自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我有一位做廣告既朋友同我講,佢識呢位所謂才子既,呢位才子當年係黃尖既廣告公司做,佢當年對玉女仲係玩玩下,佢周圍同人地講,超!玉女,佢個身有邊度未俾我lam過!! 當的玉女仲係好紅好紅!唉!講出呢D野既男人!真係執到喊十聲!

別墅

我都唔鐘意倪震

伯爵府

原文章由 芝芝姑B 於 07-7-26 08:40 發表
我都唔鐘意倪震

我都係呀~
玉女點解仲同佢一齊呀...
佢甘鬼cheap~:tongue:

大宅

原文章由 hi3kitty 於 07-7-25 10:58 發表
睇左雜誌,劉錫明因為以前話對周慧敏有好感,之後就被倪震在"YES"雜誌唱衰,改名為"毒鎦明",另他避走大陸,到今日都要養活妻女都是得2-3萬一個月收入,雜誌而家訪問佢,佢話倪震係衰人,唔珍惜周慧敏...,唉....睇完又覺 ...

子爵府

原文章由 小路 於 07-7-26 08:33 發表
我有一位做廣告既朋友同我講,佢識呢位所謂才子既,呢位才子當年係黃尖既廣告公司做,佢當年對玉女仲係玩玩下,佢周圍同人地講,超!玉女,佢個身有邊度未俾我lam過!! 當的玉女仲係好紅好紅!唉!講出 ...

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

倪震做過好多野。

成件事係咁,倪震當年追緊周慧敏,佢想將周慧敏據為己有,即係只有佢先追得周慧敏,其他人就唔可以。

於是,當佢見到邊個歌手同周小姐傳出緋聞,佢就會用自己本雜誌Yes,造謠抹黑人地。

當年劉錫明同周慧敏的緋聞傳得最勁,劉錫明冇追過周小姐,只係講過"幾欣賞周慧敏",但係咁就俾倪震屈佢撬牆腳,爭佢條女。

倪震幫對方改左個花名叫毒瘤,重用雜誌不停寫衰人好多年,例如話劉錫明叫雞唔俾錢等等。結果令劉錫明要避去台灣發展。當時劉錫明爸爸死左冇耐,結果劉錫明要同屋企人分開,佢母親不但要同個仔分隔兩地,重無端端變左毒瘤媽媽(因為劉錫明個花名)

但係倪震趕走劉錫明後,就撇甩周小姐,自己走去跟陳法蓉同居。周慧敏為倪震喊過幾次。之後跟陳法蓉分手後,倪震又係傳媒面前講左好多陳法蓉壞話,等大家原諒佢。
(以上是copy之前有位媽咪click出來的綱址,thx)

男爵府

好媽媽勳章

子爵府

http://joenieh.blogspot.com/2006/07/blog-post_26.html

呢到又有佢ge惡行

伯爵府

好媽媽勳章

賤男一個...

原文章由 hi3kitty 於 07-7-26 09:57 發表
http://joenieh.blogspot.com/2006/07/blog-post_26.html

呢到又有佢ge惡行

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

不嬲都唔鍾意佢

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

賤男一個...
[url][/url]

複式洋房

碧ham被買後一直被雪藏,回隊亦未被重用,一直做後方.直到正選均傷後才有機會上球場.在這機會,他又發揮光笀.因他一直沒有放棄自己.
但願"明仔"有如此幸運,给他一個機會.勿放棄.

等待驗證會員

一毛錢也分不到, 咁邵國華同佢都唔妥囉??

原文章由 hi3kitty 於 07-7-26 09:57 發表

呢到又有佢ge惡行

大宅

男爵府

同意~倪'君子係靠周慧敏養,唔係周慧敏、佢老豆,佢食蕉好耐,之前周慧敏出黎開演唱會都唔知係唔係要養'倪'君子"先開,
仲扮驚喜扮熊,真係頂佢唔順,周慧敏之前夠同陳漳一齊,
佢又咪係明知人地有男朋友,人地只係講一句有好感就唱衰人,
'倪'君子先之係賤人。

原文章由 hi3kitty 於 07-7-25 14:35 發表
果個倪震而家根本係靠周慧敏養啦!做DJ又唔得,間桌球室又成日靠周慧敏坐陣拉客,去偷食成日比人發現又大話連編,成日靠個老豆出來COOL 煲,呢D咁GE人,真係成世嫁唔出都唔會嫁比佢!:tongue:

[ 本文章最後由 popoivman 於 07-7-26 12:23 編輯 ]

子爵府

我都覺得周慧敏復出係搵錢養拖鞋震一家,
比錢幫佢開桌球會,總之劉錫明真係唔好彩,遇著
呢d小人偽君子,邵國華果時唔幫手制止呢d小人公報私怨,
比拖鞋震騙晒d錢都低佢啦

伯爵府

畀面勳章

倪軟飯, 遲d毒瘤會自作自受。:tongue: 佢到時周身毒瘤
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

禁止訪問

別墅

原文章由 weima 於 07-7-26 13:10 發表
當年呢位所謂才子玩厭玉女走去追陳X蓉,玉女都唔係省油的燈,一直都扮唔知佢同陳x蓉拍拖,成日搵所謂才子~~~
佢玩討厭陳x蓉之後,就一腳踼開佢,又話佢先係才子同玉女之間既第三者~~~
難得陳x蓉事被人飛之後, ...

雖然我唔知係咪真,不過記得當年陳法蓉同倪震合照時,成日笑得好幸福. 所以後尾我都替佢可憐.

首頁

尾頁

跳至