母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 全泵型媽媽一齊傾下

heiheiw,hunny_hunnypooh
我個部係AMENDA,係響康家醫療度買,只有一家店在HK SIDE ,我響醫院用過美德(MEDALA)同依家呢隻.兩隻差唔多.不過AMENDA靜D同可以較CYCLE 同 VACUMM
MEDALA就無.而且可以送課,我就買左.你地可以問下,好似有機租.
TEL:24022188
www.homecare-medical.com

別墅

手擠奶 very very stired and not efficient
I have two colleagues they don't use pump.They express milk by hand.They still got a lot of milk and have stock in the fridge. But they direct feed in the morning, after work and at night. So I think enough direct feed is very important

大宅

To 南瓜,

Thank you!
請問部AMENDA how much$$?
單pump or 雙pump?

大宅

i'm now using this pump. good wor.

hunny_hunnypooh 寫道:
我想問我現在每次pump 45mins - 1hr 是否太耐? (use rented medela electric pump)
我就快要還機, 想買 medela electric mini pump, 請問是否好用? 可否比些意見?

大宅

To: Dora611,

是否用PIEGON或NUK奶樽都得?
need to buy other accessories?
How much you buy the medela electric mini pump?
I know there is a "Easypump Pack" HK$988 in Celki company, is it worth to buy?

Thanks a lot!

大宅

我用雙PUMP,原本1XXX,已折$1080包送貨.我響廣華生BB要PUMP奶,見到有PROMOTION,KEEP左單張。
我買個陣同個職員講話響廣話見到有8折,咁就買左。你要
同對方講下價,會平D上次我只買一對喇叭,要求DISCOUNT都得.

大宅

南瓜 寫道:
我用雙PUMP,原本1XXX,已折$1080包送貨.我響廣華生BB要PUMP奶,見到有PROMOTION,KEEP左單張。
我買個陣同個職員講話響廣話見到有8折,咁就買左。你要
同對方講下價,會平D上次我只買一對喇叭,要求DISCOUNT都得.

I will go to work in mid July, since most of the time i need to pumpthe milk out, except during night time, i am now using the Avent manual pump and consider buying a electric pump to use at home.
How long do you need to pump the milk out for both side? thanks! IS it fit for the pigeon type bottles or Avent bottles?

大宅

pigletchan,

I use the pump since my BB transfer to postnatal ward .I express my milk within 15mins cos I use dual pump .I use NUK & TOMMEE TIPPEE feeding bottle.I think pigeon is fit (I guess only) but Avent is not since the diameter of the bottle is different from nuk.

It is worth to buy electric pump if u are exclusive breast feeding --save more time especially during working time.

別墅

pigletchan,

I pump for about 25 minutes each time (1X minutes each side)

Pigeon bottles are not fit for Avent bottles or pump. You can look at the mouth of the bottles. They are completely different

別墅

HI, 各全泵型媽咪,

我都係全泵架. 因為BB 唔識埋身食, 所以一開始就泵到而家個半月. BB都係全人奶, 暫時唔洗加奶粉. 每餐飲5OZ.

但係我有個問題. 我剛剛FEEL 到谷M. 咁係唔係代表D 奶會減小, 會有幾大影響呢? 我每日都泵成30幾OZ架喎. 請問有冇人有經驗可以話我知. 我本身係想最小餵3個月, 目標係半年架. 因為我都知我完全唔埋身, 係會隨時冇.

大宅

我囡囡而家十一日大,每次飲3oz到,其實我應該幾耐pump一次奶?因為我通常每邊pump 15mins到就各有3oz,不過如果我3hrs pump一次的話,就好似做唔到呢個量.好開頭右胸成日有谷奶既感覺,但係而家就冇乜.我已經成日飲木瓜煲魚湯.有冇話點樣可以增加奶量?我想餵耐d人奶比囡囡飲.因為佢唔識埋身食,所以我一直只係靠pump奶.

另外,我都想買d奶袋pump定d存貨,如果買奶袋的話有冇好介紹?因為我睇d msg話有d奶袋用clip好易漏咁.請指教.

禁止訪問

別墅

Don't depend on pumping so early. Your babies are very very small now. You and your babies should get used to direct feed. It can stimulate your milk production. In fact only pumping is not the best way for bf. You use double time to feed your babies (pump and then feed with bottle) It is my experience. Direct feed your bb la !

禁止訪問

別墅

HA! flow away your precious breast milk !!!!! Don't waste la ! keep it into the fridge. Many mums don't have enough milk and we afford a lot of time to pump milk. Don' WASTE YOUR MAMA MILK !!
I think you can know more information about how to keep milk in this website. Keep it up !! Hope you and your BB enjoy bf.

禁止訪問

大宅

我都係全泵型媽媽﹐但係接近兩個月時呀B唔使飲夜奶就懶咗起身泵﹐下星朞開始返工喇﹐所以上嚟睇睇你地在公司點樣安排﹐ ﹐放假朞間我都可以泵六次嘅﹐返咗工可能只可以四次﹐會唔會立即跌奶量呢 :cry:
我個B依家先至食4安士﹐仲係隔四個鐘頭先至食﹐係咪小咗D呢。佢現在兩個月多D﹐磅數係9磅幾。
想問問你地餵人奶朞間有否食減肥餐呢

別墅

B依家食4安士﹐隔四個鐘頭食, 正常呀!
兩個月多D﹐磅數係9磅幾, OK wor!
唔好太擔心啦.
不過我覺得最好唔好食減肥餐住,為bb著想先好d

大宅

genie100,

我個b每次食3oz,而家每3hrs食一次,上星期五重2.89kg.佢咁細個,會唔會食得太多?

別墅

各位媽媽,

因為阿b吸啜力度唔夠大,令我覺得唔係好夠奶,我想改為泵奶去stimulate一下。想請教以下幾點
1. 如只用泵而沒有阿b吸啜,會否會慢慢無奶?
2. 隔幾耐泵一次可以keep住奶量呢?(我曾經隔2小時泵奶,只能有1.5oz,看似不太有效。)
3. 如果用電雙泵,每泵一次要多久?(因我想買一個返office用。)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