親子旅遊

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

Kota Tinggi Firefly Park在星加坡還是在馬來西亞???

大宅

咁多人想要Kota Tinggi Firefly Park 資料, 不如POST HERE la

男爵府

可否pm有關包車資料給我,thanks!

大宅

引用:Mellben 一家三口食左$1200 因為我好貪心,

原帖由 Bluecat 於 14-05-27 發表
Mellben 一家三口食左$1200 因為我好貪心,又想食蟹米粉(線)中size,又想食Chilli crab中size 所嗌 ...
Mellben有冷氣嗎?如何訂位?

複式洋房

可以PM 有關Kota Tinggi Firefly Park的資料給我嗎? 謝謝!

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

請問由Legoland去KSLCity Mall遠嗎?大約幾耐車程?那邊有無嘢食架?

我都想要Kota Tinggi Firefly Park資料呀,謝謝你~

大宅

引用:Mellben 一家三口食左$1200 因為我好貪心,

原帖由 Bluecat 於 14-05-27 發表
Mellben 一家三口食左$1200 因為我好貪心,又想食蟹米粉(線)中size,又想食Chilli crab中size 所嗌 ...
請問點book 㗎? 由Bugis 可以點去呀?? thanks thanks!!

大宅

好媽媽勳章

引用:一家三口九日雙新開心之旅全部門票經SGJaso

原帖由 Bluecat 於 14-05-01 發表

一家三口九日雙新開心之旅
可否pm我睇營火蟲資料嗎?thx!

大宅

引用:+本帖最後由+Bluecat+於+14-5-1+17:13+編輯

一家三口九日雙新開心之旅
Henna手繪玩咩? 係科學館內?
Kota Tinggi Firefly Park放孔明燈駛唔駛再比錢?

子爵府

好媽媽勳章

回覆 Bluecat 的帖子

Hi,請問adventure covepark.浮琨係点玩架。要带泳炎及用具嗎。要預约嗎?入場费已包?coz I will be going w my mum, my 5 yo n a baby...我入埸只想比我妈及我女玩浮琨。。想準備下。有高及年齡限制嗎?

大宅

正尋找新山螢火蟲資料, 發現這個post, 樓主可否pm我有關包車去Kota Tinggi firefly Park費用, 司機資料? 另firefly Park要提早預訂嗎?

複式洋房

AprC 發表於 14-5-1 17:37
Kota Tinggi Firefly Park 值得去嗎? 可唔可以講多d呢個地方? Thx.
我都想要螢火蟲資料呀,麻煩您可以PM比我?謝謝!

大宅

引用:請問Ramada的床大嗎?2大2小夠瞓嗎?

原帖由 Evan_mama 於 14-06-06 發表
請問Ramada的床大嗎?2大2小夠瞓嗎?
我都有興趣知?

大宅

請問可否PM Kota Tinggi Firefly Park及包車資料,thanks so much!

水晶宮

引用:Kota Tinggi ~Firefly Valley Leisure Park

Kota Tinggi ~Firefly Valley Leisure Park 先啱
係呀!我個晚流程係咁!佢有D 小動物俾小朋友餵 ,千秋等等玩 ...
請比Firefly Valley Leisure Park 資料我呀,謝!!

複式洋房

引用:小貼士1.Gardens by the bay 5pm去可以欣賞

小貼士
1.Gardens by the bay 5pm去可以欣賞到日夜2景
還想問一下,見新山晚上治安聽聞麻麻,晚上去睇螢火蟲安全嗎?因同行有其他媽咪有D擔心,所以想問一下,吾該曬!

大宅

引用:小貼士1.Gardens+by+the+bay+5pm去可以欣賞

小貼士
1.Gardens by the bay 5pm去可以欣賞到日夜2景
想要螢火蟲資,謝謝

大宅

引用:可否pm+ah+soon+包車資料嗎!sgd+50由新加

原帖由 wendywcl 於 14-05-03 發表
可否pm ah soon 包車資料嗎!sgd 50由新加坡到新山市內酒店,真係抵喎!請問係乜野車? ...
Pls pm at soon資料,thx

大宅

回覆 qqmimi 的帖子

馬來西亞近新山

複式洋房

回覆:九日新加坡.新山開心之旅小分享

我都想要包車資料,謝謝

首頁
45678...9

尾頁

跳至