心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 閒人免進(Part 51) 之 加班夜

b-i-n-g-o!!! 恭喜你,你bingo

minimon 寫道:
蟹...

[quote]
March 寫道:
好想食"橫行罷道"但消生唔准 :-| 佢成日自己唔鐘意食就唔想人地成日食

btw,1~2個weeks 食一次唔誇唔過份-可
[/quote]

子爵府

我都係

March 寫道:
尋晚第一晚無開air-con 訓 我果度真係勁大風

伯爵府

緊係唔會白痴到以為係frame+photo啦
March 寫道:
有無人留意到我換左大頭照

有無人以為係frame + photo :lol: 查實果個係公園裡o既一列框o架 不過,呢度o既閒人十居其9.9 都唔會去呢個公園,因為呢個公園響寶琳,話時話呢個公園真係超大o架!!

子爵府

March , mon , dino 放工

伯爵府

小dino e+仲未識揀人, 不過好明顯既係, 佢最開心見到dino囡同我99

even dino囡唔係同佢講野, 佢望住dino囡都會咪咪笑, 如果dino囡同人佢講野, 佢會笑到"翁"哂鼻
March 寫道:
我想問,你地d bb係咪都係chi 你多d o架

伯爵府

EYT 啦
cpm 寫道:

侯爵府

更係唔同你啦,我又無話要同你比較 ?-(

其實我係幾開心,因為自己日日都要返工,但angus 都仲咁chi 我,反而婆婆同工人日頭對佢多,佢都無咁chi

我問呢個問題,其實係想知道你地d bb 會唔會都同angus 一樣 / 真係會較為chi 住湊佢果個咋.

同埋叮噹碼頭可以係晨哥同工人o架嘛!!

[quote]
minimon 寫道:
march,

咁又點同我呢, 因為婆婆唔多

伯爵府

因為你眼中只有消生 [quote]
March 寫道:
因為果日gathering 印象中,個個閒人公都帶眼鏡

侯爵府

未....仲未.....

March 寫道:
b-i-n-g-o!!! 恭喜你,你bingo

侯爵府

cpm 寫道:

侯爵府

cpm

cpm 寫道:

侯爵府

march,

no la.....daddy 永遠係最尾.. :cry: :cry: 所以果次換工人佢升左一級好開心.

March 寫道:
同埋叮噹碼頭可以係晨哥同工人o架嘛!!

侯爵府

march,

見到你條bb bar已經由頭再數2啦, 小mon仲係1, 雖然, 好快就到1. 但係, 對左成年個1字, 睇住個indicator越黎越近, 好開心, 但而家又要拉番咁遠, 由頭再數過.

侯爵府

dino
我幾時眼裡都只有消生o架啦!! 不過gathering 果日我留意埋你地d 公,個個都有帶眼鏡

happydino 寫道:
因為你眼中只有消生 [quote]
March 寫道:
因為果日gathering 印象中,個個閒人公都帶眼鏡

伯爵府

我有諗過架 !!!
卓健咁平既, 有冇口啤架
March 寫道:
閒人堆除左天子講過下話都想做激光矯視,其他人係咪完全無唸過 頭先去美容版睇左d 幾details o既info. 依家有間叫[url= www.qhms.com]卓健醫療[/url] 你地有無聽過,佢算最平,一對眼計$12,001...

其余聖保祿 - $16,000,港安 - $17,850,養和 - $24,000,香港激光矯視中心 - $14,000 (有刀)/$18,000 (無刀)

侯爵府

侯爵府

mon
我第一關過左啦 :mrgreen: :mrgreen:

今日等足一日, 個個同事收晒信, 佢地大部份都 passed
攪到我不知幾緊張, 到頭先 4 點幾我先收到信, 仲要隔住封信陰下陰下去睇, 其實睇到 d, 拆開再 confirm 一次, 真係得左

另一關係 12 月, 要努力 d 先得

伯爵府

ceci愛大咪 寫道:

mon
我第一關過左啦 :mrgreen: :mrgreen:

今日等足一日, 個個同事收晒信, 佢地大部份都 passed
攪到我不知幾緊張, 到頭先 4 點幾我先收到信, 仲要隔住封信陰下陰下去睇, 其實睇到 d, 拆開再 confirm 一次, 真係得左

另一關係 12 月, 要努力 d 先得

侯爵府

dino
上次我因為要去考呢個 test, 所以去唔到探小 dino 女 lor

happydino 寫道:

侯爵府

點解大咪架車無端端唔見左既
打完呢個 psot 又出現番

首頁

尾頁

跳至