自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kanekochoi 發表於 14-9-25 22:13
會,但係你生之前,姑娘係會幫你放咗d先嘅!
我生兩胎, 都冇放便喎.

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我唔知有無,因為醫生無同我講,不過我係生之前就去佐便便先,
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

伯爵府

想生BB熱投

回覆 puibpuib 的帖子

會, 所以我開刀
I am Agent P

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:有個核突問題想問順產的媽咪

我老公陪產,佢話見到我必左d出黎

男爵府

好睇生前放左,唔係生時勁用力一定會必曬出黎

伯爵府

我兩胎都無放大便喎,生時姑娘都話痾啦痾啦有咩痾咩,兩胎都係生完個b後跟住到大便出,因我聞到屎味,係控制唔到的,下面爆到你都分唔到邊度前邊度後,姑娘仲幫我抹

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都有到出來,仲聽到呀護士話,快啲幫我筆走舊C佢。
我出緊力PUSH嘛。
我老公都見到。
之後佢話,我們以後就真係乜秘密都冇啦

燚然  笑左  發表於 14-9-26 20:01
笑下又一日。放鬆下啦大家!

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 kaka80 的帖子

好奇問, 點放?
我當年係喺屋企穿咗水, 跟住仲急屎, 所以我去埋厠所先去醫院, 生嗰時就冇呢個問題.

大宅

柯左 what sin.... ?

男爵府

我冇放大便喎,PUSH之前我PUSH左兩督屎出黎
mommy loves U  

男爵府

畀面勳章

回覆:puibpuib 的帖子

會!

大宅

會。

學習平常心

大宅

回覆:talkative 的帖子

214台係咩台係邊度有得睇?

大宅

我真係唔想俾老公見到啲咁嘅場面!好彩我已決定開刀!

大宅

有,大小都有,但我痛到癲左,唔得閒理咁多,後尾又好似有人塞左肛,之後BB先出來,對我來說只有一片混亂,什麼也唔清唔楚

男爵府

引用:成日聽人話作動好似攪肚痛急大便甘,其實會

原帖由 puibpuib 於 14-09-25 發表
成日聽人話作動好似攪肚痛急大便甘,其實會唔會有機會生緊用力途中柯左出黎?

...
我家姐就係!

佢已經係生產床上等待時機生b.

佢係咁同d姑娘講,要痾啦,要痾啦,好急呀。

個姑娘話,太太,你係生BB呀,唔係痾屎呀,當屎痾咩!

點之,真係又要忍屎又陣痛,佢一bit。。。。。

個姑娘大叫,呀!!!!!

笑到我肚痛。

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

公爵府

引用:成日聽人話作動好似攪肚痛急大便甘,其實會

原帖由 puibpuib 於 14-09-25 發表
成日聽人話作動好似攪肚痛急大便甘,其實會唔會有機會生緊用力途中柯左出黎?

...
我冇試過,但有識人係咁,生嗰陣疴埋出黎…

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

真係"急屎"感覺.
我就冇賴到
主 賜 平 安

禁止訪問

大宅

回覆:puibpuib 的帖子

我覺得有柯明明feel到,但話比姐姐知佢係都話無,好難feel錯唔同地方出架wor,生完問老公佢都話好似係有少少,但啲姐姐點都話無

首頁

尾頁

跳至