美容扮靚

跳至

首頁
45678...80

尾頁

大宅

原文章由 conniechan1975 於 07-7-26 01:04 發表
tried 1st class yoga lesson yesterday at my home's clubhouse. total is 1.5 hours. wahhh.. super super super sun-fu and tired. the pose is very slow and not violent, but yet make me sweating, leg ...

connie,
唔好怕跟唔上或感到辛苦就放棄,
試多幾次應該慢慢你會習慣.

我為你打氣, 努力呀........

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

希望唔係有頭威, 冇尾陣啦~
今個WEEKEND 可以游水喇! 要加多幾錢肉緊先得喇!
大家, FIGHTING!!!

原文章由 sumsummama 於 07-7-26 14:12 發表

是但, 你好好成績喎, 你有恆心keep going, 一定會成功
我都要按 (1) - (5), (6)就keep 30min 運動, 睇下會不會有大突破先
Childhood is journey, not a race.

大宅

各位,我終於係星期一開始咗一本magazine教o既"塑造美腹+美腿7日即見效課程". 每日飲蔬果汁+15分鐘修腹運動+3次5分鐘修腿運動. 今日第四日,竟然覺得條褲冇o甘緊,量個肚腩真係少咗半吋,對腳感覺收緊少少,雖然磅數冇變,但都好開心 .......我會繼續努力, 大家都要努力呀!

別墅

Can you share this "7日即見效課程" with us ?

quote]原文章由 Watt 於 07-7-26 18:10 發表
各位,我終於係星期一開始咗一本magazine教o既"塑造美腹+美腿7日即見效課程". 每日飲蔬果汁+15分鐘修腹運動+3次5分鐘修腿運動. 今日第四日,竟然覺得條褲冇o甘緊,量個肚腩真係少咗半吋,對腳感覺收緊 ... [/quote]

大宅

一定會! 試完work o既話一定同大家報告. :lol :lol :lol

禁止訪問

大宅

(1) 唔再食零食,
(2) 少吃煎炸物,
(3) 食雞唔食皮,
(4) 早餐減份量,
(5) 晚餐減份量,
(6) 40,45min. 運動。

各位, 我本來約咗今日上去"米XX"做分析, 不過我決定不用去了, 因我呢個星期好成功咁再減咗幾磅, 我用咗一個多月時間由125磅減到現成117, 還有9 磅就到Target了, 我最初個三個星期用以上方法都只能減到120, 徘徊在120磅上上落落, 所以我才想去"米" , 但呢個多星期我將早午晚餐只食用水煮的菜和肉和糙米飯, 介糖介油, 還有每晚跟著本書自己去通全身10-20分鐘淋巴按摩 (其實都唔難做), 還有差不多每晚都做40分鐘運動(我是打Wii 的Boxing做運動的), 的磅數回落咗好多, 最開心是衫和褲鬆咗好多, 其實都是跟"米XX的方法, 只是靠自己恒心和毅力, 我每晚成9時回到家, 都Keep住做運動和通淋巴, 所以只要有恒心實可以減到的 ! 希望各位都能成功呢 !

大宅

係呀! 我都信只要有恆心,一定有進步. 我都係117lb, 舊年高峰期122lb. 117lb停咗幾個月,都想減到112lb(幾年未見過 ),你做個自我通淋巴是如何做gar? 可否分享吓.

我短期目標係減肚腩,已經第五日,有dd進展,會繼續完成本書教o既7日exercise,希望可以lar.

Connie, yoga 是不錯的exercise,俾D心機,大家努力呀!!

大宅

原文章由 ~DREAMY~ 於 07-7-21 14:04 發表

請問幾多錢堂架?

MISS 回覆了, 我都報了 TRY 下个星期六呀
我PM 詳細資料給你!

大宅

好媽媽勳章

Hi Watt

請問蔬果汁點做, 可否教我, 謝謝!

原文章由 Watt 於 07-7-26 18:10 發表
各位,我終於係星期一開始咗一本magazine教o既"塑造美腹+美腿7日即見效課程". 每日飲蔬果汁+15分鐘修腹運動+3次5分鐘修腿運動. 今日第四日,竟然覺得條褲冇o甘緊,量個肚腩真係少咗半吋,對腳感覺收緊 ...

