自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有姑娘有嬸嬸

pomanlife  係呀  發表於 13-8-16 11:57

子爵府

好媽媽勳章

引用:兒科病房無人(大房),同bb兩人過一晚,今

原帖由 pomanlife 於 13-08-14 發表
兒科病房無人(大房),同bb兩人過一晚,今晚應該好難過
無事丫麻?今日唔見你poke 我…我好唔習慣呀!!

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+菠蘿包包+於+13-08-14+發表所

原帖由 k0dy 於 13-08-15 發表
請問點解你保險咁平既?保啲咩嫁?
我個份剩係計醫療都係二百幾,不過我有埋儲蓄同人壽,total5百幾

子爵府

好媽媽勳章

回覆:今晚要在醫院過夜,比d支持我

bb同媽媽加油!!祝早日出院!

pomanlife    發表於 13-8-16 11:58

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

祝早日康復

pomanlife    發表於 13-8-16 11:59

別墅

Add oil , get well soon

pomanlife    發表於 13-8-16 11:59

子爵府

get well soon

珍珠宮

畀面勳章

早日康復

大宅

回覆:pomanlife 的帖子

冇人仲好 可以靜靜地 問姑娘拎件褸 醫院冷氣凍呀 祝bb早日康復

大宅

冇人仲好 可以靜靜地 問姑娘拎件褸 醫院冷氣凍呀 祝bb早日康復

pomanlife    發表於 13-8-16 12:00

大宅

男爵府

引用:Quote:原帖由+k0dy+於+13-08-15+發表請問點

原帖由 iris_yip1030 於 13-08-15 發表
我個份剩係計醫療都係二百幾,不過我有埋儲蓄同人壽,total5百幾
可吾可以講邊間

侯爵府

牛年勳章

加油,祝早日康復

pomanlife    發表於 13-8-16 12:00

男爵府

引用:Quote:原帖由+菠蘿包包+於+13-08-14+發表所

原帖由 k0dy 於 13-08-15 發表
請問點解你保險咁平既?保啲咩嫁?
保醫療

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+13-08-14+發表

原帖由 菠蘿包包 於 13-08-14 發表
所以成日都話要同阿B買保險,二佰零蚊個月,保障就好好多
嗰時我見細仔有醫療保險,咪去私家,但私家唔收入院,都係要佢去政府。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+13-08-14+發表

原帖由 菠蘿包包 於 13-08-14 發表
所以成日都話要同阿B買保險,二佰零蚊個月,保障就好好多
無買保險可唔可以pm我邊間?點解咁平?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

原帖由 eeb 於 13-08-15 發表
嗰時我見細仔有醫療保險,咪去私家,但私家唔收入院,都係要佢去政府。

...
Hi好耐無見

彩鑽殿

原帖由 heffalumpiglet 於 13-08-14 發表
咩事?美雅 細果個? 唔係隔離病房會好d,一定要帶件厚褸&兩部電話或放電器。

我仔上年肺炎入咗隔離病房住 ...
超人媽,係細嗰個呀,突然燒到40.x度,依家醫生比左藥算退左

彩鑽殿

原帖由 bibifa1225 於 13-08-15 發表
無事丫麻?今日唔見你poke 我…我好唔習慣呀!!
暫時情況穩定,明天都要繼續戰鬥,你等我呀

彩鑽殿

引用:bb同媽媽加油!!祝早日出院!

原帖由 bibifa1225 於 13-08-15 發表
bb同媽媽加油!!祝早日出院!
謝謝

首頁
34567...12

尾頁

跳至