自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

ac917 嘩,你BB張相黎架?好可愛啊......!

Thx thx
每日望住佢哋就充滿力量啦!

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:你地公司枱面亂唔亂? 我個.... (睇相)

My working desk

ToBy GiNNy VinCent

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

嘩..... 我都接受唔到亂,
我好整齊GA, 文件都好好GA, 我會一疊一疊夾好的

lamyungyu    發表於 11-11-18 15:13

伯爵府

呢個已經唔亂, 我以前工作 (部門經理 ~ 女性), 仲亂呀,直頭D文件可以堆到上頭頂,開會都要搬開晒先得

lamyungyu    發表於 11-11-18 16:49

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

珍珠宮

畀面勳章

lamyungyu 發表於 11-11-18 11:31
我d男同事枱面幾個都係打風咁亂.

女同事個個都整齊非常.

54heima Wa...boss!...生意做到好大呀!

lee兩個個位咁亂的人士, 個個月交4百幾萬生意額返公司. 你話有冇人敢『吉』佢. !!!! ... 真係唔知的,以為lee兩個位的人負責清潔囉..... 亂鬼到呢...
見你一獲打你一獲

大宅

爸B勳章

張枱咁亂...我會做唔到野..........
都唔明佢地點樣可以做到野....搵野都唔方便

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

呢張我嘅枱

大宅

環保接龍勳章

0甘亂,我做唔到野。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我唔係太中意張枱太亂,
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁亂,我會顛

珍珠宮

畀面勳章

MiaMeow 發表於 11-11-18 16:59
張枱咁亂...我會做唔到野..........
都唔明佢地點樣可以做到野....搵野都唔方便 ...

佢地夠膽死,一路聽電話, 一路用大脾Lon住張紙寫野都唔放枱面寫囉. 叫佢地汁汁佢, 佢地話" 嘩!唔郁得ga. 死人ga...."

我都冇符....
見你一獲打你一獲

珍珠宮

畀面勳章

sasami_i 發表於 11-11-18 17:01
呢張我嘅枱

... 我同你差唔多.bor
見你一獲打你一獲

大宅

爸B勳章

我張台每做完一樣野就要清乾淨張台
再做下一份野....唔係我怕搞亂D文件...
做都做得開心D

lamyungyu  LEE句真.  亂真係好ma煩的ga.  發表於 11-11-18 17:10

珍珠宮

畀面勳章

sasami_i 發表於 11-11-18 17:01
呢張我嘅枱

hahahah....昅倒你上BK....

sasami_i  hahaha...  發表於 11-11-18 17:19
見你一獲打你一獲

子爵府

咁亂, 我做唔到野架~~

lamyungyu  me 2  發表於 11-11-18 17:13
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我唔影自己張枱啦,失禮街坊,我d文件多到隔離要放張椅黎擺

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

哈哈,有比較先知我張檯都唔係太亂姐

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

咁亂既枱點做野

要搵野時, d 文件一定跌晒落黎 mouth:

珍珠宮

畀面勳章

引用:我唔影自己張枱啦,失禮街坊,我d文件多到

原帖由 gogoblue 於 11-11-18 發表

...
偑服,甘拜下風

見你一獲打你一獲

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

咁嚇人 mouth:
gogoblue 發表於 11-11-18 17:17

...

首頁

尾頁

跳至