跳至

首頁
34567...63

尾頁

禁止發言

大宅

原帖由 janjan28 於 11-3-13 01:00 發表

佢用黎浸身架咋,,,不過我呢幾日返夜...好倦都無咩睇細佬仔有無好d

咁呀..是但啦..等我一陣去我依邊果間望下有無得買先..買黎幫個女沖涼..等佢滑一滑都好..哈哈 (佢對腳好"鞋" = =")

大宅

原帖由 natalielin 於 11-3-13 00:51 發表

我個仔之前係頸同心口都乾埋囉,而家就仲有條頸仲有少少鞋,不過好之前好多~

我見D人話用AI之後隔半個鍾再用埋佢另一支LOTION,咁最好同快D好BOR,不過我買左MUSTELA濕疹用個支STELATOPIA,以前細女用開幾好,而家同哲 ...

係唔係又要係吉仔度買?
尋日睇中醫..個醫師介紹左隻中藥成份既日本小曼黎沖涼..係華潤堂買$30 左右就大大支..睇下work 唔work

大宅

原帖由 natalielin 於 11-3-13 01:02 發表

細仔即係2歲10個月入K1囉,大仔就3歲10個月入K1
如果細仔既話,細一年,小朋友學習能力會比大仔差D,但都有D細仔係緊得上既,我2個女都係年尾出世,大女就比佢做大女,咁佢就輕鬆D,同埋醒D,老師都鍚佢多D,細女就比佢做細 ...

我都有諗過依個問題..但如果做大女..第時升上去咪大過其他同學仔? 我唔係咁like 姊弟戀 (依個媽咪想太多..呵呵)

大宅

原帖由 janjan28 於 11-3-13 01:03 發表

其實我覺得都ok既...可以比佢做下平時係家做唔到既練習...你有無好介紹呀...好既一齊上啦...又可以gathering啦...我大女時都有約埋d朋友仔一齊上架

無呀..不過我個姨生女有上..睇下我家姐有無好介紹先..但可能要出去tst / mk..不過我隻c 6 唔多like..佢話我咁早迫個女學野喎..又o徒$ = ="

禁止發言

禁止發言

禁止發言

大宅

畀面勳章

9/4我ok呀各位

大宅

畀面勳章

唉,今日撲完奶粉呀,好煩呀....本身都無諗住買多d,個d朋友個個都話好多地方都比人搶晒,焗住要去買番d存貨啦..

亞b又已經4個月,c6話同佢轉,都唔好博,呢家有7罐貨係度,都夠差不多兩個月,但到時佢又差不多6個月,如果轉其他奶粉就要轉大仔了,咁係咪應該買多兩罐等佢到時直情轉大仔好呀??

又有朋友叫我不如追番奶啦,停左一個月左右好快追番...唉...

大宅

畀面勳章

原帖由 janjan28 於 11-3-13 16:52 發表
激c我啦...岩岩係房泵緊奶....我6299黎左係廳...點知我個女沖完涼開左我度房門...我6299就坐正係房門出面...比佢地睇到我泵奶...明明c6陪住佢架嘛...點會比佢開到度門架.... ...

咁咪好肉酸囉@@

大宅

畀面勳章

原帖由 natalielin 於 11-3-13 01:12 發表

學卷人人都一樣架,不過你要揀架,上次比左條LINK你,幼稚園概覽既,入面有寫,邊D係有學卷,邊D係冇學卷,你要留意返呀,而有幾多錢,要睇返到我地小B入學個年有幾多,而家唔記得係萬幾蚊囉,上次比你另一條LINK有架~
我2個 ...

哇,你囡囡讀咁遠架...咁邊番學呀??
其實正常唔使咁早報架係咪?

大宅

畀面勳章

原帖由 natalielin 於 11-3-13 01:02 發表

細仔即係2歲10個月入K1囉,大仔就3歲10個月入K1
如果細仔既話,細一年,小朋友學習能力會比大仔差D,但都有D細仔係緊得上既,我2個女都係年尾出世,大女就比佢做大女,咁佢就輕鬆D,同埋醒D,老師都鍚佢多D,細女就比佢做細 ...

係呀,咁聽落好似做大仔好d喎,我自己都係11月出世,我都係做大女架,個時都有d唔開心,因為d同學全部都細過我既,有d足足細我一年,原來個d係細仔....hahaha....

大宅

畀面勳章

原帖由 natalielin 於 11-3-13 00:51 發表

我個仔之前係頸同心口都乾埋囉,而家就仲有條頸仲有少少鞋,不過好之前好多~

我見D人話用AI之後隔半個鍾再用埋佢另一支LOTION,咁最好同快D好BOR,不過我買左MUSTELA濕疹用個支STELATOPIA,以前細女用開幾好,而家同哲 ...

呀,呢幾日比阿仔用AI,真係好左好多喎,我一日同佢搽三次左右,真係無晒d紅粒粒白淨番,同埋滑左好多呀...我會keep住同佢用,不過佢都唔係好潤...MUSTELA我有用過,好潤,但好香,我怕阿仔敏感....個時佢好似愈用愈差咁..

大宅

畀面勳章

原帖由 kathykat 於 11-3-12 21:41 發表

我大仔讀緊依間..用左學卷返半日都仲要交差唔多六百蚊學費..校長果d 又好似麻麻地..所以我諗住o 姐讀第2 間

大仔讀救世軍?

大宅

畀面勳章

原帖由 janjan28 於 11-3-12 21:23 發表

你快d開黎用下啦...可能對皮膚好d呢...我上網睇人奶皂係台灣好普遍架...

尋日開左黎用喇,真係好香,不過搽完搵水沖完就唔係好滑個種感覺,可能始於皂都係咁,佢好快用完架咋我估,因為我feel到佢好軟,可能用半個月唔使就用晒...

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

首頁
34567...63

尾頁

跳至