二手市場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

邊度有人,買係屋企放咁耐唔食,真係唔食,都快手放出去賣,擺係屋企咁耐才放出來,一定有問題?
都聽過唔少媽咪,買奶粉唔看,以為講誠信,信得過對方,交收完就走,d奶粉開踢紙,買野真係要檢查清楚,才一手交錢取貨!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

kittywong888

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

唉!連bb奶粉$都呃,kittywong正人渣,上得呢個網,都應該自己有仔女啦,為左$$$攪到咁,有病架???

記住將心比己!!!!!

複式洋房

請問報警後,有沒有結果呢?如他公開你的電話,可否也報警的呢?

大宅

睇埋D相真係嚇一跳…真係太過份。

男爵府

擺明存心呃錢, d人咁冇品, 一箱三個食用期。算吧~~~ 當比施捨比她全家看病吧, 神經病~~

原文章由 princesslee 於 07-10-21 23:44 發表
睇埋D相真係嚇一跳…真係太過份。

男爵府

kittywong88 又改了名, 大家小心點~~~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1171103&extra=page%3D2

原文章由 c9mami 於 07-10-16 15:52 發表

圖書館幾時開始24小時開放????
半夜去編輯文章!!! click 去睇吓
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1141383

大宅

原文章由 mable1124 於 07-10-22 10:28 發表
kittywong88 又改了名, 大家小心點~~~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1171103&extra=page%3D2

咁勁既,知道係佢??

大宅

呵…係咪因為佢都係出售C-MAX士的車呀?

複式洋房

我都經常買野冇即時check貨,只因個「信」字,之後唔妥咪拎番去換囉,咁人地通常都換俾我,同埋貨量咁多都唔會驗屍咁逐樣check,立過眼ok就算,我賣幾個袋俾人,人地唔check我都講聲有咩再搵我啦,整臭自己個朵我又唔想,更加唔想良心過意唔去囉!但kitty姐點解可以聲大大咁叫人say sorry呢?佢對得住天地良心架?kitty姐,我地會唔會誤會左你呀?係既你就拿拿聲出黎講番件事啦,道歉事件可以打到水蛇春咁長之後冇聲氣,你識得去24小時圖書館/網吧架嘛,咁真係當你有心行騙喎。唉,再咁多你呢d咁既人對我地日後買賣都冇信心架喎…

男爵府

係呀!! 而且她是新登記會員於10月12日~~~ 九成九是!!

原文章由 princesslee 於 07-10-22 12:18 發表
呵…係咪因為佢都係出售C-MAX士的車呀?

複式洋房

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

複式洋房

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

大宅

kittywong正人渣,超無恥,咁都做得出,比天收吖

男爵府

kittywong 無可能見唔到D貨有問題,D相好清楚.

男爵府

不知所謂!!!

大宅

嘩!咁過份!看了相片更令人震驚!
我仔仔也是食日本奶粉的,從來也沒有見過如此的包裝,加上那錫紙十分難開的,無理由賣回來就會這樣的。妳真的太過份了!為妳的子女難過!:-( :-(

男爵府

JESS

kittywong88根本係有預謀去騙人,SO你D $都凍過水...,唯有下次小心D!記得問賣家取電話no,check清楚貨物!

kittywong88
你咁樣騙人...你良心过得去嗎?只係區區千幾蚊,冇晒人格...值嗎?

男爵府

,真係好過份o, 的罐又生锈, 奶粉又變晒色,如果俾bb食左實攪出人命都似!咁既奶粉仲點可以賣俾人架? 本來我都諗住係睇下就算, 唔諗住會講任何野, 但睇埋的相, 真係忍唔住要講句”kittywong88, 你乜人黎架?的野食落bb個肚架, 你要厄要搶都揾過第二樣野啦!想害死人乜? "

仲有,厄完人地的錢仲想人同你say sorry? 咁咪仲過賊?起碼的賊搶完野唔會叫人同佢道歉喎

大宅

睇完呢個post,覺得好得人驚下, 有位媽媽話唔拆膠蓋都開到罐奶. 仲要唔食就開罐,點會咁搞笑呀? 會唔會本身佢bb係食開森永,留起哂d罐再裝平價奶粉再拎出黎賣呀?係就真係無良心呀,bb食既野都呃. 如果你作為人母都咁做.因住有報應呀.

首頁

尾頁

跳至