想生BB

跳至

首頁
45678...21

尾頁

複式洋房

葉ec

Hi ccps,

我都想要個葉ec地址呀....

男爵府

pls check PM ar..thx

原文章由 ah_bemimi 於 2007/8/4 16:54 發表
Hi ccps,

我都想要個葉ec地址呀....

民房

hi!
我都想要葉ec 個地址同電話,星期日開嗎?thanks:D

男爵府

Hi, 不好意思, 這麼遲才回覆!

個正確地址唔記, 我只係識去..

時代廣場旁條街, 元綠隔離, 係地鋪...葉展生ec
tel:25731630

星期日好似唔開架!

平時1-2pm lunch hour

原文章由 cherrykensam 於 2007/8/4 23:13 發表
hi!
我都想要葉ec 個地址同電話,星期日開嗎?thanks:D

民房

ccps 唔該晒!

洋房

為何他沒有叫你覆診 ? 不是一個療程計算 ?

因為我曾看過其他中醫 , 他們只需月經後及排卵後飲藥 ( 即一個月只需飲兩星期藥 )

原文章由 ccps 於 07-8-1 20:39 發表
Hi yy2007

D藥係1大包連續食4日, 第1日的藥勁難飲 ..同埋1日飲5碗, 試過1日飲8碗……….想死!!

葉ec無特別叫我幾時覆診, 我自己1星期睇1次.. 即煲即飲架….

你有無睇過ar? 如果未, 你預第1次睇時 ...

男爵府

我第一次睇完, 問佢幾時覆診, 佢就答我..你番去睇下D

男爵府

男爵府

成日出唔晒D字...好煩ar

[ 本文章最後由 ccps 於 07-8-5 13:10 編輯 ]

男爵府

男爵府

洋房

你現在看了他多少次 ?我可否一個月看一次 ?

我現在不知如何選擇 ? 應該選一個出名名人醫師 ? 亦或 選一個普通婦科中醫師 ?

原文章由 ccps 於 07-8-5 13:07 發表
我第一次睇完, 問佢幾時覆診, 佢就答我..你番去睇下D藥

男爵府

我第一次睇完, 問佢幾時覆診, 佢就答我, 你番去睇下D藥

男爵府

我今次係第3個月, 平均1個月睇4次, 因為佢每次都只是開4日藥,如果1個月1次, 可能無咁好.

其實我之前都不知點好(我已試左3年幾lu), 我想睇中/西醫都一樣, 睇下夾唔夾...我試過3個ec(每個都睇左大半年), 對我來講, 之前2個都好似無咩改變, 依家睇葉ec, 都係第3個月, 但我自己覺得暫時都Ok...最後得唔得都唔知, 但佢有一樣成日講, 佢成日叫我要放鬆, 要enjoy, 咁就會事半公倍la...

我想, 出唔出名中ec都一樣, 最緊要好, 同自己夾, 另外, 睇中e要有耐性, 因為我2個friend, 一個睇左大半年, 一個睇左1年先得ar,

係lee, 你有係check過有無問題?

希望你早日bingo!

原文章由 RANIYAN 於 2007/8/5 13:15 發表
你現在看了他多少次 ?我可否一個月看一次 ?

我現在不知如何選擇 ? 應該選一個出名名人醫師 ? 亦或 選一個普通婦科中醫師 ?

[ 本文章最後由 ccps 於 07-8-5 13:55 編輯 ]

洋房

四年來都不成功 !!!

之前我都看過一位中醫, 看了一年 , 飲咗 365日藥 , 同樣不成功. 平均一個月都要 $2000 , 不是便宜的.

我是不明原因性不育 , 但我知自己身體都很差 , 每個醫師都話我很虛. 我之前都有聽過葉醫師 , 亦知道他很出名 , 又很貴 , 不是每個人都可以負擔得起 , 如果真的成功 , 就沒所謂 .

我現在覺得很煩 !

原文章由 ccps 於 07-8-5 13:45 發表
我今次係第3個月, 平均1個月睇4次, 因為佢每次都只是開4日藥,如果1個月1次, 可能無咁好.

其實我之前都不知點好(我已試左3年幾lu), 我想睇中/西醫都一樣, 睇下夾唔夾...我試過3個ec(每個都睇左大半年), 對我來 ...

男爵府

我同你一樣..我試左3年7個月lu..一D聲氣都無, 其實之前我又係覺得葉ec好貴, 所以一路無睇佢, 睇其他ec, 直至3個月前約個friend食飯, 知道另一個friend睇葉ec後有左, 跟住我另一個又係睇佢有, 生埋重係龍鳳胎....我先的起心肝去睇.
其實我之前睇中/西醫都用左好多錢,唉..真係想生個B都咁難 , 不過因為我都35 yrs..葉ec話好多呢D年紀去睇佢, 本身身體已唔好, 亦因為年齡大, 要調理都要用多D時間, 所以我要自己今次一定要比D耐性.

因為我自己都試緊, 未知得唔得, 如果你唔介意, 可以去睇1次, 睇下佢講什麼, 因為我只係同佢話想睇生BB, 無講其他, 就由佢睇, 佢睇我時, 講我果D比其他ec多D..

不要氣餒, 我剛有個台灣朋友生左個B, 佢都係試左4年, 佢都係睇中e有架, 不過唔係葉ec, 係台灣一個中ec, 佢都叫我去睇, 不過太遠 , 努力!

[quote]原文章由 RANIYAN 於 2007/8/5 15:01 發表
四年來都不成功 !!!

之前我都看過一位中醫, 看了一年 , 飲

洋房

佢o的藥勁難飲呀...:tongue:

男爵府

hi ccps:

係喎,葉ec有冇因番你d經期來開吾同嘅藥嫁? eg.經期來緊,經期後,排卵前,排卵後...
佢有冇叫你量體溫 睇你d體溫表嫁? 會吾會叫你邊日dodo嫁?
嗰度睇症,係咪好open會比後面d人聽倒晒嗰種呀!

原文章由 ccps 於 07-8-5 18:27 發表
我同你一樣..我試左3年7個月lu..一D聲氣都無, 其實之前我又係覺得葉ec好貴, 所以一路無睇佢, 睇其他ec, 直至3個月前約個friend食飯, 知道另一個friend睇葉ec後有左, 跟住我另一個又係睇佢有, 生埋重係龍鳳胎... ...

[ 本文章最後由 jo10 於 07-8-6 16:04 編輯 ]

男爵府

係ar..D藥第1日勁難飲(重要1日飲6碗 )...到第3/4日會好D...

我平時一飲完會即刻用水"浪"口, 你可以試下, 會好D

原文章由 yy2007 於 2007/8/6 10:38 發表
佢o的藥勁難飲呀...:tongue:

男爵府

會架, 去睇佢時, 佢把完脈會知你幾時M, 佢到咁上下會問你是否完M/是否差不多來M等等..佢無叫我量體溫, 佢成日叫我唔好太緊張, 放鬆D, Enjoy D...佢只係話第8/10/12日愛愛會生(唔記得左係仔or女)第9/11/13日愛愛...生仔?..哎呀..唔記得邊個係女, 邊個係仔..sorry!:mrgreen:

佢有間房睇証, 不過就唔關門, 平時其他人睇証, 我都唔會聽到架!

[quote]原文章由 jo10 於 2007/8/6 15:54 發表
hi ccps:

係喎,葉ec有冇因番你d經期來開吾同

[ 本文章最後由 ccps 於 07-8-7 03:03 編輯 ]

首頁
45678...21

尾頁

跳至