想生BB

跳至

首頁
45678...67

尾頁

洋房

我都想要中醫嘅資料...請你幫幫手...到時一定要PM比我!!!!十分十分十分十分感激!!!!

複式洋房

好媽媽勳章

我都想知阿,請pm給我。謝謝!

禁止訪問

別墅

各位姊妹(包括Q4,小羊咩......)

so sorry 我搞錯左,原來我收到趙醫師唔係小天使kiki所介紹薛醫師,趙醫師係另一個姊妹介紹比我,個位姊妹亦係睇左佢而有左,原來我一直都未收到小天使kikiPM,對於呢次出錯所引誤會,不便,本人作出萬二分sorry

男爵府

BK Milk勳章

Pls

Pls send me some information too.
Thank you !!

[email protected]

原文章由 小天使kiki 於 07-12-1 21:03 發表
好多謝係度介紹薛醫師給我的BK姊妹, 我同她一樣睇了頭1個月便中了, 呢個月佢已經幫我由Day22-25日至排卵調理番到day14排卵, 然後便Bingo了, 好開心, 因為我已試了一年幾, 薛醫師很專業, 中西醫的她也懂, 因為她原先 ...
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

民房

可否pm醫師資料給我呢﹖

男爵府

我都想要...請pm資料. 謝謝

民房

原文章由 Rome 於 07-12-6 22:14 發表
各位姊妹(包括Q4,小羊咩......)

so sorry 我搞錯左,原來我收到趙醫師唔係小天使kiki所介紹薛醫師,趙醫師係另一個姊妹介紹比我,個位姊妹亦係睇左佢而有左,原來我一直都未收到小天使k ...

無所謂啦Rome, 小天使kiki好似話薜醫師暫時不收新証!

大宅

請pm 我, 謝謝你

別墅

別墅

回覆 #1 小天使kiki 的文章

請pm給我!!
thx

民房

can u email the name to me?

Thanks

子爵府

請pm給我!!
thx

大宅

小天使kiki,

請PM薜醫師的資料給我 , 謝謝!

大宅

好媽媽勳章

標題: 我睇中醫1個月, 終於有第2胎了

Dear小天使kiki,

請你到時都通知我薛醫師資料. Many thanks!

男爵府

Tks...Rome,
醫師暫時不收新証!
所以...我暫時都唔會轉中醫師啦...

洋房

回覆 #1 小天使kiki 的文章

小天使kiki:
我本身都睇緊個中醫,但都幾昂貴,見到妳睇果個比較平,想試試. 請PM比我,唔該晒....

民房

pls also give me the ec tel & address ths

複式洋房

可否e-mail中醫的資料比我呀.

tks

原文章由 小天使kiki 於 07-12-1 21:03 發表
好多謝係度介紹薛醫師給我的BK姊妹, 我同她一樣睇了頭1個月便中了, 呢個月佢已經幫我由Day22-25日至排卵調理番到day14排卵, 然後便Bingo了, 好開心, 因為我已試了一年幾, 薛醫師很專業, 中西醫的她也懂, 因為她原先 ...
[size=xx-small]2006-09-14 (3 months 16 days) 5.1 kg2006-08-14 (2 months 15 days) 4.4 kg2006-07-20 (1 months 20 days) 4.094 kg2006-06-30 (1 months ) 3.05 kg2006-06-19 (19 days) 2.65 kg2006-06-13 (13 days) 2.45 kg2006-05-30 (出世) 2.64kg

複式洋房

唔該你 e-mail薛醫師的資料比我呀

首頁
45678...67

尾頁

跳至