影視娛樂

跳至

首頁
34567...8

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

YuYuMother 發表於 12-7-16 18:44
同意。 I like KKJ....
KKJ ~~~ so sweet, 窩心又體貼

男爵府

好似仲有3集就播完, 究竟允在xi 會吾會返黎? 景俊會吾會換返去? 景俊知道自己身世後會點? 吉teacher 又會吾會最後同景俊一齊? 瑪莉同吉弟弟可吾可能一齊? 哎呀~ 實在太多個問號....只因實在太好睇, 希望有個happy ending!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

第13集尾段KKJ 好傷心, 睇到好心痛呀!!!!!

男爵府

littleangelyy 發表於 12-7-17 11:35
第13集尾段KKJ 好傷心, 睇到好心痛呀!!!!!

係呀....
只可以講孔侑真係做得好好!!!!!!!!

侯爵府

因為Big, 我先識孔侑, 佢做得好好呀!
我已download埋咖啡王子慢慢煲
人地成日批評女1演繹得誇,
我又覺得OK, 幾配合吉多蘭傻更更的個性.
講真演"紳士的品格" 的金荷娜咪仲誇,
每次見佢抓狂
做作到死 好想一巴巴車埋去

男爵府

littleangelyy 發表於 12-7-17 12:31
人地成日批評女1演繹 ...

hahaha 我又冇睇紳士的品格喎, 吾知金荷娜做成點, 但我就肯定吉teacher做得好好, 佢既演出令我完全feel 到佢既開心同傷心, 超正, 傻更更 好得人鍾意!!!

不過, 係時候申原昊(姜景俊) 要出場啦, 話晒咁就訓左十幾集, 快d出起身先得架, 咁靚仔浪費晒

侯爵府

pylbowie 發表於 12-7-17 14:04
hahaha 我又冇睇紳士的品格喎, 吾知金荷娜做成點, 但我就肯定吉teacher做得好好, 佢既演出令我完全feel 到 ...

申原昊真係幾靚仔, 不過唔好成日歪咀就更好
睇左d預告, 好心急, 想快d睇第14集.......

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:因為Big, 我先識孔侑, 佢做得好好呀!我已do

原帖由 littleangelyy 於 12-07-17 發表
認同。金荷娜演技浮誇多了

大宅

pylbowie 發表於 12-7-17 10:36
好似仲有3集就播完, 究竟允在xi 會吾會返黎? 景俊會吾會換返去? 景俊知道自己身世後會點? 吉teacher 又會吾 ...
好似有20集, 無咁快完.

大宅

pylbowie 發表於 12-7-17 11:52
係呀....
只可以講孔侑真係做得好好!!!!!!!!

孔侑真係做得很好, 昨晚傷心到雙眼通紅, 睇到心都up埋. 但就算teacher現在個心去左KKJ度, 如果兩男各自返回真身, 感覺可能會唔一樣, 喜歡一個人包括內外, 而KKJ個樣又太細, 真係好姊弟, 未必接收到.

大宅

littleangelyy 發表於 12-7-17 12:31

金荷娜真係勁難頂, 三十歲既樣裝16歲可愛

大宅

回覆 大眼仔mama 的帖子

Ep14終於譒好有得睇, 好緊張呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆 大眼仔mama 的帖子

孔侑同吉teacher真係做得好好, 睇到我都身同感受一樣. 希望係個好結果呀!!!!

侯爵府

岩岩睇完14集....睇到眼濕濕
唔知結局係點呢? 好緊張呀.

侯爵府

大眼仔mama 發表於 12-7-18 00:15
孔侑真係做得很好, 昨晚傷心到雙眼通紅, 睇到心都up埋. 但就算teacher現在個心去左KKJ度, 如果兩男各自返 ...

我覺得結局最好繼續保留允在的外表, KKJ 的內心同吉teacher一起幸福生活著

侯爵府

大眼仔mama 發表於 12-7-18 00:18
金荷娜真係勁難頂, 三十歲既樣裝16歲可愛

金小姐真係好仲難頂過果4位大叔, 我睇到第2集, 頂唔順放棄"紳士",
轉軚睇"BIG", BIG 好睇好多

男爵府

好緊張, 吾知醒左既係邊個......

男爵府

大眼仔mama 發表於 12-7-18 00:06
好似有20集, 無咁快完.

係咩?! 如果有20集就好啦!!!
第14集好傷心, 睇到我同喊到我cc下, 男女主都表現到超晒班, 特別允在xi 既表情

不過據聞呢套劇既本土收視吾ok, 真係吾明白點解, 吾通當地d亞豬媽吾好呢d劇情??

侯爵府

pylbowie 發表於 12-7-18 10:58
係咩?! 如果有20集就好啦!!!
第14集好傷心, 睇到我同喊到我cc下, 男女主都表現到超晒班, 特別允在xi 既表 ...

但我覺得得16集, 劇情進展到此, 拖唔到20集掛? 太拖拖拉拉就唔好睇.
真係唔知d亞豬媽口味係點

首頁
34567...8

尾頁

跳至