2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:hss_qh214 的帖子

咁你有冇一早準備好晒啲嘢呀

別墅

回覆:二月,三月出世馬B (緊張嗎,準備好未)

同你一樣3月4日, 未緊張, 仲差少少野未齊

MaggieKaling  我都係三月四,今日安左床啦  發表於 14-2-11 15:42

大宅

回覆 Kokoling 的帖子

3月31号出世馬仔,今日整天都肚硬硬及小小陰陰痛,BB唔知拳頭定腳仔勁凸出来,唔知是否正常?

禁止訪問

回覆:lovetiramisu 的帖子

禁止訪問

引用:你係誠度生

禁止訪問

回覆:cara1001 的帖子

大宅

我三月一號,但琴日返醫院檢查,給埋我催生期3月10號,我吾想等多個月呀,現37w3d已好辛苦!

大宅

3/27預產期,第一胎,係浸會,有無甘上下時間既准媽媽呢?

複式洋房

引用:3/27預產期,第一胎,係浸會,有無甘上下時

原帖由 iksak 於 14-02-11 發表
3月7日,都係第一胎,book 左浸會

大宅

認識瑞士牛牛第二回

引用:我就預產期3月4日,各位幾時,有咩心情??

原帖由 Kokoling 於 14-01-26 發表
我就預產期3月4日,各位幾時,有咩心情??
我3月尾生,聽日買埋bb車,等張床送埋梨就齊晒了

大宅

我預產3月8日 好緊張

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

228開刀有D緊張不過c6仲緊張已經第二胎

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:王國設有月份媽媽會,會員可到該版交流.稍後本文亦會移到有關月份媽媽會.特此通知,請留意.

月份媽媽會:
http://www.baby-kingdom.com/mother.php

雖然我在線,但可能行開左

複式洋房

大宅

Kokoling 發表於 14-1-26 18:39
我就預產期3月4日,各位幾時,有咩心情??
預產期3月30日東區生, 但醫生話有可能早產.... 希望BB足月先出世... 有無JM都係係東區生呢?交流下~~

複式洋房

引用:回覆+Kokoling+的帖子我三月一號,但琴日返

原帖由 hoho0917 於 14-02-11 發表

我三月一號,但琴日返醫院檢查,給埋我催生期3月10號,我吾想等多個月呀,現37w3d已 ...
我都係三月一,點解比催生期你?我又無wor

大宅

今日檢查話BB頭仔在下(姑娘在按,好低下)已經ready, 明天37W, 系咪快啦?
我已經每日都有少少m 痛feel, 攪到你會覺得好緊張,但今日last day, 開始放產假,工作交妥, 又安樂哂Lu。

別墅

引用:3/27預產期,第一胎,係浸會,有無甘上下時

原帖由 iksak 於 14-02-11 發表
我3月31,第一胎

大宅

回覆:Kokoling 的帖子

我2/27,仲等緊

複式洋房

引用:今日檢查話BB頭仔在下(姑娘在按,好低下)已

原帖由 firefoxy 於 14-02-14 發表
今日檢查話BB頭仔在下(姑娘在按,好低下)已經ready, 明天37W, 系咪快啦?
我已經每日都有少少m 痛feel, 攪到 ...
38 weeks, 落左一半,下星期放產假la, 係la,依家每日間唔中會肚痛ar, 交低曬工作的野,放鬆d心情迎接bb

首頁

尾頁

跳至