跳至

首頁
34567...81

尾頁

大宅

Re: 澳門媽咪會 Part 13

nori媽媽,點解聽落咁可怕...轉食防哮喘藥o既?仲食14日咁長o既?

我呢二日冇再帶個女去睇e生啦,因為佢食得多西藥又會唔肯食野架啦,見佢都好左好多,係仲有鼻水,同間中咳,唔想佢唔食野...

http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

ponla,我ok啦,今日又丟下個女,同老公去左大陸按摩同食飯,好開心~

之前係因為唔知點解晚晚發惡夢,其實我好少會發惡夢,可能因為呢期工作壓力有點大...thx關心...我明天都會放個女係亞媽度,你如果想拎衫仔可以中午/上午打比我約時間架~
Ponla 寫道:
Toby:
你抖返夠未呀? 係咪瑤瑤仲未好返, 搞到你夜晚無覺好訓呀? 保重呀....
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

toby:
你ok 就好啦. 係啦, 如果壓力大, 去relax 下都好架. 你就好啦, 可以撇底個女休息下. 今個週末兩日都落雨, 搞到兩日都留係屋企, 不知幾悶.
好呀, 明天call 你約時間.

侯爵府

ponla

尋晚我又有一條魚魚生bb啦, 佢生左12個鐘呀, 每幾個字生一隻.... 總共生左超過一百隻呀~~ 好興奮呀~ 我仲見到bb生出黎個一個moment, 真係好震撼呀~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

stephenietam 寫道:
ponla

尋晚我又有一條魚魚生bb啦, 佢生左12個鐘呀, 每幾個字生一隻.... 總共生左超過一百隻呀~~ 好興奮呀~ 我仲見到bb生出黎個一個moment, 真係好震撼呀~

咁多?有冇影相丫?你咪要養好多魚囉

洋房

ponla

我都好鐘意睇魚生bb架,不過唔係次次都咁岩時間,好多時都係見到魚bb先知生左 :-P

你養咩魚呀?

侯爵府

侯爵府

侯爵府

月希 寫道:

今晚post上黎比你地睇~ 月希, 等佢地大d(成功長大)就要比d人架啦, 所以你唔洗買魚啦~

侯爵府

MiMiChui 寫道:
我都好鐘意睇魚生bb架,不過唔係次次都咁岩時間,好多時都係見到魚bb先知生左 :-P
你養咩魚呀?

魚生bb真係好神奇, 好多生出黎一粒野咁, 仲以為佢c左, 點知突然"tak"一聲彈開... 第一次見真係嚇一嚇, 太奇妙啦~~ 唔睇過都唔知原來魚魚生bb都唔易架, 我仲以為pak一聲生晒出黎, 原來都要慢慢一條兩條咁生... 好感動...

我個d係咩魚? c啦, 魚仔lor, 唔知咩名tim.. 只係知有兩條"孔雀"... 今晚比你睇啦~

洋房

[quote]
MiMiChui 寫道:
你養咩魚呀?

魚生bb真係好神奇, 好多生出黎一粒野咁, 仲以為佢c左, 點知突然"tak"一聲彈開... 第一次見真係嚇一嚇, 太奇妙啦~~ 唔睇過都唔知原來魚魚生bb都唔易架, 我仲以為pak一聲生晒出黎, 原來都要慢慢一條兩條咁生... 好感動...

我個d係咩魚? c啦, 魚仔lor, 唔知咩名tim.. 只係知有兩條"孔雀"... 今晚比你睇啦~ [/quote]

好呀!有得睇

珊瑚宮

今晚post上黎比你地睇~ 月希, 等佢地大d(成功長大)就要比d人架啦, 所以你唔洗買魚啦~

好丫...咁我去買多個缸仔等你送魚仔比我

侯爵府

月希 寫道:
好丫...咁我去買多個缸仔等你送魚仔比我

no problem~

侯爵府

我個百幾個bb....

珊瑚宮

gina...真係好多喎..好過癮丫....佢地係乜魚黎架?

珊瑚宮

gina...真係好多喎..好過癮丫....佢地係乜魚黎架?

侯爵府

月希 寫道:

唔識答... 唯有映佢阿媽個樣你睇啦....

珊瑚宮

gina...我都唔知係乜魚..我只係識幾種魚仔名咋

侯爵府

月希

唔識唔緊要, 最緊要知佢大左係咁o既樣咪ok lor~~

大宅

gina,可唔可以到時比d我?我答應左瑤瑤等佢大d比佢養魚...因為佢超中意魚...每次經過d中餐店門口咪有好多海鮮呀,魚江咁o既...佢就好似 傻瓜咁大叫:"魚魚呀!魚魚呀!!!" 條街d人成日笑佢...
[quote]
月希 寫道:

今晚post上黎比你地睇~ 月希, 等佢地大d(成功長大)就要比d人架啦, 所以你唔洗買魚啦~ [/quote]

ponla,你星期六日唔可以放晴晴係你媽子度,同老公出去行下架?
Ponla 寫道:
toby:
你ok 就好啦. 係啦, 如果壓力大, 去relax 下都好架. 你就好啦, 可以撇底個女休息下. 今個週末兩日都落雨, 搞到兩日都留係屋企, 不知幾悶.
好呀, 明天call 你約時間.

首頁
34567...81

尾頁

跳至