影視娛樂

跳至

首頁
34567...41

尾頁

珍珠宮

玄彬雖然瘦咗好多,依然仲係咁有型!
睇咗1-2集,都覺得ok好睇wor!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

依套劇嘅OST其中一隻歌,係由金範洙唱嘅「發現」都真係好好聽!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

複式洋房

有玄彬一定捧場!
係瘦左, 初頭有D唔慣, 到佢一笑起來就殺死人囉, 第二集最後一個鏡頭, 睇完又睇 .
一改"雪之女王" 同"他們的世界"嘅頹廢look, 回歸金三順時的官仔骨骨.
劇情頭兩集睇來冇咩新意, 但都有好多笑位, 應該點都唔會悶唔過"他們的世界" .

伯爵府

好媽媽勳章

好睇

大宅

我一口氣看了4集,很好看。對白絕妙,牛頭唔答馬咀。不願承認愛上女主的玄彬,成日死口唔認,說話涼薄;女主個樣唔似韓國人,好自然 ,反應使玄彬意想不到。總之到現好看!

玄彬是否整容了,倒三角形的臉

公爵府

真係要讚下編劇 d對白好攪鬼 好抵死, 尤其玄彬果d, 有次同個私人醫生講'單思病係點' 苦埋口面好鬼得意

玄彬真係瘦左好多 同金三旬比真係唔同哂

原帖由 chuenma 於 10-11-24 10:40 發表
我一口氣看了4集,很好看。對白絕妙,牛頭唔答馬咀。不願承認愛上女主的玄彬,成日死口唔認,說話涼薄;女主個樣唔似韓國人,好自然 ,反應使玄彬意想不到。總之到現好看!

玄彬是否整容了,倒三角形的臉 。 ...

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

玄彬自言自語同收到女主角電話想接唔接之間的表情好得.

btw, 第一次睇女主角(河智苑?)既劇, 佢個樣好自然唔似整過, 佢同玄彬係套劇入面既互動好有火花, 好好睇.

翡翠宮

我也看到ep3. 今天會進軍ep4..so far so good. 景靚, ost超讚..女主角即成均館中掌議的親姐姐. 是a-list star. 我未看過她tv drama, 但看過"我的愛在我身邊" 金明敏(貝多芬病毒.姜指揮) 這套沒有可能不流眼淚.
女主角有點似"金荷娜" 眼大圓. 皮膚不是好白, 面大大, 不過好樣多了. 其實她有整過, 是面細了..
玄彬瘦瘦的面蠻切合他神經兮兮的character. 他是一出道就弄了雙眼皮, 看鼻子應該沒有整過. 沒有再修整過了. 只是面仔瘦削了一點.

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

金荷娜係咪on air個女明星? 不過呢個女主角好樣d 原來係掌議個姐姐, 講起有d似樣, 唔該晒MagDog既資料!!

洋房

幾好睇...我一向都係支持玄彬的粉絲 ^^ 但比起上一套劇, 真的廋了很多, 不知是否太辛苦 ~~

今次的角色有點攪笑....應該會幾好睇; 一向都很支持佢同蕎妹拍拖,俊男美女, 希望佢地一直好落去

河知菀....睇過佢幾套劇, 之前那些都係一般, 第一套睇佢的劇係'峇里島的日子', 同劇有出名的SO JI SUB 及 趙寅成....

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回復 8# andrewmummy 的帖子

hi andrewmummy

妳中毒深嗎

伯爵府

好媽媽勳章

HI 我是雖~
我只係中金賢重毒,陷入極度深沉毒瘾中,睇怕無藥可醫,怎麼辦呢
原帖由 究竟我是誰 於 10-11-25 13:03 發表
hi andrewmummy

妳中毒深嗎

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ANDREWMUMMY

好似我咁, 花心啲, 咪鬼咁專一,
見一個鍾意一個,
就唔會咁痛苦.....

我依家都無咁掛住有天喇

伯爵府

好媽媽勳章

我是雖~
我都無掛住桀驁喇!
但玄今次無令我心跳呀,
所以都仲係金賢重,
我而家摷咗套"冬季戀歌"睇咗2集,韓國人好多都話金賢重 look like 裴勇俊,我都覺小小.
見一個鍾意一個,我會盡量架喇
原帖由 究竟我是誰 於 10-11-26 09:06 發表
ANDREWMUMMY

好似我咁, 花心啲, 咪鬼咁專一,
見一個鍾意一個,
就唔會咁痛苦.....

我依家都無咁掛住有天喇

翡翠宮

心心媽,
you're welcome. 這套是好看, 不過未夠緊湊, 最好看是金幼稚(玄彬) 跟女主角的互動. 對白精彩..不過其他side cast就未有什麼看頭..女2, 第一次看她, 不太喜歡. 好工式化. 反而金幼稚個妹妹幾好樣.
ost, 景, 車都靚..這套終於打破了韓國窮家女都有美麗衣服著的慣例. 我之前看"賢內助女王", "李多海的不汗黨" 女主角們家景有多不好, 衣服都蠻美..

另外, 做女主角的同屋朋友. 她首先我留意到她的腰好幼. then, ep3, 我看到她身材好好. 但我hubby話她好醜樣因為堂眉好怪. 我hubby就是百彈齋主, 又話女主角肥. 我話是健美, 是好firm的..

btw, 其實小彬彬只是面仔瘦, 高得來又沒有寒背, 還有胸肌手瓜依然在..

原帖由 心心媽 於 10-11-24 02:44 PM 發表
金荷娜係咪on air個女明星? 不過呢個女主角好樣d 原來係掌議個姐姐, 講起有d似樣, 唔該晒MagDog既資料!!

水晶宮

係~~好多人講似的

原帖由 andrewmummy 於 10-11-26 10:33 發表
我是雖~
我都無掛住桀驁喇!
但玄今次無令我心跳呀,
所以都仲係金賢重,
我而家摷咗套"冬季戀歌"睇咗2集,韓國人好多都話金賢重 look like 裴勇俊,我都覺小小.
見一個鍾意一個,我會盡量架喇 ...

大宅

我都追緊套劇,正 。兩主角都演得好。玄彬塊臉好瘦,但仍然靚仔。

水晶宮

我仲未有時間同準備去開始另一段偷情既感覺
所以搭唔到咀添

珍珠宮

我本人覺得女主角---何智苑個樣有d似日本妹!
個樣幾自然,就算有整容,都唔似大整果隻!

珍珠宮

我c6話,何智苑之前有拍過d戲架!

首頁
34567...41

尾頁

跳至