親子旅遊

跳至

首頁
45678...26

尾頁

侯爵府

畀面勳章

alienpig 發表於 15-2-16 22:51
白金溫泉
thank you. Will find it out.

大宅

我都book左機票7月尾去北海道,9D8N,好期待呀~

複式洋房

FYI 親子遊北海道懶人包(超過200篇遊記) 北海道攻略行程 ...

別墅

引用:我都book左機票7月尾去北海道,9D8N,好期

原帖由 myliemama 於 15-02-18 發表
我都book左機票7月尾去北海道,9D8N,好期待呀~
我都好期待啊

別墅

引用:+FYI+親子遊北海道懶人包(超過200篇遊記)

原帖由 masacmom 於 15-02-18 發表
FYI 親子遊北海道懶人包(超過200篇遊記) 北海道攻略行程 ...
多謝分享

別墅

引用:Quote:alienpig+發表於+15-2-1+12:53+你可

原帖由 linda0818 於 15-02-01 發表
toyota 已可BOOK 到 8月1日,可以BOOK住先,再找下其他又無平,因為CANCEL免費
典解我上Toyotarentacar 日文網站只可book到5月尾嘅

複式洋房

回覆:2015暑假北海道親子遊揮手 ...

請問有無富良野/美瑛民宿推介?

大宅

想問你們的agent hold cx 機票最遲要幾時confirm 和俾錢?

侯爵府

o3ngai 發表於 15-2-25 14:20
想問你們的agent hold cx 機票最遲要幾時confirm 和俾錢?
8月出發,7月先出

大宅

我7月出發我個 agent 話要5月confirm

大宅

And 回程是 waiting, 有幾大機會wait 到呢? 定係改日期安全d

別墅

引用:我7月出發我個+agent+話要5月confirm

原帖由 o3ngai 於 15-02-25 發表
我7月出發我個 agent 話要5月confirm
我個agent都係要兩個月前

別墅

引用:And+回程是+waiting,+有幾大機會wait+到呢?

原帖由 o3ngai 於 15-02-25 發表
And 回程是 waiting, 有幾大機會wait 到呢? 定係改日期安全d
有幾大機會好難講,問你agent,可能佢會清楚D

伯爵府

好媽媽勳章

我想問札幌出入 如去大路景點(富良野,小樽...)係咪要晚晚換酒店? 謝謝大家!

大宅

泥膠 發表於 15-2-25 00:10
請問有無富良野/美瑛民宿推介?

我都想知有無富良野/美瑛民宿推介啊~

大宅

BforGirl 發表於 15-2-25 18:14
我想問札幌出入 如去大路景點(富良野,小樽...)係咪要晚晚換酒店? 謝謝大家! ...

札幌去小樽可以day trip或者stay overnight,如果去富良野就一定要轉酒店啦~

伯爵府

好媽媽勳章

myliemama 發表於 15-2-26 09:57
札幌去小樽可以day trip或者stay overnight,如果去富良野就一定要轉酒店啦~

明白, 請問大家仲有咩大路景點係可以札幌day trip? eg. for 7-8天遊

大宅

我都plan緊暑假行程,會自駕加鐵路,同4歲半女女一齊去,想輕鬆為主,行程暫定如下﹕

Day 1 - 下午到札幌,去大通公園玩,住札幌
Day 2 - 白色戀人公園,啤酒廠,羊之丘,住札幌
Day 3 - 定山溪溫泉,二見吊橋,丘陵公園,住札幌
Day 4 - Day trip去登別,熊牧場,水族館,住札幌
Day 5 - 一早坐旭山動物園號由札幌到旭川,玩旭山動物園,4點幾坐火車由旭川到美瑛,住美瑛
Day 6 - 遊覽美瑛,傍晚過富良野
Day 7 - 遊覽富良野花海,住富良野
Day 8 - 富良野面包超人博物館,果醬工坊等,4點幾坐火車由富良野往札幌
Day 9 - 札幌shopping,番香港

諗緊day 5好唔好stay旭山住一晚,咁行李就唔洗keep旭山火車站 (如果到時無大locker就唔知點算),同埋女女好鍾意動物,咁就可以唔洗趕火車,可以stay耐D。

同埋day trip去登別夠唔夠? 定係要stay一晚? 不過我地唔想成日轉酒店。

大宅

回覆:2015暑假北海道親子遊揮手區

我地都book左直航7月25號去10日北海道,酒店行程仲未搞,睇完你地講的行程,想請教下你地肚臍祭有咩野睇?

大宅

引用:我地都book左直航7月25號去10日北海道,酒

原帖由 Karencks 於 15-02-28 發表
我地都book左直航7月25號去10日北海道,酒店行程仲未搞,睇完你地講的行程,想請教下你地肚臍祭有咩野睇?
...
肚臍

Karencks    發表於 15-2-28 19:52

首頁
45678...26

尾頁

跳至