懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

回覆 sin_tse 的帖子

想問孫醫生係咪已經無再喺翹康駐診, 但仍喺仁安掛單?

大宅

回覆:wingyg0404 的帖子

聽人講好似係。我其實都唔清楚,我係去孫醫生尖沙咀間診所睇㗎

大宅

引用:回覆+sin_tse+的帖子想問孫醫生係咪已經無

原帖由 wingyg0404 於 13-12-30 發表
回覆 sin_tse 的帖子

想問孫醫生係咪已經無再喺翹康駐診, 但仍喺仁安掛單?
係呀,佢診所在海洋中心,但佢仍在仁安接生

大宅

引用:我只睇過胡醫生,胡醫生好細心,好專業,我

原帖由 sungsung2011 於 13-07-23 發表
我只睇過胡醫生,胡醫生好細心,好專業,我係開刀嘅,佢手勢超好,開完刀第二日落床已經唔痛,仲可以抱b餵 ...
胡醫生診所儀器新嗎,收費幾多

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sungsung2011+於+13-07-23+發

原帖由 Cecilycd 於 13-12-30 發表
Dr wu d 儀器舊, 冇3d ka

大宅

我而家睇張智 但如果要生第二胎 我一定唔再揀佢
1. 等得太耐 快則一個鐘 慢則兩個幾鐘
2. 見紅或者有咩唔舒服 佢都full曬唔會有位比你即刻睇 就算urgent都無得傾 好無奈
3. 我二月生 十二月產檢後想睇密d 佢竟然一月全部full曬 到我生之前都無得再睇 話政府都檢查得好密 我覺得咁樣好唔負責任 佢自己應該控制收症 無理由到後期唔理就生既孕婦

所以大家要睇張智既話 要考慮清楚 以上三個問題唔止發生係我一個人身上

別墅

回覆:fanniernie 的帖子

請問胡醫生順產同開刀幾錢啊?係未一定港安啊?

男爵府

引用:我而家睇張智++但如果要生第二胎++我一定唔

原帖由 guangdong 於 13-12-31 發表
我而家睇張智 但如果要生第二胎 我一定唔再揀佢
1. 等得太耐 快則一個鐘 慢則兩個幾鐘
2. 見紅或者有 ...
我上胎都係睇張智,初頭係好,到后期難約期,所以今胎轉孫,試過急事第二日都攝到期比我

大宅

回覆:Elaine1013 的帖子

孫醫生,原本揾佢接生,但孖b32周早產,政府醫院緊急開刀生,入院嗰晚佢全程電話與我聯絡及與政府醫生說明我的情況,到出院嗰日佢都與我聯絡跟進,真是一個好關心mama的醫生。

大宅

引用:Quote:原帖由+sungsung2011+於+13-07-23+發

原帖由 Cecilycd 於 13-12-30 發表
我睇左一次,胡醫生都幾細心,不過我覺得診所比較舊,我決定轉睇盧乃本醫生

首頁

尾頁

跳至