自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:ada_790712 的帖子

又唔見你話我地唔會玩你?晒氣啦你!你話唔想我地講啲難聽既說話,當初35c9開果個post話你想你改善,你答人話咩多謝佢意見,咁好啦。我地個個都信你,但你自己到頭來未又係投訴我地話我地玩死你!唔係你係到扮晒野話多謝人地俾你既意見轉個頭又話人地玩死你會唔會有咁多媽媽嘈你牙?我地都係講事實喳!無人對你講過啲難聽說話囉!係你自己唔岩聽就鬧人喳!既然你不病不如你醫好先返利玩啦!

35C9  你心水好清呀 ! 勁 !!  發表於 11-8-4 16:13
cathy-tse  like  發表於 11-8-3 23:47
alicemic  讚!  發表於 11-8-3 23:02
無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

王國長老

王國長老

我希望見到論壇早日回復和平. ada要改善, 而大家都要小心, 唔好踩過線去人身攻擊. 爆發左幾日, 都應該回歸寧靜. 今晚收左一個又一個PM, 都係同我講覺得去到欺凌, 希望版主停止呢種行為.

所以我都希望大家冷靜落黎, 唔鍾意一個人, 唔需要再刻意講佢. 爆完料, 起完底, 相信大家心中有數, 再狙擊都冇乜意義.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珊瑚宮

環保接龍勳章

點解要block佢呢??
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

咁你有冇講過一d難聽的說話??
將心比己,你想人對你好,你都要對人好
唔係叫你去奉承人,而係想你明白,呢個世界唔只你一個
一定有人同你意見唔同

ada_790712 發表於 11-8-3 22:42
我知道有人唔喜歡我,我亦知道投訴得太多亦不好,不過今次真是忍無可忍才投訴。我會衡量的。
不過有些回應 ...

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:又係痴線電視記者月餅報導現場實況畫面就係

原帖由 月餅 於 11-08-03 發表
又係痴線電視記者月餅報導現場實況

畫面就係好明顯咁見到主角既回應,仲話呢有人叫她去屎

重新起步,為未來努力

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

大宅

老實講, 我覺得就算佢有無病, 大家的言論已經過左火
你地想像下一個正常人, 比人日日夜夜咁窮追猛打, 係你都難受啦
都唔好講有無病啦

又唔係做左咩傷天害理傷風敗德既事, 駛唔駛搞到想趕人走咁?
討厭, 只係個人感覺, 做咩要為左發洩心中的不滿而咁樣對一個人?

大家唔尊重佢, 都尊重下自己, 大把人好似我咁唔想睇你地成日針對人
咁我係咪叫版主black list晒你地先?
我都覺得好討厭架喎, 又話人狗公人格想攞金紙巾昏章 (第二個post), 又話人偽善, 又話人又要威又要帶頭虧...
把口有咁賤得咁賤, 一陣可能又話 "又出嚟護航, 唔知搏mud"都唔出奇

就算ada真係無病, 我覺得你地根本立心不良, 如果bk要black list佢
有份圍佢嗰啲都應該black list
因為佢出無聊post, 所以要比人趕走? 因為你地覺得討厭佢, 所以就算圍佢笑佢都係佢自己攞嚟, 因果報應?
唔好為自己不良既行為講歪理揾籍口啦!!!

gemiling  agree!!! x2  發表於 11-8-4 10:51
tchu  Agree, that what's I have in mind.  發表於 11-8-4 01:00

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

回覆 ada_790712 的帖子

你唔認同人都可以回post,但唔好要人認同你,唔好罵人,唔好發脾4
個個人眼光唔同,一定有讚/批評

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

回覆 Z_Z 的帖子

佢上一個account俾人block時你都未入bk

大宅

B媽-Blue 發表於 11-8-3 23:05
回覆 Z_Z 的帖子

佢上一個account俾人block時你都未入bk
咁你講下佢做左咩, 要被趕走先? 我真係好想知係點樣嚴重法

就當佢真係好討厭, 咁而家大家的做法, 係咪都好討厭先?
咁樣圍一個人, 咁樣笑同單打一個人, 咁係咪要black list埋你地先?
因為討厭就要走係你地既道理吖嘛

其實上討論區實有啲人你啱傾有啲人唔啱傾, 咁只要佢地無犯版規, 都係由得佢當睇佢唔到架啦
做咩你地討厭佢, 又要入佢個post, 然後取笑一番呢? 咁都唔叫欺凌?

木土土  非常非常同意!不停話ada既媽咪, 真係50步笑100步!  發表於 11-8-3 23:50

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我冇話有病大哂,亦唔需要就佢,而係佢嘅病係唔會好,可能同佢講咩都未必有改善,小朋友都或者會長大會學懂點同人相處,佢好可能永遠都唔明唔會。

Z_Z  咁其實我都同意如果無ready包容地同亞氏保家症者溝通, 不如少啲溝通  發表於 11-8-3 23:41

男爵府

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

回覆 Elefant老婆 的帖子

其實有3-25%係可以完全好返架

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢而家都"話"會改善! 咁一定唔會BLOCK啦!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

好媽媽勳章

Z_Z 發表於 11-8-3 23:12
咁你講下佢做左咩, 要被趕走先? 我真係好想知係點樣嚴重法

就當佢真係好討厭, 咁而家大家的做法, 係咪都好 ...

非常同意你所講嘅說話! 呢兩日睇咗咁多圍攻ada嘅post, 我都一直pm佢同安慰佢, 叫佢忍下, 我唔知佢以前做過d乜野會得罪咁多人, 要將佢置之死地, 每一個人都有過去, 但而家呢一刻我真係見到佢有好大嘅進步, 我真係估唔到呢到有咁多媽咪, 竟然同時去圍攻一個人, 甚到要black list佢, 一沉百踩, 有d媽咪唔知頭路都去踩多腳, 呢d人性竟然喺bk出現, 真係令我好失望! 大家嘅善心同理智去晒邊度? ada, 真係做過殺人放火, 十惡不赦嘅事? 曾經有好多媽咪都反對網上欺凌, 但今時今日曾經圍攻過ada嘅媽咪, 有冇覺得羞愧? ada, 你如果仲想留係度嘅, 就真係要重新改過, 唔好令一班支持你嘅媽咪失望, 唔好令版主難做~~~呢篇係我喺bk最後嘅說話, 大家珍重!

dororo68  正義花師奶, 欣賞妳的臨別贈言, 保重, 望有緣再會.  發表於 11-8-4 08:24
m--m  粉恐皮膚的你,別走啊~  發表於 11-8-4 00:15
Z_Z  點解係最後呀? 你唔上得bk啦? @.@  發表於 11-8-3 23:53

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

首頁

尾頁

跳至