跳至

首頁
45678...41

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-3 22:41 發表
月希 : 1/5 去長洲好多人呀...可能就黎有飽山掛...

bone-bone : hehe...呀仔 mami 會果邊有個長洲 mami...我地成班一齊去食正正海鮮 lunch :lol :lol :lol

講真, 我都係 1 年去 1, 2 次 je...hochings 小坐船, 咪 ...

海鮮lunch...我都想食丫..
我鍾意食螺.果d架

禁止訪問

醒目開學勳章

珊瑚宮

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-5 11:54 發表

我 like 貝殼類...咩野帶子, 象拔蚌我都啱 :lol :lol :lol
講開又好想食 tim ...

果日好開心呀, 呀仔玩到濕晒
http://i23.photobucket.com/albums/b374/jacqueline_law/DSC_5913.jpg ...

嘩...你由得佢咁落水???

子爵府

2018復活節勳章

jac,

好似好好玩wor
btw,我唔記得左覆左你pm未tim

月希,
大頭相入面個小朋友係唔係你囝囝呀? 好靚仔wor

原文章由 月希 於 08-5-6 09:55 發表

嘩...你由得佢咁落水???

子爵府

good morning jac and all moms,

long time no chat . how's everyone? we're doing fine.
i'm waiting for summer to come. as J can attend Kornhill's summer camp which is from 9 -2pm. very good. heeee. then starting P.1 la.
are u worrying their adaptation of the new life?

禁止訪問

醒目開學勳章

珊瑚宮

原文章由 KLLP 於 08-5-6 10:14 發表
jac,

好似好好玩wor
btw,我唔記得左覆左你pm未tim

月希,
大頭相入面個小朋友係唔係你囝囝呀? 好靚仔wor

係丫..我仔仔..不過係4歲時既相黎..

珊瑚宮

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-6 15:55 發表
月希 : 係呀 ...一早預左玩沙 / 玩水...我帶左衫俾佢換
佢一行去水到就冼底左濕晒, 當場呆一呆, 當我話濕得架, 濕左都有衫換佢就好 high 啦...玩到傻左 :lol:

nancy : 你覆左啦, 我遲 d call 你
...

係咪著衫落水會HIGH D架呢?
比著我會帶泳衣比仔仔....

禁止訪問

醒目開學勳章

子爵府

2018復活節勳章

k,

放心啦, 小朋友好快適應新生活, 反而阿媽要多的時間,因為真係同幼稚園好唔一樣><

jj而家決定讀邊間呀? 係唔係播道呀?

原文章由 jfk 於 08-5-6 11:44 發表
good morning jac and all moms,

long time no chat . how's everyone? we're doing fine.
i'm waiting for summer to come. as J can attend Kornhill's summer camp which is from 9 -2pm. very good. heeee. ...

禁止訪問

醒目開學勳章

子爵府

2018復活節勳章

jac,

我對妳有信心wor, hoching 0甘乖, 妳EQ又0甘高^^

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-7 10:05 發表

算啦...船到橋頭自然直...希望 (我) 順利過渡啦 ...

珊瑚宮

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-7 09:15 發表

啱啱相反, 就唔唔想佢咁 high...
呀仔好 like 水...如果呀仔著左泳衣就要游水...但果日重係涼, d 水好凍...唔啱游水...
所以我專登唔帶泳衣, 等佢知係 "玩水", 唔係 "游水"... :lol :lol :lol ...

哦...原來係咁

大宅

原文章由 jacqueline_law 於 08-5-7 10:05 發表

算啦...船到橋頭自然直...希望 (我) 順利過渡啦 ...

jac:

我都希望真係可以好似妳咁樂觀,而家仲要等緊下月7號的結果呀!!!

大宅

月希 :

今日apple daily 見到妳d發表呀, 嘻嘻!

禁止訪問

醒目開學勳章

子爵府

good morning all moms

nancy,
i think so. yes, J will go to EC .
原文章由 KLLP 於 08-5-7 09:53 發表
k,

放心啦, 小朋友好快適應新生活, 反而阿媽要多的時間,因為真係同幼稚園好唔一樣><

jj而家決定讀邊間呀? 係唔係播道呀?

子爵府

jac
don't worry, we can share here and support each other ma.
heeeeee

子爵府

Bone-Bone
don't worry too much. it'll be fine.

原文章由 Bone-Bone 於 08-5-7 21:35 發表

jac:

我都希望真係可以好似妳咁樂觀,而家仲要等緊下月7號的結果呀!!!

大宅

原文章由 jfk 於 08-5-9 10:24 發表
Bone-Bone
don't worry too much. it'll be fine.

多謝 妳 同 jac 的 support!

首頁
45678...41

尾頁

跳至