美容扮靚

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

我今朝打過去佢地HOTLINE問,我話自己冇睇醫生買來食,佢地話如果本身心臟冇事食冇問題,副作用係口乾,便秘,心跳(好似岩岩行完樓梯咁),同難入眠,應該唔會頭痛,基本上係安全既.又話食耐D會冇咁多副作用.

複式洋房

係ar, 我都無頭痛既問題,只係訓得吾好...

珍珠宮

我都係在頭兩個星期有頭痛, 之後就冇痛. 我剛完成一盒子10mg, 但只到首三星期有跌磅, 最後一星期減唔倒磅. 總共只由138磅減到131磅. 加上最後一星期的食慾增加及副作用減了90%.
手臂: -0.5吋;
腰 : -1吋;
肚腩 : -0.5吋;
hip : -1吋;
大腿: -0.5吋; 及
背部薄了少少.

今日開始第二盒(15mg), 少少心跳,口乾,頭痛,但比開始第一盒時輕微很多.希望可減倒10磅.

大宅

經期來食有冇問題ga??

複式洋房

其實我估可能係因食左藥,影響睡眠,訓得吾夠,所以你地有頭痛既情况出現!不過為左要瘦,無辦法la....... ,加油ar各位~~

[ 本文章最後由 tiner_tone 於 08-4-15 10:47 編輯 ]

別墅

你哋就好啦。減到。我食咗一盒10mg冇瘦到。再食一盒15mg瘦得兩磅,食嗰陣個人冇哂心機、好down、乜嘢都唔想做。依家諗返起都有D驚呢

大宅

我想問旺角區邊到買到(唔駛醫生紙同理要係正貨)thank

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得有頭痛既現象好有可能係因為食得少, 唔夠營養, 所以我會係食得小/PERIOD期間食多一粒善存, 特別係PERIOD期間會食多3粒(一日份量)維他命C. 如果PERIOD期間冇食, 10次有9次會頭痛.

以前跟過營養師減肥, 佢話如果成人一日攝取少過1000Kcal, 就需要食d補充營養去幫助身體正常運作. 當大家食左R, 一般會比平時食小左野而好難做到飲食均衡, 減都要減得靚, 唔夠營養面色會差, 個人易攰, 維他命係冇KCAL, 唔會食肥人, 大家可以考慮下呢個方法.

想效果減得好, 我有小小建議, 適當選擇食物好緊要, R會令食量減小, 所以應該從這"小量"食物中, 簡選對身體好, 又唔高KCAL既食物, 就可以事半功倍. e.g. 應該以天然及有營養食物為主, 早餐可以飲鮮奶/豆漿, 午餐 最好有齊菜肉同飯, 但要少油, 菜既份量最多, 飯同肉可以少d, 但都要有, 因為身體需要各方面既營養. 晚餐基本上同午餐差唔多, 但每日都應該食d生果, 可以考慮係晚餐前食, 增加飽肚感.

複式洋房

ths sharing !!!!

原文章由 jennynini 於 08-4-16 12:09 發表
我覺得有頭痛既現象好有可能係因為食得少, 唔夠營養, 所以我會係食得小/PERIOD期間食多一粒善存, 特別係PERIOD期間會食多3粒(一日份量)維他命C. 如果PERIOD期間冇食, 10次有9次會頭痛.

以前跟過營養師減肥, 佢話如 ...

複式洋房

你地好呀
我之前都食過醫生開既減肥藥 斷斷續續好幾年咁啦
但係已家再食醫生開既減肥藥 唔知係咪識認左所以冇咩效la
咁我想問如果我食諾美婷應該係食10mg定15mg呢???

同埋我想問下有冇人知 哩隻藥係咪杜醫生開比人食既藥呢??
仲有係如果向旺角邊到有得買正貨呀

好心急好心急 請各位幫幫忙啦

大宅

好媽媽勳章

大家好~我想問下你地食左呢隻藥之後~係咪明顯外表上都瘦左??
因為我本身磅數輕...但係外表就好肥....有大肚腩...下半身都係好肥....所以本人真係想試下呢隻藥~~~
請問如果唔使醫生紙...屯門 /荃灣 /mk....邊到有得買????
因為本人最近都係呢3個地方......希望得到回覆~~thx

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我就本身上身肥,尤其肚腩&胃腩,而家我食左半盒約14 日(但我中間停左4..5日無食)宜家我面型就尖番,無以前甘水腫,可以着到貼身衫,之前着吾到,因个腩肚真係好大 ,只可着d好似大肚鬆身衫.......我啱啱磅過輕左4磅... 雖然吾太多,但身型点睇都slim 左好多,我食野少左好多,以前我好like 食飯&餸&濃味野,而家份量食少甘多又飽,變左吸收少左d鹽份,無水腫lu...

其实好多藥房有得賣,而且正貨有个盒有"真貨驗証編号" ,可上佢地網check 到真假

http://www.reductil.com.hk/login.php

複式洋房

呢度有官方網頁教分真or 假

http://www.reductil.com.hk/reductil_lazer_label.php

別墅

原文章由 plusskin 於 08-4-20 07:26 發表
你地好呀
我之前都食過醫生開既減肥藥 斷斷續續好幾年咁啦
但係已家再食醫生開既減肥藥 唔知係咪識認左所以冇咩效la
咁我想問如果我食諾美婷應該係食10mg定15mg呢???

同埋我想問下有冇人知 哩隻藥係咪杜醫生開比人 ...

你指的是杜X雄嗎?我前年同同事去睇佢,佢冇開諾美婷比我,但佢就開諾美婷15mg比我同事。我哋同樣是130磅呢。我同事第2個月去睇佢時主動要求換第二隻藥而不要諾美婷,佢都肯呢。

複式洋房

nana
我一向睇開個醫生向觀塘架 唔係杜醫生
杜醫生我後期睇過一次
但係食左一至兩次已經唔得
個心好似有d負荷唔到咁所以就冇食到lu
咁我想問下諾美婷有冇效呢??

複式洋房

我有23粒 15mg 諾美婷 請問有冇人想要呢
是真貨呀 在診所買的 可平讓呀
有盒 及驗真貨code number
有興趣可留email or pm給我

複式洋房

周街d 藥房都有得walk in 買到la~~~

大宅

我食左大約2WEEK,因訓得麻麻地所以隔日食,加埋幫助排泄既藥,本身118LBS,現在110LBS,但呢2日起身頭暈,量血壓又遍低,諗住停下藥或隔多日先食一次,因我諗我咁樣都係減肥減得勁得滯.

首頁
45678...9

尾頁

跳至