美容扮靚

跳至

首頁
34567...54

尾頁

民房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!! 覆完診,減左7磅至真呀!! hehe

請pm資料給我吧
也給我email 來一份資料吧謝謝
[email protected]

我想知地址醫生名價錢等等,謝謝你!!!

民房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!!

Pls PM to me, thanks!

別墅

臭b媽咪 :

唔好意思, 我都想知道個醫生在那裡? 可否e-mail
比我? 同埋佢收費如何 ? 唔該晒

大宅

臭b媽咪:
pls check pm.thx!!!

一家五口加多隻狗
]

複式洋房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!! 覆完診,減左7磅至真呀!! hehe

Dear 臭b媽咪,

請問你可唔可以話我知個醫生d 資料呀....我都好想試下呀!!!!...thx thx你!!!!!!!!.....

大家好...我今日第一日加入呢個大家庭...請各位多多指教!!!!....

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

臭b媽咪:
我都想知道個醫生d資料呀!!唔該e-mail比我!!千萬個唔該!!

複式洋房

瑪花:

你講0個隻reductil即係諾美婷,我以前都有食過呀,我食10gm 0個隻,我自己去藥房買既,0個時都要490蚊28粒呀,咁你個醫生賣俾你有無貴d呀?? 我都食過呢隻藥,瘦就瘦到,但係d副作用搞到我成個月都訓唔到覺,好辛苦呀!! 所以我都無食lu,而我都睇過黃醫生俾我既藥,係無reductil既,所以你放心,同埋我本身食過d藥,d副作用大約2日左右就會無,所以唔駛擔心!!

複式洋房

kkan:

令你咁諗我都好唔開心,點解我會話醫生會0係長沙灣開美容院,係因為有d媽咪同我講住0係屯門、新界d咁遠既地方,咁我知醫生會0係0個度開間美容院,所以我就話到時可能可以去0個度睇症,咁d媽咪咪唔駛咁辛苦去到銅鑼灣囉,點知俾你覺得我好似sell野,其實我都係想大家都可以減到肥0者,我仲問醫生

伯爵府

臭B媽咪,

您唔好唔開心喇...人地點諗係控制唔到既...自已問心無愧咪得囉...

講真丫...有D人就算揾到好醫生,都未必會咁大方post上黎喇,貪多左人輪疹等耐D咩...?

如果有人認為,囉250蚊出黎睇次醫生,都係一個局...咁提醒佢:行出街都要小心D呀!通街都掘路,好多窿...小心仆....呀!

伯爵府

臭B媽咪:

我今日打俾醫生,打左成日都駁左去mail-box...希望冇打錯喇..

聽日再試....book到,就聽晚放工去,

祝我好運喔!

大宅

其實而家有唔少醫生開美容院,實在因為有
好多美容儀器須醫生呢d咁有

別墅

臭b媽咪 :

我都想知道個醫生在那裡? 可否e-mail
比我? 同埋佢收費如何 ? 唔該晒

伯爵府

Hi,Woodyryan,

己代臭B媽咪PM您,Please check!! :mrgreen:

複式洋房

健健媽咪:

唔該晒你幫

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係好奇先問

複式洋房

Woodyryan:

多謝你都支持我呀,仲幫我解釋埋,其實我都覺得如果係醫生開既美容院,仲有信心,可以安全同有效d。

你做護士既會唔會識得自己搵d減肥藥食架?? 咁咪可以慳埋d藥錢囉,

伯爵府

臭B媽咪:

真係,講出黎嚇親您,寫出黎嚇死您...

我响天水圍返工、住响元朗嫁....

真係去東莞,近過去銅鑼灣呀!!陰功....

所以你話個醫生會搬去長沙灣,我都冇乜反應...

因為對我地D新界北既阿嬋黎講....出長沙灣都係出省城..!! :mrgreen:

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實我都係好奇先會咁講~~~請你唔好介意 ...因為我真係唔知有醫生會開美容院架!!!重令到你唔開心~~~sorry呀!!!
不過~~~我估唔到...我既好奇會俾人叫小心仆...囉 :-( :-(
我重以為呢個地方d人無咁雜tim~~~ :-( :-( [quote]
臭b媽咪 寫道:
kkan:

令你咁諗我都好唔開心,點解我會話醫生會0係長沙灣開美容院,係因為有d媽咪同我講住0係屯門、新界d咁遠既地方,咁我知醫生會0係0個度開間美容院,所以我就話到時可能可以去0個度睇症,咁d媽咪咪唔駛咁辛苦去到銅鑼灣囉,點知俾你覺得我好似sell野,其實我都係想大家都可以減到肥0者,我仲問醫生

複式洋房

健健媽咪:

你都真係好遠

伯爵府

係呀...我不嬲做乜,都好小心嫁....講野都經過哂大腦先講嫁....

人地講您咪聽囉,信就去試下、唔信咪咪去囉!就係咁簡單一回事....

首頁
34567...54

尾頁

跳至