在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係睇少眼都唔得喎

原文章由 dorchiu 於 07-7-19 17:46 發表
唉...沖涼又99 震, 又成日大力推張combi 椅, 整到個細佬差d 跌出黎, 又拍佢個頭仔, 總之睇少一陣都可能出樹
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

morning

mrs. siu,

how is your daughter ?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

報料時段

小朋友有濕疹或皮膚不好. 有計啦. 不過要有恆心, my friend's 同事試左半年啦, 都幾有效, 大家不妨或下呀.
用海粗鹽加水沖涼, 要浸浴呀. 佢既小朋友D 濕疹好勁, 用左粗海鹽浸浴之好有好轉, 大家可以試下呀. 佢點點綠既有機海鹽.

大宅

professor

多謝報料

Hi Good Afternoon Everybody

原文章由 professor 於 07-7-20 11:36 發表
報料時段

小朋友有濕疹或皮膚不好. 有計啦. 不過要有恆心, my friend's 同事試左半年啦, 都幾有效, 大家不妨或下呀.
用海粗鹽加水沖涼, 要浸浴呀. 佢既小朋友D 濕疹好勁, 用左粗海鹽浸浴之好有好轉, 大 ...

珍珠宮

原文章由 老虎狗太太 於 07-7-20 12:21 發表
professor

多謝報料

Hi Good Afternoon Everybody

U'r welcome

珍珠宮

mrs. siu,

received the tee la, thanks a lot

how is your daughter ?

珍珠宮

mrs. siu,

finally i am the one to wear that tee the size is ok for me my maid & mother are laughing at me, coz I bought it for myson ga ma

珍珠宮

morning friends

寶石宮

Good Morning Friends

珍珠宮

好媽媽勳章

早呀

我返工啦
好多謝你地咁多位對呀妹既關心同祝福
小榛子好左好多架啦, 係就仲有少少咳, 同埋佢飲親奶/水都容易咳, 有時就冇乜野, but有時都會咳到嘔架, 見佢嘔d痰都少左 ......
d便便都正常番啦 ..................
e+佢2兄妹都仲要隔離, 婆婆過黎湊小榛子, 公公湊燒買 (this week only), 下個week佢2個又團聚啦.

pro
你5係呀麻 你自己著左件teeeeeeeeeeeeeee
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-23 11:29 發表
早呀

我返工啦
小榛子好左好多架啦, 係就仲有少少咳, 同埋佢飲親奶/水都容易咳, 有時就冇乜野, but有時都會咳到嘔架, 見佢嘔d痰都少左 ......
d便便都正常番啦 ..... ...

小榛子矛樹真係 very good la

yes, 件 tee 我 like ar ma, 又 arm arm 好 i can wear

珍珠宮

morning

寶石宮

早晨呀

寶石宮

冇事就好啦

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-23 11:29 發表
早呀

我返工啦
d便便都正常番啦 ..... ...

珍珠宮

好媽媽勳章

早呀
遲左say添 哈哈

各位
我地e1/2日決定左1件大事 ..........
就係 ....................... 請姐姐啦
尋晚in左1個, 佢係transferred by my fd既
初步既image都ok, hv arranged this sun黎試工
再進1步睇下佢點

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-24 12:15 發表
早呀
遲左say添 哈哈

各位
我地e1/2日決定左1件大事 ..........
就係 ....................... 請姐姐啦
尋晚in左1個, 佢係transferred by my fd既
初步既image都ok, hv arranged this sun黎試工
再 ...

bun bun or yan yan ar ?

珍珠宮

好媽媽勳章

yan yan

原文章由 professor 於 07-7-24 12:57 發表

bun bun or yan yan ar ?

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-24 14:24 發表
yan yan

if she is transferred by your friend, i think you can 放心

大宅

夫人

我都諗緊想請個bun bun或yan yan呀,但仲要計一計數

pro, esmehouse & dorchiu

有無意見可以提供呀,例如一個月要駛多幾多錢(除左佢地份人工)
同埋新請好定用續約未走好呀

我老公又唔係好習慣有陌生人,所以我仲煩緊

唔該各位thank you

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-24 14:24 發表
yan yan

首頁

尾頁

跳至