跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 LJ_BABY 於 10-11-9 11:33 發表

可能自己著慣低腰褲同鬆身衫,所以唔慣包住個肚,我仲同C6講返屋企要搵野撐鬆個包肚,C6叫我唔好,話遲D個肚大,就係要包住先有承托喎!!!

大肚褲都有低腰款架!我就買了兩條,生完可以改一改褲頭就著得返!

民房

回復 4# Littlehorsebb 的帖子

係呀 係銅鑼XXX XXX
我兩胎都係個度買 裙 牛仔褲 Legging 番工衫褲 打底衫

2 件打底 2 條UNDER 1 牛仔褲 2番工褲 都係500左右

版主按:店舖地址已被屏蔽

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

原帖由 lazysheepsheep 於 10-10-8 12:20 發表
唔係喎, 產前講座話唔可以有鋼鐵的
因會壓住乳線, 會乳線栓塞
第時出唔到奶餵唔到人奶
我有珊珊卡片, 等我打出來

將軍澳寶琳站
新都城三期1/L 142號
2:00-9:00 pm

係惠康個層, 開得晚
上次lunch去未都開 ...

由元朗入到去,間野無左,問食蕉話搬左去匯景L5,又再由寶琳去籃田!!
同老公分頭搵,塭到我CC下,終於見到!!
位售貨小姐好犀利,一睇就知我著錯bra,再摸又知我第1胎餵唔成人奶.
<其實第1胎都係著孕婦bra,全在有牌子孕婦店買,但到生個胸都無乜大到&餵唔出奶!>
開頭睇中佢款喱士,但話唔啱我胸形,售貨小姐介紹左另款bra試穿,超舒服!!
我跟足售貨小姐教法穿&飲食注意,穿了3禮拜胸部好明顯大左成級,
現在我相信第一胎餵唔到奶,穿錯bra係其中一個原因!!
price雖然唔平,但都合理;
9條褲 ; 6對絲襪; 3條保溫褲[質地好舒服,無起粒];
brabra日 14個;[好好著,形OK又無走位];bra夜14個[係舒服,但唔慣著]
重買左30條底,[很柔軟,彈性超好好];埋單成皮野,未試過一次買咁多,肉赤到爆!最衰穿得我舒服!
啲出街上衣唔多得,好小,反而去左其他舖買,其實上衣唔使係大肚店買都得!
最值得欣賞係位小姐好有心,事後都有打比我問情況同教我好多孕婦知識!
我唔係5月媽媽,不過好多謝sister介紹,但如果information能早些update就更好,
大住肚行錯路都幾係!!!! 以上是我的體驗,同大家分享

大宅

原帖由 Superbaby.b 於 11-1-3 14:34 發表

由元朗入到去,間野無左,問食蕉話搬左去匯景L5,又再由寶琳去籃田!!
同老公分頭搵,塭到我CC下,終於見到!!
位售貨小姐好犀利,一睇就知我著錯bra,再摸又知我第1胎餵唔成人奶.

開頭睇中佢款喱士,但話唔啱我胸形,售貨 ...

聽你地講到咁好,我都想去…不過真係好遠…
我又係第一胎餵唔到人奶,今胎好想餵啊~~

首頁

尾頁

跳至