自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

又唔覺喎,不過佢一個湊3個,又要做家務...真係要寫住服字俾佢。

男爵府

唔覺佢扮野wor, 咁又係既, 不招人妒是庸才, 証明佢幾叻叻

大宅

普通

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

(off topic 借個位)
阿三,我要請你飲茶

o個日問你逆市倒升... ....,其實我打算長渣,不過聽你一講即刻心郁郁,當日即放晒,然後定個價再買返,今日到價auto order買得返,一來一回賺咗唔少,呢餐我既。

原帖由 我想生三個 於 11-3-7 15:27 發表

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

唔會..因為冇睇過..
反而..多謝樓主..唔係得你..我都唔知有呢個BLOG添..唔錯丫..幾好睇丫..

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔敢再郁住,由我放o個刻開始,真係成日睇住個價位,太刺激同花時間,唔啱我

原帖由 我想生三個 於 11-3-7 16:55 發表

多謝你餐茶,好豐富呀,祝你買賣順風順水,賺多d賺多d
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

象牙宮

2024年龍年勳章

原帖由 焱焱 於 11-3-7 11:14 發表

講返樓主,做咩用『條友』去稱呼人呢?
基本禮貌應該要有的!

x 2

子爵府

醒目開學勳章

我都唔覺佢扮野喎

同意mrsright嘅講法

寫得blog緊係想人啦~有幾多人肯睇又係另一回事

比預期多人睇~咪覺得意外o羅

樓主諗多0左

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

同意... 另外...樓主用"呢條友"嚟形容人地好似吾係咁禮貌喎, 吾知重似為佢得罪過樓主呢~~

原帖由 crazyEE 於 11-3-8 00:48 發表
我都唔覺佢扮野喎

同意mrsright嘅講法

寫得blog緊係想人啦~有幾多人肯睇又係另一回事

比預期多人睇~咪覺得意外o羅

樓主諗多0左

珍珠宮

唔覺
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

樓主唔見咗?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我唔覺得Yennie扮嘢,只係有時好難平衡點為之hard sell,點為之分享,我都覺呢排佢好似高調咗,佢想多d人睇個blog可以理解,係唔係虛榮見人見智,唔鍾意嘅就唔好睇。

唔好講Yennie叻定唔叻,佢寫嘅都係佢自己嘅感覺,唔應該俾人judge係啱定唔啱,可能有d識好多英國人或住咗喺英國嘅網友會覺得好悶,又或者覺得「把鬼,駛鬼你講,都唔認同,都唔係咁嘅」,但唔好唔記得,呢d係佢個人感覺,唔係你嘅。

我同佢喺0709媽媽會傾咗好耐,又係FB網友,但我從來未見過佢,佢細過我好多,但我覺得佢有好多嘢值得我學習~

去批評人之餘,希望大家都睇吓人地嘅長處,學吓俾多d正能量。

首頁

尾頁

跳至