自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Re: BK 有D非常自戀o既人, 汗!!

不如當佢DJ,同佢講我想點XXXX俾XX媽咪聽...佢實嗱嗱聲摷出黎,然係UP大段野,人生........
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

男爵府

renren,

你呢個idea都幾搞鬼wow.

renren 寫道:
不如當佢DJ,同佢講我想點XXXX俾XX媽咪聽...佢實嗱嗱聲摷出黎,然係UP大段野,人生........

別墅

有人將某歌星嘅歌post上網,然後畀條link大家叫人去聽,我提佢話佢咁樣侵犯版權。佢竟然話佢"一人做事一人當",公然犯法,我咪話佢囉﹗呢度話晒都係親子網,佢公然犯法點得架﹗而且我好心提佢,佢仲大言不慚,你話勞唔勞氣喇﹗所以跟住都冇再同佢講過嘢。有才華冇品有咩用﹗

joanne831 寫道:
我都唔知你嘈乜?? 
但你就比較口衰啦...禁同人講野

大宅

好媽媽勳章

我怕佢真人表演唱出黎喎

大宅

別墅

唱過架啦﹗一開始就係post佢自己唱嗰首歌,唱得好好架﹗
mama512 寫道:
我怕佢真人表演唱出黎喎

子爵府

好媽媽勳章

crystal888,
你問佢制唔制?如果佢制我第一個點'邊個話我傻?我請佢食燒..."俾佢聽,報答佢勞苦功高.
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

男爵府

renren,

你問啦, 我唔問呀

複式洋房

renren 寫道:
crystal888,
你問佢制唔制?如果佢制我第一個點'邊個話我傻?我請佢食燒..."俾佢聽,報答佢勞苦功高.

嘩, 笑爆咀, 比你地笑死

子爵府

好媽媽勳章

crystal888,
都係咪喇,一陣佢當晒我地係小鈴係咁POST佢D'精選'搞到BK DOWN晒我地咪無得吹水.做佢D知音人好難架.我又係小鈐,肥鈴一粒

男爵府

~principal~,

你開呢個topic夠搞鬼啦, 搞到我依家都唔願訓, 走去追星呀.

~principal~ 寫道:
[quote]
renren 寫道:
crystal888,

嘩, 笑爆咀, 比你地笑死 [/quote]

大宅

好媽媽勳章

有無辦法叫佢收手.

男爵府

mama512,

咁wow, 佢的嘢又唔係不雅, 都係發表一下佢自己鍾意的嘢, 又有人同佢交流, 即有人認同啦, 叫佢收手, 係唔係你叫呀

子爵府

好媽媽勳章

crystal888,
妖,好鬼C衰o既啫,夜媽媽仲要人地笑到標眼淚,睇完'追星'兩隻字,笑到噴埋口水tim

大宅

好媽媽勳章

叫就無謂, 唱比佢聽得麻.

男爵府

renren,

嗱, 小心呀, 唔好用不雅字眼呀 我訓啦.

renren 寫道:
crystal888,
妖,好鬼C衰o既啫,夜媽媽仲要人地笑到標眼淚,睇完'追星'兩隻字,笑到噴埋口水tim

大宅

好媽媽勳章

~心裡..心裡..有個謎...難解....難計.....~請你...請你.....

子爵府

醒目開學勳章

renren 寫道:
crystal888,

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_079.gif[/img]我笑C 啦,個肚笑到好痛,我老公問我係咪痴Q線無啦啦半夜三更大笑!

子爵府

好媽媽勳章

crystal888,
早抖喇,我又係笑到c佬醒左過黎捉我瞓...

男爵府

mama512,

作死你, 咁好笑.......

mama512 寫道:
~心裡..心裡..有個謎...難解....難計.....~請你...請你.....

首頁
34567...13

尾頁

跳至