影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ♬↗華迷俱樂部↘♬

最慘係佢父母十幾廿年都同佢癲, 縱容佢不停追星,
完全無敎佢為自己的決定而付上責任, 出事就以死去威脅
如果佢亞媽真係聽佢講去.. 真係關人忍事...
(梳nei,實在忍唔字):tongue:
唔屎都茅用囉 [quote]
HelloKitty* 寫道:
我諗個女你真係好有問題,希望有人能令佢清醒一點吧!我真係唔想連佢阿媽都出事!

大宅

agree

cheerio 寫道:
最慘係佢父母十幾廿年都同佢癲, 縱容佢不停追星,
完全無敎佢為自己的決定而付上責任, 出事就以死去威脅
如果佢亞媽真係聽佢講去.. 真係關人忍事...
(梳nei,實在忍唔字):tongue:
唔屎都茅用囉 [quote]
我諗個女你真係好有問題,希望有人能令佢清醒一點吧!我真係唔想連佢阿媽都出事!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔緊要啦,我都係想八
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kitty:

係呢個網喇,我朋友話得喎

快 d 的起個心肝啦 [quote]
kitwong:

麻煩晒你啦!請你幫我問下你個朋友啦!唔該晒!

[quote]
kitwong 寫道:
因為我朋友都係華仔天地會員,張表格係佢比我架

一係我聽日問

珍珠宮

睇怕都幾難

如果華仔都係唔見佢,咁佢下次會唔會寫 --> "華仔不見 , 我必死 ?-( [quote]

[quote]
cheerio 寫道:
係呀! 我係另一網站睇到佢

珍珠宮

應該話 --> 早屎早著,遲屎

男爵府

就係有人瞓唔着...click

真係白痴得緊要,博出位應該捅咗先講 [quote]
kitwong 寫道:
應該話 --> 早屎早著,遲屎

男爵府

唔通有d大6人個腦?-( ....真係用黎 坐o既

bk嗰個又係咁 ?-( ?-( 諗同講 d 野都係打橫哂o架

珍珠宮

[size=x-large]終於都上番黎喇

珍珠宮

[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=955322&forum=162&42]睇怕呢位人兄

珍珠宮

唔係用黎坐,係唔記得帶

男爵府

呢位亞叔博宣傳,
佢副尊容真係同亞癲婆好登對, 不如佢自己kun咗佢吧啦
震撼力一定大過佢去整容 [quote]
kitwong 寫道:
[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=955322&forum=162&42]睇怕呢位人兄

男爵府

做咩貢橙呀, bk d華迷咪揾到黎啫 [quote]
kitwong 寫道:
[size=x-large]終於都上番黎喇

珍珠宮

早幾日部腦中左毒,第二日就開都開唔到,都唔知個 C 佬上過 D 咩網攪到中毒

好彩 ( 師父 ) 琴日幫我整番好,如果唔係我都唔知幾耐先上到黎 :-( :-(

好慘,部腦咩都冇哂要再裝過 :-( :-( :-( [quote]
cheerio 寫道:
做咩貢橙呀, bk d華迷咪

珍珠宮

嘩 ... 呢位人兄副尊容同

男爵府

新聞陸續黎, 而且獲獲甘....
唔知華仔仲有冇回應 [quote]
kitwong 寫道:
真係一百歲唔 C 都有新聞聽

男爵府

貢大獲.....!!

妳都好有師父到, 俾我一定死硬
所以好驚上錯網... [quote]
kitwong 寫道:
早幾日部腦中左毒,第二日就開都開唔到,都唔知個 C 佬上過 D 咩網攪到中毒

好彩 ( 師父 ) 琴日幫我整番好,如果唔係我都唔知幾耐先上到黎 :-( :-(

好慘,部腦咩都冇哂要再裝過 :-( :-( :-(

珍珠宮

都唔知 d 大陸人個腦諗乜架 ?-(

希望呢件事快 d 完結啦

唉 ... 華仔仲可以有咩回應丫,我諗呢件事對佢傷害都幾大 :cry:
cheerio 寫道:
新聞陸續黎, 而且獲獲甘....
唔知華仔仲有冇回應 [quote]
kitwong 寫道:
真係一百歲唔 C 都有新聞聽

珍珠宮

其實我講

男爵府

凡事兩面睇
我諗佢經過呢件事, 應該更加睇得清楚邊d傳煤想佢c,
邊d人真心幫佢... 佢以後會更清晰

其實事情唔到佢控制......想都無用唯有以靜制動
又睇佢8日後有冇人"送"隻儍娟走 [quote]
kitwong 寫道:
都唔知 d 大陸人個腦諗乜架 ?-(

希望呢件事快 d 完結啦

唉 ... 華仔仲可以有咩回應丫,我諗呢件事對佢傷害都幾大 :cry:

首頁

尾頁

跳至