跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我果個係囡囡, 我係 waiting list no. 39, 希望有位時, 我, 老公 & 囡囡可以參加啦!

siuchipig  一有位我會通知你啊~~~~ ^^  發表於 11-10-18 16:30

男爵府

有一位媽咪不能參加, 這是最新的報名名單...

NO BK Name 人數
01 趙慧嫦 2A2B
02 Shuishuib 2A1B
03 Milkysam 2A1B
04 puiting 2A2B
05 2010BB 2A1B
06 Newpapa 2A1B
07 sumyaumama 1A1B
08 elainecyy 2A1B
09 Sammychanyy 2A1B
10 siuchipig 2A1B
11 bonnie567 2A1B
12 comeonchu 2A2B
13 Catmama316 2A1B
14 monkey73 2A1B1C
15 tybb 2A1B1C
16 BGN 1A1C1B
17 hosea1208 2A1B
18 ahyee322 1A1B
19 lwsdebbie 1A1B (Papa TBA)
20 cckay 2A1B1C
21 pcykwan 1A1B1C (Papa TBA)
22 Suzuky 1A1B
23 bigearwong 1A1B (papa TBC)
24 towingfung 2A1B1C
25 colorfulsky 2A1B
26 chowjj 2A1B
27 1231helen 2A1B
28 yocoffee 2A1B
29 inikita 2A2B
30 mayuenbb 2A1B1C

後備:
31 AgnesPoon 2A2B1C
32 bobososo 2A1B
33 eflower 2A1B
34 peekkle0716 2A1B
35 NodameB 2A1B
36 bebegg 2A1B
37 pychan03 2A1B
38 LL1999 2A1B
39 kennybaby 2A1B
40 dannatai 2A1B
41 crystal_yau 2A1B
42 tsangsan88 2A1B
43 mictoma 2A1B
44 piggyccy 2A1B
45 lps_chocolate 2A1B1C

男爵府

嘗試做BANNER, 可用大概10張BB相 (每個BB一張), 有興趣既請PM我...先到先得..謝謝~~

大宅

我bb 係男仔. thanks!

別墅

回覆 回覆:siuchipig的帖子

這是可放在banner的相,謝謝!!

siuchipig  俾我丫...  發表於 11-10-18 23:55

大宅

回覆 siuchipig 的帖子

妳好,Siuchipig,我係排在dannatai後面第11果位AGNES Poon 其實我好早已經報名,唔知點解我再睇時無我咗嘅名于是我以為自己搞錯就再多一次報名,然後再睇返之前的紀錄見到當時係有嘅,但而家見唔倒果個紀錄,可能刪除咗,唔知可唔可以跟下. Thanks!!!!

你好呀,dannatai, 可能你之前個post出唔到呀, 我再由頭到尾睇左幾次, 真係無左no. 10既報名post呀.. =.='' 如果我真係睇漏左,你話返我知丫~~ 我放左你入waiting list架喇~~

男爵府

回覆 AgnesPoon 的帖子

AgnesPoon,

唔好意思呀, 我都明白你同埋dannatai都出左post但係唔見左好無奈..但係我由頭睇過, 真係搵唔到個post, delete左既,真係睇唔到, 由rain621開始整理果list時, 第10,同11都無你地個名,可能果陣已經有system error..所以真係唔好意思呀... 一有位我通知大家丫...

複式洋房

回覆:siuchipig 的帖子

我bb係女仔,thanks

siuchipig  收到,謝謝~~  發表於 11-10-19 19:19

大宅

引用:嘗試做BANNER,+可用大概10張BB相+(每個BB一

原帖由 siuchipig 於 11-10-18 發表
嘗試做BANNER, 可用大概10張BB相 (每個BB一張), 有興趣既請PM我...先到先得..謝謝~~ ...
不好意思,剛剛發錯空白訊息,現在重新pm你,我囝囝叫俊霆。

別墅

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

吳係搞手吳得閒搞咩?!

男爵府

回覆 bigearwong 的帖子

係呀,rain621唔得閒呀...不過我接左手繼續啊~~

男爵府

我個係囡囡呀

大宅

is baby girl,thx.

siuchipig  收到,謝謝~~  發表於 11-10-24 23:37

複式洋房

回覆:siuchipig 的帖子

My bb is a boy,thanks

siuchipig  收到,謝謝~~  發表於 11-10-24 23:37

複式洋房

Siuchipig, 唔好介意我問一問, 因為我見你地未有講實去邊度攪生日會, 如果未確實地點的話可唔可以揾個大啲既地方, 可以容納到大約 50個家庭既地方 ??
同埋生日會近聖誕節, 我怕無地方搞.....我自己個人認為若果安排去酒店 / club house, 要俾多啲錢攪生日會, 係無問題, 各位媽媽都係想一大班 bb 認識下, 開心下, 再加上可以順便慶祝埋聖誕, 想請問你點睇??

男爵府

回覆 kennybaby 的帖子

kennybaby, 謝謝你的意見 ^^ .. 小妹睇左好耐場地,今日終於BOOK左喇, 在\'城景國際鑽石廳\' 2-5pm,因為未計好所有野,所以未POST出黎,打算聽日/後日會出POST... 我都明白多D人開心D呀,不過12月期難BOOK D,好似你咁講,近聖誕,多PARTY & FUNCTION,又年尾..價錢我又唔想over $300/adult,又唔想環境太麻麻地...所以選擇不多...城景國際放唔到50個家庭咁多呀,地方有限,要預埋地方俾BB爬同玩,所以最多都係30個家庭... 希望你明白... 再一次唔好意思,我咁慢都未出到確實地點,時間,價錢..我會呢兩日出埋...

子爵府

畀面勳章

真係再一次多謝SIUCHIPIG媽媽接手, 萬二分感激~~

siuchipig  唔駛...希望下次你都參加到一齊玩呀~~  發表於 11-10-25 14:37

男爵府

各位媽咪,時間地點價錢定了,如下:

日期: 12月3日 (星期六)
地點: 城景國際酒店5樓鑽石廳 (The Cityview)
時間: 下午2-5
價錢: $260/大人, $100/小朋友(3歲以上)

價錢已包2小時自助餐,蛋糕,禮物等等.

入數資料我會pm各位媽咪,請於11月10日前回覆能參加與否及完成入數,因為如果有位,要時間通知waiting list的媽咪,謝謝~~

同時,請各位在pm入面寫埋bb係男仔定女仔,同埋bb名...

另外,有3個free parking,駕駛的daddy mummy請pm寫埋及提供車牌號碼,號碼要提供俾酒店的,先到先得~~

男爵府

NO. 1-30的媽咪, 我PM左詳細資料俾大家, 如果收唔到既話我知啦~~

複式洋房

唔知何解我唔可以直接在PM覆 就在此給你資料啦
唔好意思 最近少開BABYKINGDOM 遲左覆 好開心 有媽媽幫手搞番 資料如下 :
報名號碼是24
BB是男仔
BB名字是 杜泳峯
不用車位
謝謝安排

首頁
34567...8

尾頁

跳至