自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

男爵府

引用:最唔滿意個新娘化妝

原帖由 fishfish121 於 14-11-04 發表
最唔滿意個新娘化妝
me2

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回想起自己婚禮最唔滿意既一點係乜呢?+我答

原帖由 Arielchan 於 14-11-04 發表
回想起自己婚禮最唔滿意既一點係乜呢?
我答先: 我奶奶果時勁煩, 霸住晒新郎新娘, 招呼唔到女家
...
d姊妹

大宅

回覆:回想起自己婚禮最唔滿意既一點係乜呢?

無乜唔滿意呀,係場地音響爭啲。

大宅

回覆:回想起自己婚禮最唔滿意既一點係乜呢

最唔滿意係老公有得食,我無得食

侯爵府

引用:最唔滿意個新娘化妝

原帖由 fishfish121 於 14-11-04 發表
最唔滿意個新娘化妝
Same..

大宅

虎到金來勳章

引用:未減到肥

原帖由 包包女王 於 14-11-04 發表
未減到肥
Me too

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

浪費金錢請了個好流的司儀

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

hashtag旅遊勳章

婚禮攝影

男爵府

上鏡肥10磅

子爵府

商場客用廁所壞左,個個走入新娘房去廁所,勁驚唔見金器

wcpcelia    發表於 14-11-5 08:35

子爵府

最唔滿意當日用左閃粉眼影,影相出黎好怪

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔滿意當年太順得人,聽我6299點,令自己婚禮變成一個遺憾

wcpcelia    發表於 14-11-5 08:36

男爵府

引用:個妝太濃、個頭散左、姊妹遲到、遲左行禮、

原帖由 lafield 於 14-11-04 發表
個妝太濃、個頭散左、姊妹遲到、遲左行禮、趕頭趕命、run down 唔順,食物太多造成浪費,成個婚禮無乜地方 ...
最緊要滿意個新郎就得啦

大宅

我最唔滿意我個化妝!事後睇返覺得濃厚得滯!

侯爵府

回覆:小小郭c奶 的帖子

我又係

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有個死靚仔..(老公果邊好梳的親戚)
走時拎走左我個花球

個花球我嬸整比我的...
諗住完場重要影相...

都唔知果D人點做人父母...
新娘既野都隨便拎走就唔出聲問...
真係@#$%^&*

依家人...從始我見實都想打鑊佢地

大宅

化妝,攝影,婚紗全部都唔滿意,最滿意只得花球同酒席

大宅

不滿擺酒當晚老公呀叔係台上唱山歌,仲有投影機mv, 事前無人同我講有呢個表演,全程望都無望,惱到震,唔講仲以為佢開演唱會,仲有好多,講起都唔開心....

男爵府

最不滿係嗰自己日m到,仲要第一日,勁肚痛,又想嘔

大宅

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章

無。無十全十美,亦無遺憾。反正只有一次,只記開心的!

首頁
45678...11

尾頁

跳至