婆媳關係

跳至

首頁
34567...20

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

我個位實在都唔少:
1.我坐月時爭住幫我坐月, 但同我講"我見阿XX 生完兩日就落街市開檔賣菜喇~ 唔洗坐足月, 無事架!!"

2.BB 未滿月, 話要俾蜜糖水BB飲... 我話BB唔飲後架~ 佢就話佢湊大10幾個BB, 個個有飲蜜糖水, 個個仲生OUT OUT(死唔去?)... 之後黑起塊面入房關門明俾面色我睇:;pppp:

3. 62 走去擒高跌左落黎斷骨CALL 白車入E院, 叫我要同阿B (5M)去睇佢... 我以為62就所以去LAST一次... 所以都知有D危險都帶B去啦, 呢D LAST一次.... 點知原來係99 以為BB去E院NO PROBLEM, E院好乾淨, 無菌, 當去公園咁平常, 62 好精神(其實佢無事我都安樂), 不過我同阿B去睇下佢以示尊重同關心....點知阿B就係果日E院惹到咳, 咳到氣管炎, 入埋E院

4. 本來BB 住晌99果邊, 我放假先接返去我屋企, 有次我同C6 返工, 我叫我媽過黎睇住BB半日, 唔洗我又抱過去99度第2日又抱返黎, 99知道唔高興, 用KEY 開門搶走個BB!! 事關果日係月頭, 佢擔心以後我阿媽可以咁睇住阿B, 我地唔洗俾99湊B, 以後佢就少左收入!!

peppyha  佢中意黑面咪由得佢黑到夠 , 你唔洗理佢   發表於 12-1-10 13:18
我是一隻喵

別墅

回覆:KoyeBaby 的帖子

下,你咁都肯屈服

公爵府

siumeow 發表於 12-1-10 10:24
我個位實在都唔少:
1.我坐月時爭住幫我坐月, 但同我講"我見阿XX 生完兩日就落街市開檔賣菜喇~ 唔洗坐足月, ...

d 99 心胸真係好細, 成日諗 d 縮數, 真係憎呀

siumeow  咪係~ 而家接返bb 返屋企, 唔洗理佢, 開心晒!!  發表於 12-1-10 13:37

水晶宮

回覆:你哋99有冇做咗d令你永世難忘的pk事?

太多了,不能盡錄

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

玩具勳章

回覆:你哋99有冇做咗d令你永世難忘的pk事?

因為只係同C6拍咗3個月拖而唔肯咁快做婚前輔導而當眾話我係啲唔3唔4的女人
大佬3個月咋,咩性格都未摸清啦

peppyha  如果我係你 , 我一定會問返佢點為之唔3唔4的女人  發表於 12-1-10 13:19
我的Dream Heights代碼: NLZWVB

大宅

1)我62 明知我有左BB,團年飯話去食"清酒、魚生"任食放題...

anna_my_baby  我寧願去坐, 一啖都唔食! 搵我BB黎教飛...  發表於 12-1-11 01:38
peppyha  吓 ... 有咗BB仲飲清酒?? 真係唔好WOR ...  發表於 12-1-10 16:46

男爵府

環保接龍勳章

唔尊重我媽媽
唱我奶咀大
問房事
最重要係好煩煩煩

子爵府

引用:Quote:原帖由+looklook_66+於+12-01-09+發

原帖由 shuetmay 於 12-01-09 發表
唔止呀,奶好仲私底下暗地打電話同我講,你想夫妻間好啲,叫我半夜c6瞓著左果時幫c6含下,等佢個仔舒服下喎 ...

mrs.crown    發表於 12-1-10 16:53

別墅

引用:唔尊重我媽媽唱我奶咀大問房事最重要係好煩

原帖由 manman800800 於 12-01-10 發表
唔尊重我媽媽
唱我奶咀大
問房事
我俾99指教埋我房事tim啦。。。啲99只係想個仔爽架咋,我係雞黎架咋!

RSG媽媽  答佢話你係正經女人 唔識做呢d野:;pppp:  發表於 12-3-19 12:55

大宅

回覆 manman800800 的帖子

房事都要問 佢... 有病GA?
如果... 命運能選擇...

子爵府

引用:Quote:原帖由+manman800800+於+12-01-10+發

原帖由 shuetmay 於 12-01-10 發表
我俾99指教埋我房事tim啦。。。啲99只係想個仔爽架咋,我係雞黎架咋!
Cher,99咁想個仔爽,自己服侍個仔吖,死變態:;pppp::;pppp:

大宅

好媽媽勳章

你哋99有冇做咗d令你永世難忘的pk事?

1)阿仔滿月酒8點開席,9點黎,幾圍人等佢一個,黎到兩手空空利是都冇,仲要全程黑面。又話成10點都未散席,明天要返工。
2)成日話我唔識教仔女,仲要係我D仔女面前話人地點點點,你地又點點點。我99未有其他孫,但成日好似好唔鐘意我D仔女。
3)成日係我面前話我c6唔好,想我地分開。搞到我c6而家都唔理佢,過時過節都唔會同佢一起食飯。

複式洋房

我結婚第二曰,佢兩老上我們家,等我老公落街,62同我講左3句話我執到,搞到我們honeymoon差d要離婚
我剛剛有左第二個,老公同奶奶講,奶奶冇講恭喜,不停講你真係大膽。你真係勇,嗶真係好勇,我係全職媽媽,佢一日都冇幫過我照顧仔仔,係一個鐘都冇,頂佢,我老公係現在算係搵到d錢,但係我們住緊的樓,大部分首期係我阿媽遺產,佢好彩,佢大仔搵到好多錢比佢住豪宅,頂佢,佢以前未又係住公屋,現在就好似大陸d暴發戶的咀面一樣,成日話我個仔冇樣好,大哥2個仔就天之驕子,我真係唔想見到佢,我好憎佢呀

大宅

回覆:千千媽咪 的帖子

你c6唔理佢仲好,扺佢死

男爵府

畀面勳章

因為99 自私, 唔肯幫手揍仔, 等我去返工搵錢, 結果攪到C6 一個人頂...頂....頂.....頂唔住破產.....

唔識形容佢.....總知錢作怪......有錢就有親情...

peppyha   破產.....  發表於 12-1-11 13:16

公爵府

引用:Quote:原帖由 looklook_66 於 12-01-09 發

唔止呀,奶好仲私底下暗地打電話同我講,你想夫妻間好啲,叫我半夜c6瞓著左果時幫c6含下,等佢個仔舒服下喎 ...
低能ga 佢

公爵府

almaz0526 發表於 12-1-10 17:36
我結婚第二曰,佢兩老上我們家,等我老公落街,62同我講左3句話我執到,搞到我們honeymoon差d要離婚:naught ...
我都好憎99,真係好想以后都唔好再見面i

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+looklook_66+於+12-01-09+發

你99未嫁62之前做一樓一架?

大宅

回覆:mypineapple 的帖子

我都唔想見到 62 99 :;pppp:
可惜過時過節都必定見到,冇得避

大宅

回覆:shuetmay 的帖子

我講咗比我c6知你99的變態嘢,嚇到我c6 O 晒咀

首頁
34567...20

尾頁