跳至

首頁

尾頁

子爵府

係呀, 有排涷潻, 我今日買咗兩個細暖爐, 大小女兒房各放一個。兩個都係美的牌。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

dear all

天氣真係好凍呀﹗
昨天我偏頭痛發作,陶陶就問我:你有無事呀?我話我唔舒服呀﹗叫佢俾我靜吓﹗我就合上眼休息,幾分鐘後,佢又來問我:(用好關心及温柔的語氣)你點呀?之後,用手輕輕力摸吓我隻眼﹗

我覺得陶陶真係好似大人﹗我覺得生左呢個女兒好温馨呀﹗

子爵府

twotwo,
女係細心好多呢 我有時攰, 婷婷會幫我按肩..kaka ..都幾舒服架...

水晶宮

你買左光管定風機 ?

原文章由 forty+ 於 2008/1/31 23:04 發表
係呀, 有排涷潻, 我今日買咗兩個細暖爐, 大小女兒房各放一個。兩個都係美的牌。

水晶宮

係呀, kelly都會架

原文章由 TwoTwo 於 2008/2/1 01:19 發表
dear all

天氣真係好凍呀﹗
昨天我偏頭痛發作,陶陶就問我:你有無事呀?我話我唔舒服呀﹗叫佢俾我靜吓﹗我就合上眼休息,幾分鐘後,佢又來問我:(用好關心及温柔的語氣)你點呀?之後,用手輕輕力摸吓我隻眼﹗

我覺得陶陶真係好似大人﹗我覺 ...

男爵府

ada,
我終於頂唔順, 星期一睇咗醫生, 感冒+鼻發炎, 唉! 都係上星期四係迪迪尼吹到病咗, 前日連柔柔都病埋無返學, 不過佢已經好返, 我仲係嚴重, 可能要睇多次醫生. 妳要保重呀, 天氣真係好凍, 馬鞍山比市區凍2-3度.

原文章由 技安 於 08-1-31 10:46 發表
早晨)))超寒冷呀

貝拉,
天氣太凍, 天日取消去迪迪尼

大宅

早晨呀
這幾日都好忙,這幾星期都好 ,我想今個月的電費 因全日都開暖爐:;pppp:
twotwo
細佬都會架 唔一定囡架 有時我隻手損了他會 返我,如果家姐唔小心整痛我他會第一時間 然後便去 姐姐話好整痛媽媽好好笑架

珍珠宮

原文章由 珀珀,慧慧媽 於 08-2-1 11:36 發表
twotwo
細佬都會架 唔一定囡架 有時我隻手損了他會 返我,如果家姐唔小心整痛我他會第一時間 然後便去 姐姐話好整痛媽媽好好笑架

曦曦都會架,仲間唔中同我講"媽咪,我好愛你呀!" 但又好少聽佢咁同daddy/其他人講喎!真係好鬼冧架!

子爵府

haha, 仲之有仔有女就温馨啦

sammi, 我兩部都係光管機, 都幾暖。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

水晶宮

kelly都係, 星期二嘔左9次, 睇左e生話感冒菌入腸
屯門都好凍呀

原文章由 貝拉 於 2008/2/1 10:37 發表
ada,
我終於頂唔順, 星期一睇咗醫生, 感冒+鼻發炎, 唉! 都係上星期四係迪迪尼吹到病咗, 前日連柔柔都病埋無返學, 不過佢已經好返, 我仲係嚴重, 可能要睇多次醫生. 妳要保重呀, 天氣真係好凍, 馬鞍山比市區凍2-3度.: ...

水晶宮

都係光管機暖d

原文章由 forty+ 於 2008/2/1 21:39 發表
haha, 仲之有仔有女就温馨啦

sammi, 我兩部都係光管機, 都幾暖。

子爵府

貝拉,
保重身體呀! 呢幾日真係又凍又濕又落雨, 我都係帶婷婷去商場哨街咋! 星期3果日我同婷婷著左3件羊毛底衫返學, 仲加一件褸同埋一件羽絨, 未計校服和冷帽,頸巾

原文章由 貝拉 於 08-2-1 10:37 發表
ada,
我終於頂唔順, 星期一睇咗醫生, 感冒+鼻發炎, 唉! 都係上星期四係迪迪尼吹到病咗, 前日連柔柔都病埋無返學, 不過佢已經好返, 我仲係嚴重, 可能要睇多次醫生. 妳要保重呀, 天氣真係好凍, 馬鞍山比市區凍2-3度.: ...

水晶宮

快d黎睇睇}}}"穎穎的唐裝打扮"

子爵府

穎穎,
你好靚女喎......
婷婷都要著中國衫返學, 學辦年貨同埋認識賀年食/用品......kaka果日佢著左件紅色中國衫, 真係不男不女

原文章由 jk923 於 08-2-2 21:41 發表

子爵府

我睇唔到穎穎chinese look
我部腦個anti_virus stop咗我去active-x控制版面, 連去網站聽歌都去唔到, 我又唔曉點攪番掂佢

技安
沚淘學校都係, 之前華服日著咗一次中國衫, 聽日學校擺年宵又會再著, 呢兩三個week學校都係教圍繞中國傳統過年嘅嘢, 今日會學校會同學生斉斉大掃除,我諗沚淘而家曉過年嘢多過我

珍珠宮

早晨 各位))))))))))

jk,
穎穎真係好有唐裝feel明正言順既靚女一名 細細粒既女仔真係可愛:)

ada,
我唔熟日本,所以唔知你果度咁鄉下:lol: 唔該晒你,我已叫了同事幫我買,佢話ok,新年後應該有得用

all,

擒日去買衫,真係超超超多人,去到都唔想行:evil: 曈曈又曵,買到一半就忍唔住發皮氣返歸:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 而家d小朋友真係 我呢輪值頭唔想再同佢出街

子爵府

maggie,
講到行街...婷婷有左我嘅哨街因子, 對上果個星期六, 我同佢去行sogo, 由一點行到6點幾...全程自己行又唔洗抱 真係錫晒佢

水晶宮

:-P 佢越來越似你喎, 仲好ladies呀

原文章由 jk923 於 2008/2/2 21:41 發表

大宅

點解無人架
今日得一個人返工,公司好凍呀 得10度 ,所以我今日全日都開住暖爐呀

大宅

穎穎好靚女 ,而且好懂得做pose

[ 本文章最後由 珀珀,慧慧媽 於 08-2-6 08:57 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至