自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+monneko3+於+13-12-15+發表yu

原帖由 豬豬822 於 13-12-15 發表
會唔會喺以下呢款呢

越後名x米果 ~ 芝士味
呢隻唔好食,芝士味好淡,好似食咗陣風咁⋯

大宅

引用:HONDx海脆餅+正價$19.9+除咗脆搵唔到其他賣

原帖由 豬豬822 於 13-12-15 發表
HONDx海脆餅 正價$19.9

除咗脆搵唔到其他賣點,而且呢隻餅都幾油吓
無海膽味,連小小鹹味都無⋯食咗1小包之後,益咗公司個零食櫃⋯

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+豬豬822+於+13-12-14+發表2+~

原帖由 eg123 於 13-12-18 發表
我食過右下圖的朱古力麵粉,好好食,強烈推介
我只係食過CC叔扒,CUOxx朱古力預拌粉$39/盒,正價$35.8 7折後$25.1 ,久唔久食一機都平啲吖

下次買嚟試吓先

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+豬豬822+於+13-12-15+發表會

原帖由 me_carka 於 13-12-18 發表
呢隻唔好食,芝士味好淡,好似食咗陣風咁⋯
係ar ~ 數字屋有時都會中伏,所以開post大家交流吓

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+豬豬822+於+13-12-15+發表HON

原帖由 me_carka 於 13-12-18 發表
無海膽味,連小小鹹味都無⋯食咗1小包之後,益咗公司個零食櫃⋯
呢隻直頭唔掂味道唔ok又油

珍珠宮

引用:嘻…今晚試新嘢+紀x足部冷卻貼+(+4塊+)+~+

原帖由 豬豬822 於 13-12-18 發表
嘻…今晚試新嘢

紀x足部冷卻貼 ( 4塊 ) ~ 鼠尾草薄荷
噚晚試完之後ga感覺係,啫喱貼係好大塊但亦好易鬆,搞到我今朝要尋貼

珍珠宮

回覆:數字屋情報站 ~ 產品分享及交流 ( 有圖 )

桃x多風味脆簿餅 ~ 牛油多士

味道唔太凸出少少鹽,看似無個性但我又鍾意wor,脆脆哋越食越想食
正價$13.8 9折後$12.4

bubub0601  good.同事都話正  發表於 13-12-29 22:22

珍珠宮

桃x多風味脆簿餅 ~ 芝麻味

食落口除咗脆仲有陣陣芝麻香味,少少鹽少少甜咁味道好得意,推介ar

正價$13.8 7折後$9.7

珍珠宮

食過幾款桃x多風味脆簿餅

個人口味我喜愛程度如下

黃色 ~ 牛油多士 ( 呢隻味真係好普通,一啲都唔特別但我又食唔停口wor )

白色 ~ 芝麻味 ( 呢隻口感複雜有驚喜 )

啡色 ~ 特濃焦糖 ( 若果少甜仲正 )

紫色 ~ 蕃薯味 ( 好香蕃薯味但唔係 我杯茶 )

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:MilMilmiffy+發表於+13-12-14+00:45+

原帖由 豬豬822 於 13-12-14 發表
無計我睇完JM"公仔麵難消化"嗰個post,真係唔敢再食一丁唯有入手拉麵
...
Me too

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+豬豬822+於+13-12-14+發表無

原帖由 chickenwing2006 於 13-12-19 發表
Me too
轉食拉麵感覺個胃無咁頂,不過佢包味粉勁大包,我每次只落1/3就夠,有時用1/3嚟煮米粉

珍珠宮

百x焦燒芝士餅

1包有16片獨立包裝,食到芝士味脆口得嚟無米餅咁硬,食落唔油膩都唔錯

正價$20.5 9折後$18.5

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

Kitty古古力餅

望咩呀望

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

入面塊塊公仔都唔一樣

望咩呀望

珍珠宮

引用:入面塊塊公仔都唔一樣+ +

原帖由 bebebibi 於 13-12-19 發表
入面塊塊公仔都唔一樣
好靚ar

會唔會好甜ar

珍珠宮

岩x米餅乾 ~ 菠菜芝麻味

細細塊脆卜卜味送清淡,但食得出芝麻味而且唔油膩,值得一試

正價$21.5 7折後$15

珍珠宮

Riskx粟米圈 ~ 明太子味

好輕微ga辣味粉比較重,口感唔錯亦唔油膩

正價$9.9 9折後$8.9

子爵府

引用:6+~+上面係醬油包,加菜炒就變成一個餸+下

原帖由 豬豬822 於 13-12-14 發表
6 ~ 上面係醬油包,加菜炒就變成一個餸

下面芝士通心粉必入
芝士通粉亞仔大愛

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+豬豬822+於+13-12-14+發表6+~

原帖由 最愛小朋友 於 13-12-21 發表
芝士通粉亞仔大愛
加烚ga西蘭花或者菠菜都好好味

珍珠宮

Asahx營養玄米夾心餅 ~ 忌廉芝士味

1包裡面有2小包每1小包有2片,呢款營養玄米餅口感非常好,乾身唔油膩又唔會旱,淡淡忌廉芝士味,比起那些能量條我更喜歡這玄米餅

正價$17 9折後$15.3

首頁

尾頁

跳至