家事百科

跳至

首頁
34567...22

尾頁

禁止訪問

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

民房

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

please also email me the article... thanks.

email address: [email protected]

Thanks a lot.

洋房

hi,

how much is it ? any contact u can provide, i m v interest of it.

thks

garland

大宅

gtung3388 寫道:
hi,

how much is it ? any contact u can provide, i m v interest of it.

thks

garland

我可以俾個 Sales 個電話給你, 但我發不到 pm 給你, 你給我 email address 好嗎 ?

別墅

Agnetako:
你可以俾個 Sales 個電話給我?
pls email:
[email protected]
thx a lot!

大宅

madisonfong 寫道:
Agnetako:
你可以俾個 Sales 個電話給我?
pls email:
thx a lot!

已發電郵給你, 請收.

民房

麻煩send 埋個report 比我!
Thanks! :lol: :lol:

民房

我都想要個report 呀唔該晒 :

:lol:

民房

我啱啱都買左啦部Rainbow(其實我上個月睇時都心郁,但我老公無在場睇,我唔敢揸主意,個Sales又無話迫我買),但之後諗落,我真係鍾意部機,所以我就決定再Call個Sales來再做。我是用分期去購買的,雖然係貴D,其實計落都算合理(起碼部機比到我信心)!日頭要返工,夜晚又要打掃,又唔知點解間屋又成日都有咁多麈吹入來,點吸都仲有,但一用左Rainbow,打掃時又輕鬆又快趣又真係乾淨左,地下吸完塵又好乾爽,起碼D空氣都乾淨,而佢D 配件同D 料都好come,我個女仲會過來幫埋手(以前我真係唔敢比佢過來),我都好放心!(前晚我個女仲响張牀尿尿,以前我"敏"到死,而家我知我可以用部機去吸番乾張牀。我覺得佢真係幾掂!!

大宅

我而家隔晚放工返黎會用慢制開著佢, 清潔下 d 空氣, 吸下d 塵, 我同 c6 d 鼻敏感都好左好多, 起碼唔會朝早起身成地 tissue. 部機係貴, 但係我地而家唔駛日日噴鼻敏感藥, 所以都覺得冇買錯

民房

Hi Sunnymami,

我想問吓如果我出去時開住部機,然後夜晚番去先關機,咁樣咪可以慳D功夫!同埋我想問吓個Sales上來係咪會幫我做清潔? :lol:

大宅

基本上係可以, 但我就唔會囉, 我驚有危險, 因為始終都係電器o麻.

個 Sales 只係上門做示範(免費), 話你知部機有咩功能, 佢係唔會幫你做清潔架.

民房

其實,部機有"強"及"弱"掣,如您想開動"弱"掣還可以,其實,我不太suggest開着機離開(其實係得,不過我唔放心啫),而且用佢來做清潔都不太費時。上次個女仔都有幫我吸到個地好乾淨同埋吸埋個冷氣機D出風口位,仲有响張牀拍打埋D塵蟎,show埋D parts等等,其實你有興趣都可以約佢,佢都講解得好詳細。或者我將佢D Contact PM 比你

別墅

我想叫工人用部RAINBOW洗冷氣機, 有冇人試過? 會唔會好難?

大宅

Spidermum 寫道:
我想叫工人用部RAINBOW洗冷氣機, 有冇人試過? 會唔會好難?

你打算點樣洗冷氣機呀 ? 之前個 Sales 做 demo, 都只係話可以用其中一件配件吸冷氣機表面 d 塵, 咁冷氣機個隔塵網就冇咁污糟, 佢冇教我點洗冷氣機喎

民房

可以將個水樽駁落個入風口到,然後開動部機去噴(射)個隔塵網及用個馬毛刷去吸及掃吓 冷氣機D坑。

別墅

其實唔知道妳地有無留意到,小朋友同大人有一個好大既分別,小朋友係無鼻毛,所以塵蟎好容易就經呼吸道入左肺,輕則口會敏感,重則會引發哮喘嚴重既重會影響性命.
我亦因為呢個原因買左部Rainbow,起初真係覺得好貴,差不多成萬九蚊,買完嗰晚重有小小覺得比人搵笨,但係用左幾日之後,真係覺得屋企既空氣清新左.塵都小左,張床用個拍打器 打完之後,起身真係唔會打噴嚏又無左喉嚨痛.而且重可以吸塵同吸埋冷氣機,都幾全面架!!
真係唔拍都唔知,自己日日訓住張床原來係咁污穢.............:-(
如果想要個sale電話可以e-mail比我呀~~~:lol:
等我可以賺返個細既拍打器呀~~~
因為介紹人買會有一張優惠Coupon ,可以用黎換野 thanks~~!!
其實妳搵個sale,佢先會上門做一個demo,妳可以睇完先再考慮買定唔買,佢唔會迫妳買架,幾好架!!

民房

你好! 因為布個媽咪朋友介紹呢個網站比我, 所以想請教一下,因為我都有睇過下同類型嘅示範不過唔係rainbow, 亦都有朋友介紹過rainbow呢隻機, 但佢地話要成萬幾蚊架喎, 我覺得好似好貴咁,因為我個仔有鼻敏感, 想請問一下有無用?我又驚如果d人上黎做示範唔買好似好唔好意思咁, 因為上次果個sale係咁叫我買....但我都係想比較下邊隻好d囉! 可唔可以比多d資料我呀??

大宅

我老公同我都有鼻敏感架, 以前成日都要噴鼻敏感藥, 所以之前朋友介紹部機俾我, 我都冇諗過要買. 但自從 bb 出左世之後, 我每朝都聽到佢打噴嚏, 可能因為佢未有鼻毛啦, 不過我地都驚佢遺傳左我地 d 鼻敏感, 所以最後經過詳細考慮下, 都買左部機. 初頭都有疑惑過係咪 on 居左, 買左部咁貴嘅機, 但係用左之後, 我同老公都唔駛再噴藥, 咁我先覺得自己冇買錯.

Tiger_Ma 寫道:
你好! 因為布個媽咪朋友介紹呢個網站比我, 所以想請教一下,因為我都有睇過下同類型嘅示範不過唔係rainbow, 亦都有朋友介紹過rainbow呢隻機, 但佢地話要成萬幾蚊架喎, 我覺得好似好貴咁,因為我個仔有鼻敏感, 想請問一下有無用?我又驚如果d人上黎做示範唔買好似好唔好意思咁, 因為上次果個sale係咁叫我買....但我都係想比較下邊隻好d囉! 可唔可以比多d資料我呀??

大宅

仲有唔好怕唔好意思, 而家唔係買棵菜, 梗係要諗清楚 !!! 你可以約個 Sales 做 demo 的時候, 同佢講定你唔係一定買, 咁佢就唔會死纏住你, 最緊要自己企硬.

如果你要個 Sales 嘅 contact, 我可以俾你.

首頁
34567...22

尾頁

跳至