跳至

首頁
34567...61

尾頁

大宅

Re: 元朗安寧路珈琳媽咪入黎傾0下!

學校裡面真快樂,
玩玩遊戲,唱唱歌,
吃吃點心精神好,
樣樣學來都有用,
先生請食茶點,
各位小朋友請食茶點,
Thank you, Miss!!!

winnieko1022 寫道:
東菰
茶點歌點唱

大宅

Thank you SiuOnOn
第日我個仔問我都識昌嘛
]

伯爵府

牛年勳章

東菰
你個仔叫咩名呀?等我留意下邊個係你個仔都好呀
我個仔番到屋企都有唱歌呀
'太陽伯伯 , 去左邊 , 照著你 '
'學校裡面真快樂'
佢就係識唱咁多.......

我個仔開始唔肯番學LA
點算????
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

CutieSo
你個仔而家番學有冇喊?
都番成個月喇,唔肯番學
你個仔番學喊,你係吾係吾走呀???(留係度倍拒)

]

伯爵府

牛年勳章

winnieko1022
開頭都無野架 , 係呢兩日佢先唔肯番學咋
佢話唔鐘意番學喎
入到學校又唔比我走 , 呢兩日我走佢就喊

大宅

CutieSo
學校比張紙買影音教材,你有冇興趣買呀???
wonderland 1a cd$56.5
我愛普通話$47
我愛普通話 cd $65
如有我同你一人出一半好唔好啊??
用電腦複製都ok架,大家都吾洗比甘多痳
如有興趣e mail比我
[email protected]

]

伯爵府

牛年勳章

d影音器材唔係一定要買既咩??
電腦複製會唔會比較易壞 , 因為之前我都複製過d碟 , 但聽得耐左隻碟就壞壞地la

大宅

CutieSo
因我個朋友都試個,ok架
吾近要啦,甘我買啦
甘你會吾會買
因我國語好吾掂 :-( ,以前都吾洗學國語
]

子爵府

請問我仔05年9月出世,我想佢下年讀n1,咁應該幾時報名呀~~????

大宅

~惠惠~

我比個電話你問o下
(安寧路珈琳) 24432877
]

伯爵府

牛年勳章

我會買呀 , 但唔會買普通話錄音帶
我d'煲東瓜'都勁唔得架
今日我個仔有功課做la
我發覺我每日都無咩時間可以陪個仔

我放工番到屋企都7:30 , 番到去攪下野 , 都要訓覺la , 如果比我搵到第二份工就好lu

大宅

CutieSo
我明天買呀 ,(但唔會買普通話錄音帶) 好次有CD禾
CD同錄音帶應一樣
張紙話上學期影音教材,用半年都弟
今日我個仔都有功課做,係點顏色,我樂樂做得好HAPPY
希望以後都係O甘
你做 甚麼行業
]

伯爵府

牛年勳章

係呀 , 我今日都買左la
我個仔都係點顏色 , 係學校已經做完lu , 我只係睇番佢做左d咩
我做customer serive架 , 係商場 , 勁悶而且又成日遇到d蠻不講理既人
我好想轉做文員 ,咁到時就可以多d時間陪個仔
依家我放假佢番學 , 佢放假我就番工 :cry:

大宅

CutieSo
我只是買普通話CD,冇買英文CD
我初以為係VCD,
今日有3樣工課做,我樂樂每本做一 D, 真係火都黎
]

洋房

HI~
我2樣都無買, 上年買過下學期o個set都無用既, 係for你o係home自己同佢溫習用, 我讀俾佢聽都得lu, 可以慳番d$
你地有無join課外活動呀? 我幫個女報左"煲東瓜", 佢話佢鍾意wor, 其實好抵ga, $250/8堂包教材,o係出面真係搵唔到.之前次次攪我都有幫個女報, 佢地都教得幾好, 都無話"渣流灘".
你地小朋友習慣未呀? 我星期二放假揍女返學見到有d仲喊得好緊要, 好慘呀 :-( :-(

伯爵府

牛年勳章

下唔係vcd咩 ??如果係cd咁買黎做咩呀........
我頭先同佢溫習 , 佢勁唔專心 , 好炆呀
樂樂真係幾高大喎

PKL
我個仔番學都慣la , 起碼呢兩日都無扭計la
我無幫我個仔報興趣班呀 , 咁細個都好似唔會學到d咩野咁

大宅

CutieSo
係cd黎架 ,唔係vcd,我冇買英文,因cd係斤書讀
我個仔番學完全無扭計 ,勁鍾以番學
((樂樂真係幾高大喎)) 係,d人估樂樂有4歲

我無幫我個仔報興趣班呀!之前(7月)報畫話,我覺得冇用

]

伯爵府

牛年勳章

oh , 總之唔買la , 今日睇個仔教左d普通話 , 我想教佢 , 但自己唔識
10月28日有旅行 , 你地會唔會去呀
果日係我個仔生日呀~~
今日我個仔話佢係學校比人打喎....

大宅

CutieSo
10月28日有旅行, 我多數會去,但好似幾貴禾 $96一位
(大小同價)你會唔會去呀,0甘多人同你個仔慶祝生日
我會參加(閱讀獎勵計畫),我樂樂勁鍾以看書

((今日我個仔話佢係學校比人打喎....))
你有冇同miss傾0下,你個仔冇事麻
]

伯爵府

牛年勳章

我多數都會去旅行呀
我都覺得幾貴 ,咁d學生駛唔駛比錢架??
閱讀獎勵計畫我都諗住參加喎 , 比佢睇多d書好d , 但另外果個我無興趣la , 最憎要設計既野
我個仔無事 , 比同學仔打左下ju , 問佢邊個打佢 , 佢話'家穎'喎 , 但佢講野唔係好正 , 所以都唔知佢講邊個 , 佢話馮先生知喎

首頁
34567...61

尾頁

跳至