在職全職

跳至

首頁
34567...56

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

ming2:

我地之前都有一齊傾過計, 你還記得嗎?

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

考埋今日就可以休息啦, 之後佢每日都只返半天(有幾日重放假添), 日日都唔同活動, 第一日生日會(今次佢係主角), 第二日去鐵路博物館, 不過如要返學都要帶中英數常.

民房

回覆:72-74年bb今年6-8歲(跟我做個朋友)

Hi,我72年,有個讀緊K2的囡囡,在九龍彎返工,住屯門碼頭!

伯爵府

michelletpl 發表於 11-6-17 07:02
Hi,我72年,有個讀緊K2的囡囡,在九龍彎返工,住屯門碼頭!

嘩! 你真係超近我, 我住泥圍架, 小朋友逢星期六都要去屯門碼頭上興趣班.

複式洋房

Hi, 你地好, 我74架, 仔7.3yrs, 女5.4yrs, 係旺角返, 住元朗的

大宅

HI,

剛剛忙完阿女大考和到旅行社買了澳門自遊行套票. 細女這段時間,學校上半天學,真的很辛苦.
大女的bf二十歲,但個樣和言談都不像,好像二幾歲咁...;.但阿女喜歡,我都不能說什麼,但我阿媽激到失眠,要看醫生吃藥....我細佬打來炳我,我告訴他現在個女都十九歲,不是我想佢點佢就點,並且這個年齡又不能炳,要做朋友.這個年代做阿媽很辛苦,唔知人地以為我們做阿媽什麼都可以話事,仔女一定要聽話,但事實.........

細女派了d考試卷回來,都很滿意.但中文差了了,可能是普教中,現在補了普通話班和普教中文改良班給她.個老師話現在已經開始教小二的中文書,預備十月考試,唉,你話這個年頭是什麼年頭.真是慢少少都唔得....所以,上面d朋友話想生,我真的覺得她很有勇氣.

子爵府

hi, 禾 74 架, 阿仔 5歲, 大家好呀~

伯爵府

參加校外填色比賽得到優異獎, 估唔到小學除左叫帶張獎狀返校頒比阿仔, 重會在成績表到紀優點.

大宅

好耐無上來了. 依家返工唔方便上來.
小學的小朋友應該享受緊返學而無功課及無壓力的時候了. 我地呢D在職媽咪亦好好享受呢段時候啦. 9 月再來過.

喂, 大家有無興趣又出來吹水食飯呀, 好耐無見大家啦. 今次見面一定有排傾. 睇怕再唔約出來見個面, 下次見要傾成年了.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 michelletpl 的帖子

我都在九龍灣上班呀, 唔知有無見過你呢, 哈哈

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 littlewater 的帖子

成日又話約, 得過講, 衰鬼, 幾時呀

大宅

大家是否仍然要約系星期五晚飯定系依家可以平日任何一日. 想約系7月定8 月?

大宅

回覆 littlewater 的帖子

我7月或者8月都沒所謂.不過最好星期五.

大宅

很開心,澳門的行程已經最後拍板的階段.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

veronicamum 發表於 11-7-7 16:58
很開心,澳門的行程已經最後拍板的階段.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我下星期日也是去澳門呀,一家三口住一晚

大宅

喂各位定個日子出來吹水好無? 請選以下日子.

7月15
7月22
8月5
8月12

全部都是星期五.

我出埋日子啦, 你地好選啦. 咪陣間又話我得個講字呀.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你哋會帶小朋友嗎 ? 地點會在那裡先 ? 我 8月份可以呀

大宅

回覆 ilovematthew 的帖子

ILOVEMATTEW,

HI,你是否都是17/7號去澳門.

大宅

各位mummy,

我因為17/7要去澳門,所以除了15/7要收拾行李外,其他都ok.到時,如果大家都帶小朋友出來的話,我都會猜恩恩出來一齊玩.

veronicamum

首頁
34567...56

尾頁

跳至