想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:結婚幾個月後發現2邊卵巢有朱古力瘤,1邊7c

原帖由 wishtohavebb 於 12-05-04 發表
結婚幾個月後發現2邊卵巢有朱古力瘤,1邊7cm大,1邊4cm大!睇過2個西醫,1個建議做手術先,1個建議試下自然 ...
Congrat. Happy for you.
I want to ask where to buy 暖宮褲
And what is it

水晶宮

原帖由 wishtohavebb 於 12-05-04 發表
結婚幾個月後發現2邊卵巢有朱古力瘤,1邊7cm大,1邊4cm大!睇過2個西醫,1個建議做手術先,1個建議試下自然 ...
恭喜,沾下孕氣先

大宅

引用:Quote:wishtohavebb+發表於+12-6-4+15:52+

原帖由 謙.心 於 12-06-04 發表
好感恩,剛收到電話, 冇事..

咁我day 9照, 其實day 11 dodo,..是咪都應該可以呀?我都好想試下..今周期唔得 ...
嗰陣我都係day 10照,day12 dodo, 後來醫生認為係day12受孕架!add oil!

大宅

引用:多謝你呀,我好鍾意食花膠 希望手術快啲完

原帖由 koichipat 於 12-06-04 發表
多謝你呀,我好鍾意食花膠
希望手術快啲完,咁大個女第一次入廠:(

...
加油呀,只要你諗住做完手術好快會有bb就唔會驚架啦,就算做完手術搞唔掂,醫生仲有好多方法幫你增加受孕機會架!no worries!

大宅

引用:Quote:原帖由+wishtohavebb+於+12-05-04+發

原帖由 babyjfsy 於 12-06-04 發表
Congrat. Happy for you.
I want to ask where to buy 暖宮褲
And what is it
暖宮褲喺吉之島十蚊店有得賣,係可以包住個肚的橡根褲,毛巾質地,我買$60!著住個肚仔好暖架!

侯爵府

恭喜

複式洋房

回覆 回覆:wishtohavebb的帖子

真係替你好開心及感動。。。有好多正能量,我都要加油啲先

大宅

唉..我報告可以..到我老公丁丁唔合格且偏低..咁可以點算好呀?

大宅

引用:唉..我報告可以..到我老公丁丁唔合格且偏低

原帖由 謙.心 於 12-06-05 發表
唉..我報告可以..到我老公丁丁唔合格且偏低..咁可以點算好呀?
有jm話可以買gnc蠔皇素食,另外食多d蕃茄呢d有茄紅素都會對男士丁丁有幫助!仲要唔好著太緊嘅褲,沖涼唔好沖太熱嘅水!最好去睇下中醫,令身體個底子變返好!

大宅

wishtohavebb 發表於 12-6-5 10:34
有jm話可以買gnc蠔皇素食,另外食多d蕃茄呢d有茄紅素都會對男士丁丁有幫助!仲要唔好著太緊嘅褲,沖涼唔好 ...

wishtohavebb..我依家好心煩又好亂呀..他依家都有吃緊呢d野..反而仲好似差左咁..我先擔心呀..到底是呢d維他命不受得, 定是點呢?超煩..

大宅

引用:Quote:wishtohavebb+發表於+12-6-5+10:34+

原帖由 謙.心 於 12-06-05 發表
wishtohavebb..我依家好心煩又好亂呀..他依家都有吃緊呢d野..反而仲好似差左咁..我先擔心呀..到底是呢d維 ...
咁睇下中醫先啦,男女都要搞好個身子去準備生bb,咁樣個bb先會健康同埋陀得穩架!

大宅

回覆 回覆:wishtohavebb的帖子

恭喜介唔介意講你check左咩先知你自己之前有瘤?因為我都想check下

洋房

大宅

引用:恭喜介唔介意講你check左咩先知你自己之前

原帖由 peachc 於 12-06-05 發表
恭喜介唔介意講你check左咩先知你自己之前有瘤?因為我都想check下

...
我係因為黎完m仲有pain,所以先去睇婦科!平時body check做的pamps smear係check唔到!

男爵府

引用:Quote:原帖由 peachc 於 12-06-05 發表恭喜

原帖由 wishtohavebb 於 12-06-05 發表
我係因為黎完m仲有pain,所以先去睇婦科!平時body check做的pamps smear係check唔到!

...
我都係,之前都係見自己經痛嚴重,睇普通科,個醫生叫我做抹片,又用手檢查都話完全冇事。後來公司體檢,加錢做盤腔照超聲波,先發現有朱古力瘤!如果早啲試得咁做咪早啲醫囉

別墅

Congratulations~~~~~~~~~~~~~~~

大宅

可以給我醫生的資料嗎?

B B快啲返黎我身邊啦

子爵府

大宅

畀面勳章

回覆:等了年半終於bingo...分享篇

好鄧你開心,恭喜

平凡是福~

複式洋房

回覆 wishtohavebb 的帖子

可以PM醫生資料如我嗎? 我搵咗好耐都搵唔到一個比較好的醫生! THX!

首頁

尾頁

跳至