跳至

首頁

尾頁

民房

Re: playgroup in mei foo

大家好!我是有份參加2:30試堂的媽媽,我與老公商量過,最多只能參加到每兩星期一次的堂,因為我本身返工不定時,實在沒有太多時間,二來,覺得上堂最大益處是見下其他BB,以及見下其他BB與仔仔玩的情況!雖然上次上堂的經驗都不錯,不過,覺得玩的遊戲我本身都有同仔仔玩過,所以,仍然心大心細俾唔俾佢番playgroup!
不過,真是好想多謝audrey 兩公婆,謝謝你們幫手安排試堂,另外,好想讚下我個班個BB女,彤彤好靚女架,你地有仔仔的媽媽記住要識下呢個BB女呀!

民房

大家好!我是有份參加2:30試堂的媽媽,我與老公商量過,最多只能參加到每兩星期一次的堂,因為我本身返工不定時,實在沒有太多時間,二來,覺得上堂最大益處是見下其他BB,以及見下其他BB與仔仔玩的情況!雖然上次上堂的經驗都不錯,不過,覺得玩的遊戲我本身都有同仔仔玩過,所以,仍然心大心細俾唔俾佢番playgroup!
不過,真是好想多謝audrey 兩公婆,謝謝你們幫手安排試堂,另外,好想讚下我個班個BB女,彤彤好靚女架,你地有仔仔的媽媽記住要識下呢個BB女呀!

別墅

kamleimum,

多謝你對彤彤的讚美, 彤彤都好著數...一次過可以識到3個靚仔BB

kamleimum 寫道:

別墅

其實我都覺得上堂教的遊戲比較簡單, 自己睇書都搵到… 但有一種唔同的是有多d BB一齊玩, 可以比佢地學習下同自己同齡BB相處下, 玩下, 會好開心好多…有時幾個BB一齊玩, 真係有連鎖反應架…呢個B見到另外個B玩佢又玩, 呢個B見到另外個B喊佢又喊架…仲有我覺得安排BB上呢d 堂, 最緊要睇自己個BB的反應, 要從BB角度考慮是否適合, 唔好從大人角度考慮…

雖然今次只係上了一小時, 但我見彤彤真係有d唔同, 番到屋企好開心, 成日笑…我唸我會繼續比彤彤上堂…

複式洋房

To minimon, helenli,

The photo of the day, I am preparing. Please wait...

男爵府

audreyk,
One of the mother dropped out (mccmcc), including your baby, we now have 4 babies. We are all OK for bi-weekly, will you arrange for next week's class or I will?? I don't mind.

複式洋房

To Chapman,

Yes, we are ready.

However, have you contact Miss. last week? I have contact her on Fri, and it seems that she prefers a weekly playgroup... however, just like you all, I prefer bi-weekly... maybe can you discuss with her again about you and our group member's perference to see if she can accept... and then, we are ready to join 2:30pm Sat class ...

chapman媽 寫道:
audreyk,
One of the mother dropped out (mccmcc), including your baby, we now have 4 babies. We are all OK for bi-weekly, will you arrange for next week's class or I will?? I don't mind.

首頁

尾頁

跳至