自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

個男既都衰喎, 通常小三無咗, 仲會小四, 小五, 小六, 好似升班咁陸續有黎喎, 咁個男既有無報應

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有丫...見唔少..真係識都幾個

男爵府

Little_Galie 發表於 13-8-23 16:15
眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭,有d會拋妻棄子放棄家庭走左去!
突然想知,呢個世界有無報應? ...
有!! 我識個女仔(香港人)做人地小三...個男人仲幾有錢的.
後來個男人真係同老婆搞離婚, 同佢住埋....

個女仔無耐仲大左肚, 個男人同佢結婚, 在酒店擺好多圍..

佢99仲對佢唔錯架!! 依家做少奶奶, 有工人湊女, 不知幾嘆!!

呢個就係小三既"下場" ....哼~ 我都羨慕呀!!

我已不顧安危, 誓死都一齊
看不起這個繁華盛世~~

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

有個 friend (臨結婚前) 同咗個小三一齊,唔覺佢有報應 ~

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

鍾小bb 發表於 13-8-23 18:29
大婆,小三,賤男(老細)同一間公司~賤男叫小三同大婆要fd,等佢唔會懷疑~但長年累月,大婆已經懷疑,仲fd ...
好似拍戲呾

伯爵府

引用:金盆女士話佢媽咪係好成功的小三

原帖由 VKwan 於 13-08-23 發表
金盆女士話佢媽咪係好成功的小三
但佢都話唔知喺咪咁就報應喺佢身上呢唔知佢而家點呢?

子爵府

回覆:Little_Galie 的帖子

我識得有對小三和賤男終結成夫婦,但驚被人講,惟有同親友疏遠。小三之名終身相隨,成日驚被人笑。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

查理斯同小三。。。頂硬上~
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:有無見過做小三既有好下埸呢?(無聊post)

可能係前世因,今世果!上世搶人,今世比人搶???

大宅

好幸福Tim

公爵府

畀面勳章

引用:眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭

原帖由 Little_Galie 於 13-08-23 發表
眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭,有d會拋妻棄子放棄家庭走左去!
突然想知,呢個世界有無報應? ...

子爵府

做得小三, 多數個男人幾有錢, 就算無好下場都有錢落袋, 咁算唔算係好下場?

子爵府

引用:娛樂圈大把例如李美人

原帖由 ayi1 於 13-08-23 發表
娛樂圈大把
例如李美人
佢家姐都係

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章

我有朋友一開始就做小三,原來個男人騙佢就同老婆離婚、又已經冇晒感情咁。拖拖拉拉咁叫小三等依個衰男人。直至有日小三有咗BB, 好無耐咁繼續等,當個肚六個月的時候,這位小三朋友先醒覺,發現賤男原來係大話精、亦比唔到安全感她,於是決定離開賤男。果位賤男賤到一毫子都唔比我依位朋友。朋友好勇敢咁生咗自己的BB, 獨力養育小朋友。

咁依D係咪小三的下場?
假如有來生....我唔希望係我的生命裡...再遇到你! 當時愛上你是我一生的錯

大宅

有,楚留香個老婆;發嫂;矮仔老婆;洪導演老婆;羅X良個B6老婆;柴九老婆;淫皇娛樂公司個星級經理人霍小姐…

男爵府

眼見小三們都過得好過大婆

男爵府

引用:Quote:原帖由+mi032280+於+13-08-23+發表我

原帖由 Little_Galie 於 13-08-23 發表
你朋友都好慘,成日俾人呃!不過佢都好,會離開個賤男,相信佢會揾到個好男人!

...
係呀,因為佢比第3者傷害過,所以幾愛個男人都即走

男爵府

畀面勳章

回覆:null

有个親戚个小三勁!

男+大婆+小三(大陸)可共融!

如三人都在香港,个男会以大婆做老婆,小三跟其他親戚坐!小三亦会住係大婆家~

如三人到大陸,小三便榮升為妻子!大婆跟親戚坐!住係小三屋企,睇住自己老公同小三返入"主人房"!
最勁係大家當返大陸旅行咁,大婆+大婆子女{成人}+孫一斉去小三家住,玩。。。。

十分"佩服"各人!!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fanny3315 發表於 13-8-23 16:29
有既,不過佢地作既孽會報落仔女度咁囉
希望唔會啦,D仔女好無辜!最好一人做事一人當

伯爵府

我姑9係小三,生了2個仔,個情夫走咗搵小四,自己養2個仔。

首頁

尾頁

跳至