影視娛樂

跳至

首頁
45678...22

尾頁

伯爵府

引用:果個年代未有千尋同小米,我在亞視睇完再去

原帖由 cocok 於 14-05-30 發表
果個年代未有千尋同小米,我在亞視睇完再去信和買vcd翻煲又翻煲,真係好深刻,玄彬係果種你第一眼望覺得無 ...
好喜歡三石个look, 雖然係2005的出品,他穿紅、綠恤衫、襯白褲,仍然覺得佢好正…………睇多幾次金三询,越來越喜歡玄彬做三石个陣時个look .又精神又醒晨……依家他太瘦,所謂面冇三両肉…………!

琥珀宮

畀面勳章

引用:呢套係我第一套睇既韓劇,亦因為呢套韓劇,

原帖由 WillJuneBB 於 14-04-16 發表
呢套係我第一套睇既韓劇,
亦因為呢套韓劇,令我對韓劇改觀,
同埋鍾意玄彬到而家
同我一樣

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-05-30 發表果個

原帖由 高齡媽媽 於 14-05-30 發表
好喜歡三石个look, 雖然係2005的出品,他穿紅、綠恤衫、襯白褲,仍然覺得佢好正…………睇多幾次金三询,越 ...
係,我好多年無翻睇過了,我都好想再睇返果時令我意亂情迷既佢!記返果時都係青春少艾既我果時佢好sharp好精神,只係咁多年前既野造型始終睇返會少少老土!

公爵府

回覆:我係金三珣

我都係。 在亞視看完即買碟來留念。 個時都吾算好興韓劇。 但已對佢深刻印象。 吾係超級靚仔。 但越看越有味道。 近年真的瘦了小小。 但型男還是脫不了

Happy2001  好like玄彬  發表於 14-5-30 20:44
cocok  Give me five  發表於 14-5-30 19:16

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-05-30 發表果個

好喜歡三石个look, 雖然係2005的出品,他穿紅、綠恤衫、襯白褲,仍然覺得佢好正…………睇多幾次金三询,越 ...
我睇秘密花園時都嚇親,瘦左咁多,心痛

琥珀宮

畀面勳章

回覆:我係金三珣

我好深刻有一幕佢地兩個都在廁所便便,跟住社長無廁紙要三珣在隔離果格俾佢,有無記錯?我覺得呢幕超搞笑的!

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:我好深刻有一幕佢地兩個都在廁所便便,跟住

我好深刻有一幕佢地兩個都在廁所便便,跟住社長無廁紙要三珣在隔離果格俾佢,有無記錯?我覺得呢幕超搞笑的 ...
呢幕超搞笑

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都好中意玄彬三石果look, 髮型都唔覺老套,好型,仲有佢打三珣個前男友好man, 游水都好勁呀

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-05-30 發表好

原帖由 ccdccl 於 14-05-30 發表
我都好中意玄彬三石果look, 髮型都唔覺老套,好型,仲有佢打三珣個前男友好man, 游水都好勁呀

...
係呀,游蝶式…………姿勢好正宗…………

伯爵府

引用:我好深刻有一幕佢地兩個都在廁所便便,跟住

我好深刻有一幕佢地兩個都在廁所便便,跟住社長無廁紙要三珣在隔離果格俾佢,有無記錯?我覺得呢幕超搞笑的 ...
超好笑…………三询玩鬼佢…………話乜野血型会用不同方法解決……包括用手指…………用垃圾桶人地用过的厠紙…………

三石問三洵…………若果係佢,佢会点做…………

三询話……佢係鄉村大,難不到她…………她会用自己的socks

之後,三询解決完冼手……並語俾三石聽……佢洗緊隻sock

笑死我

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-05-30 發表我好

超好笑…………三询玩鬼佢…………話乜野血型会用不同方法解決……包括用手指…………用垃圾桶人地用过的厠 ...
原來係咁,我記起個畫面了,笑到肚痛

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-05-30 發表超

原來係咁,我記起個畫面了,笑到肚痛
三石对其他人來说是冰王子,但对三询來講……是佢心愛的男人…………三石咄咄逼人,出口不繞人,但三询更劲,句句頂到盡,更要三石跪…………

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-05-30 發表原來

原帖由 高齡媽媽 於 14-06-01 發表
三石对其他人來说是冰王子,但对三询來講……是佢心愛的男人…………三石咄咄逼人,出口不繞人,但三询更劲 ...
係咩,真係唔記得晒,遲d真係要重溫返

男爵府

死啦, 俾你地講到我唔知開唔開來睇好, 但咁舊, 我驚已經好過時啦

伯爵府

引用:死啦, 俾你地講到我唔知開唔開來睇好, 但咁

原帖由 emma_c 於 14-06-01 發表
死啦, 俾你地講到我唔知開唔開來睇好, 但咁舊, 我驚已經好過時啦
唔觉过時,接受到三石穿紅、綠恤衫配白褲………… 一定好过敏镐係花樣男子的大花恤衫!

拎番出來睇…………玄彬好正!

rhinegarden  玄彬有一種優雅男子氣質!  發表於 14-6-3 16:22

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-6-1 23:56
唔觉过時,接受到三石穿紅、綠恤衫配白褲………… 一定好过敏镐係花樣男子的大花恤衫!

拎番出來睇……… ...
咁我睇花樣男子時, 都覺覺地佢D大花恤衫好老土, 但都睇晒

複式洋房

畀面勳章

好似好耐以前係亞視有播過, 套劇好好笑

伯爵府

引用:好似好耐以前係亞視有播過, 套劇好好笑

原帖由 ashleybabysa 於 14-06-02 發表
好似好耐以前係亞視有播過, 套劇好好笑
係呀…………2005 年播的剧,仍有睇头!

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ashleybabysa 於 14-06-02 發

原帖由 高齡媽媽 於 14-06-02 發表
係呀…………2005 年播的剧,仍有睇头!
05年,成9年咁耐,但我時時都好記掛呢套第一套令我著迷既劇,太正了!之前我一直唔肯開秘密花園,就係驚失望,點知,佢真係無令我失望! 太好了!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-06-02 發表係

原帖由 cocok 於 14-06-03 發表
05年,成9年咁耐,但我時時都好記掛呢套第一套令我著迷既劇,太正了!之前我一直唔肯開秘密花園,就係驚失望 ...
好掛住三石,又番睇我係金三珣,睇緊第二集,笑死

首頁
45678...22

尾頁

跳至