跳至

首頁

尾頁

大宅

ho ar......... but peng chau so small, cant play for one day?-(

原文章由 mango22 於 07-8-10 11:24 發表
咦...! 遲 d 可以攪個坪洲一天遊 wooo....!

男爵府

Aggie,
見到阿妹, 真是好想咀佢一下...... 何止節爪手, 仲有圓碌碌的面

大宅

幼稚園及部分學校停課 (明報) 08月 10日 星期五 11:45AM
預料[url=]天文台
[/url]未來數小時內發出三號強風信號,教育局宣布,幼稚園、肢體傷殘兒童學校及智障兒童學校今停課。

但上述學校須保持校舍開放,同時實施應變措施,照顧已返抵學校的學生,並在安全的情況下,方可安排學生返家。

aiya.............ho ma fan ar.......

禁止訪問

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Erika,
你住到咁遠, 咁Aiken宜家響邊度返學架?? 咁放工你去湊佢放學?? 平時星期六日會點安排節目架?

伯爵府

好媽媽勳章

細個果時, 去沙灘有超多青口, 多到羅唔晒, 夜晚煮黎食, 超正. 我亞媽話而家冇啦.

我果個親戚係我老豆表姐之類...佢以前有好多狗+兩隻臣型大草龜係天台. 而家全部唔係到啦!

原文章由 erika_crazy 於 07-8-10 11:32 發表
ho ar......... but peng chau so small, cant play for one day?-(

[ 本文章最後由 easybring 於 07-8-10 12:43 編輯 ]

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

我亞囡一邊食飯, 一邊睇書, 食得快d, 但係成日講野, sneeze, d書c晒d飯 , 姐姐冇即時抹, c住晒, 我好唔開心. 仲有本平書畀我掉埋. 有本貴野之後抹到串左loan.:-(

伯爵府

好媽媽勳章

d工人咁招職. 我都唔知點搵, 可能11/12月要搵定先. 你幫邊間agent?

[quote]原文章由 QQ吉吉 於 07-8-10 12:39 發表
關於換工人, 我終於

子爵府

3號風球了...好彩唔駛趕去接囡!

禁止訪問

男爵府

原文章由 HCbb 於 07-8-10 12:42 發表
3號風球了...好彩唔駛趕去接囡!

我都打去學校問左, 好彩唔駛接...!

伯爵府

好媽媽勳章

我有打算出多少少錢, 真係搵過好好既工人, 不過一開始唔會講住.

[quote]原文章由 QQ吉吉 於 07-8-10 12:46 發表
標X, 一期交通銀行對面. 遲下好似有間新

伯爵府

好媽媽勳章

我想order 你借畀我白色果本bible. and below item:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000GH3PRW/ref=ord_cart_shr/105-3975595-5550848?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

原文章由 wig 於 07-8-10 11:24 發表
I think it depends. 我試過係 Amazon 買平過 Page One, but I don't know if it is cheaper for all books. 

禁止訪問

男爵府

下午有機會掛 8號風球...!

c 火, 今晚有機會唔走得. 慘 la....!:-( :-( :-(

大宅

Aiken attends full day nursery in Causeway Bay which is near to my office. Because i afraid my maid cant handle 2 kids together, so i response to pick up him from school after work ar.....

We go to my mother's home or my mother-in-law's home during the weekend, very busy ka......... Sometime, i bring them to discovery bay or tung chung to play sand, eating......

原文章由 pcsiauw 於 07-8-10 12:21 發表
Erika,
你住到咁遠, 咁Aiken宜家響邊度返學架?? 咁放工你去湊佢放學?? 平時星期六日會點安排節目架?

大宅

yes ar.... typhoon signal no.8 ar.......need to bring aiken tim....

原文章由 mango22 於 07-8-10 13:08 發表
下午有機會掛 8號風球...!

c 火, 今晚有機會唔走得. 慘 la....!:-( :-( :-(

別墅

我家大少都係餵飯階段

原文章由 ardnas65 於 07-8-10 10:07 發表
我家少爺仲係餵飯階段.......

[ 本文章最後由 WWAN 於 07-8-10 13:49 編輯 ]

別墅

今早橫風橫雨送adrian反學,跟住去check up, 好lei hair.

首頁

尾頁

跳至