婦女醫護

跳至

首頁
45678...12

尾頁

男爵府

ricatong, 煩請講我知! pls pm to me.

民房

原文章由 ricatong 於 07-7-11 13:17 發表
我妹妹話我知佢睇開個醫生有幫人減肥的,佢去試了,$300兩星期藥,個醫生講明唔會開副作用好多個隻"芬特明",所以先放心食,可以介紹比大家:-P

Hi, 都想要醫生資料啊, 可否給我呀

email : [email protected]

[ 本文章最後由 ling0222 於 08-5-20 14:27 編輯 ]

洋房

ricatong : Please give me about the doctor's information?
thanks a lot.
[email protected]

原文章由 ricatong 於 07-7-11 13:17 發表
我妹妹話我知佢睇開個醫生有幫人減肥的,佢去試了,$300兩星期藥,個醫生講明唔會開副作用好多個隻"芬特明",所以先放心食,可以介紹比大家:-P

民房

減肥醫生

我都想減肥呀,可唔可以send埋比我呀

民房

我都想減肥呀,可唔可以send埋比我

洋房

原文章由 ivylee313 於 07-12-31 02:02 發表

hi,,,,我真人真故事講比大家聽,我生完121磅,為您妹妹結婚
而真係減到106磅..我係睇長沙灣出哂名果個,我用左個半月
時間,又平又好,又放心,但頭三日我就訓唔著,之後就冇事,您
地去試下真係好得,希望您地同我一樣,努 ...

Hello ! 可否pm醫生聯絡資料給我. Thanks!

洋房

原文章由 fairylady 於 07-12-6 21:42 發表
食藥多少會對身體有副作用,而且減太快唔好,不如試下飲食調節及營養控制。
5 呎高o既我 113磅左右啦,都唔算肥,不過就 腰粗有肚腩,人又成日暈冇泥精神咁。 :-( 好彩我個 frd介紹我用營養排毒keepfit餐,個半月腰圍瘦左 3吋,減 ...

1 年 前 生 完 B B 之 後, 180 磅, 生 B 前 懷 孕 高 峰 期 193 磅, 現 在 170 磅, 煩 請 幫 忙 提 供 減 肥 有 效 方 法.

EMAIL: [email protected]

民房

減肥醫生

我都想減肥呀,可唔可以send埋比

民房

原文章由 ivylee313 於 07-12-31 02:02 發表

hi,,,,我真人真故事講比大家聽,我生完121磅,為您妹妹結婚

ivylee313

我都想減肥呀,可唔可以pm Doctor's informations 比我!
How much consultation fee + drugs??
Thanks!

[ 本文章最後由 beauty1950 於 08-7-7 00:31 編輯 ]

民房

ricatong,

Pls pm to me, thanks!!

男爵府

ricatong
pls pm to me.

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

我都想減肥呀,
可唔可以send埋比我呀?

民房

ricatong 於 07-7-11 13:17 發表
我妹妹話我知佢睇開個醫生有幫人減肥的,佢去試了,$300兩星期藥,個醫生講明唔會開副作用好多個隻"芬特明",所以先放心食,可以介紹比大家

麻煩你可以send有關既information給我呀﹗謝﹗

民房

麻煩你可以send有關既information給我呀﹗謝﹗
同我想問下如睇減肥呢個醫生可唔可出既receipt可以claim 保險, ths

民房

may i have some details? [email protected]

民房

may i have some details? [email protected]

大宅

麻煩 pm 資料比我呀, 唔該 ~~

水晶宮

麻煩你可以pm有關既information給我呀﹗謝﹗

民房

ivylee313

Hello ivylee 313

可以PM比我好嗎
Email: [email protected]

民房

ivylee313

Hello ivylee 313

可以PM比我好嗎
Email: [email protected]
Thanks

首頁
45678...12

尾頁

跳至