大宅

原文章由 Watt 於 07-7-26 18:10 發表
各位,我終於係星期一開始咗一本magazine教o既"塑造美腹+美腿7日即見效課程". 每日飲蔬果汁+15分鐘修腹運動+3次5分鐘修腿運動. 今日第四日,竟然覺得條褲冇o甘緊,量個肚腩真係少咗半吋,對腳感覺收緊 ...

Watt~
什麼 "塑造美腹+美腿7日即見效課程"?
个名好charming.

我等你完成了七日課程, 分享个成績比大家知,
最好, 透露个七日課程內容, 等我都嘗試

別墅

各位加油丫~~!
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

禁止訪問

別墅

原文章由 conniechan1975 於 07-7-28 10:25 發表
tks all

i think this time i can lose weight lar. the most important is i really stop eating unhealthy, oily food this time. i already lose 10 lbs for 1 month. i didnt do a lot of exercise. onl ...

hi!
我見你個名寫住1975, 我都係75年出世咖
你好有心減呢! 又戒口又做運動, 一個月減10lb好理想噃!
恭喜恭喜!

我想減20lb, 不過好無動力, 我做唔到戒晒零食/肥膩野, 尤其雪糕! 只好盡量食少d啦! 我唔免強去戒晒佢係因為我覺得就算我戒左減到肥, 但係無可能一世唔食 (因為食係我嘅人生一大樂趣!), 咁減完又食返咪會肥返囉! 唔知我咁諗啱唔啱呢?

我屋企有部腳踏機, 開住冷氣玩半個鍾已經成身顯晒, 不過就好無恆心, 一個月都玩唔到4 次, 我要哩埋入房玩, 因為比阿仔見到實會搞搞震!

我好想可以的起心肝日日都做運動, 短期目標係脫離中央肥胖一族!

水晶宮

connie,

你好叻呀! 1個月減佐10lbs, 其實真係好好成績!
咁你要繼續keep 住呀! 相信好快就達標呢~~~ ^^

原文章由 conniechan1975 於 07-7-28 10:25 發表
tks all

i think this time i can lose weight lar. the most important is i really stop eating unhealthy, oily food this time. i already lose 10 lbs for 1 month. i didnt do a lot of exercise. onl ...
Childhood is journey, not a race.

水晶宮

siumao,

我以前都減肥成功架~ 但一成功後, 又打回原形, 成日食零食,
所以咪又肥返囉!
我覺得最緊要係「量」問題~ 少食多滋味!
可能我一食就「喪食」, 其實間唔中食下零食,係冇問題!
不過,真係要小心份量。

咁你記住走返入房玩stepper呀!加油呀~~
唔好俾你個仔破壞你減肥大計呢~:lol

原文章由 siumao 於 07-7-28 12:09 發表

hi!
我見你個名寫住1975, 我都係75年出世咖
你好有心減呢! 又戒口又做運動, 一個月減10lb好理想噃!
恭喜恭喜!

我想減20lb, 不過好無動力, 我做唔到戒晒零食/肥膩野, 尤其雪糕! 只好盡量食少d啦 ...

大宅

sumsummama,
收到PM喇~唔該哂你喇~我話比朋友知先
原文章由 sumsummama 於 07-7-27 14:16 發表

MISS 回覆了, 我都報了 TRY 下个星期六呀
我PM 詳細資料給你!

I'm not a yogi,but a yogist!

大宅

Connie,
嘩! 減咗10lb,成績好好. 繼續努力呀! 我都希望我有一日有咁o既成績.

大宅

今日係我個"塑造美腹+美腿7日即見效課程"o既第6日. 唔講都唔覺, 個名又真係幾charming喎, 或者係咁吸引咗我去試啦.

今早量過肚腩, 少咗 3/4 吋, 由最初33.5吋-->32.75吋(我量肚臍對落1吋到,唔知啱唔啱....), 巳經好開心,着起條低腰褲順眼咗.

今晚忍唔住我老公引誘,去咗食火鍋......希望唔會破晒功啦 .

其實, 呢個"課程"最花時間係準備個蔬果汁. 日日用三種唔同o既蔬果攪拌成juice, 但係心諗都係7日, 加上d運動算簡單(我backbone有problem, 做唔到situp)和唔影響正餐, 即管一試啦.

Anyway,我會完成7日後再同大家報告.

禁止訪問

首頁
45678...80

尾頁

跳至