親子旅遊

跳至

首頁
45678...24

尾頁

大宅

引用:Quote:Lqueenie 發表於 15-3-8 17:42 多謝

原帖由 MissMaMa 於 15-03-08 發表
你在那裡book?

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-3-8 18:22
我$3xx住2晚grand park city hall wor
300幾住2晚係扣上次coupon?咁點可以同正常book房相提並論呢!

珍珠宮

ILMAMA 發表於 15-3-8 18:28
你在那裡book?

Otel,平過agoda$600幾呀!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-3-8+18:22+我$3x

300幾住2晚係扣上次coupon?咁點可以同正常book房相提並論呢!
Yes ar, 所以就唔考慮Stamford 了

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-3-8 18:35

慳返1000幾2000蚊都幾好!

不過Stamford應該好過呢間好多,但我前半部使大左非常非常多,諗住慳返budget,所以就住呢間。

大宅

MissMaMa 發表於 15-3-8 18:32
Otel,平過agoda$600幾呀!
請問你之前試過幫OTEL訂而成功入住嗎?還是今之剛剛訂未出發?

珍珠宮

ILMAMA 發表於 15-3-8 18:50
請問你之前試過幫OTEL訂而成功入住嗎?還是今之剛剛訂未出發?

我兩年前開始用otel book房,已住完,有次仲upgrade左間房添,冇問題呀!黎緊有2個booking都用otel,但我係book暑假,所以遲d先至同酒店confirm。其實,如果我見到更好更平,有機會取消架,所以唔confirm住。

大宅

MissMaMa 發表於 15-3-8 18:54
我兩年前開始用otel book房,已住完,有次仲upgrade左間房添,冇問題呀!黎緊有2個booking都用otel ...
謝謝!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:yuyu.c+發表於+15-3-8+13:36+尼個幫

一陣等我check下呢兩日個價。
仔仔讀小學?如果大個仔,去新加坡單拖應該冇問題,因為真係交通方便又安全。 ...
囝囝7歲啦,之前試過單拖去台灣ok la,你一拖二勁

新加坡單拖我ok,因之前去過,好簡單似香港,但亞囝主要想去legoland,咁我又想係legoland住,所以煩來回程legoland。

大宅

回覆:Lqueenie 的帖子

Can you pm me the last minute app? Thanks

大宅

回覆:新加坡市平靚正酒店

我都係plan緊8月初至中去,2大2小(2.5y +7y), 其實係唔係宜家要book? 第一次自由行,諗住去5-7day, 會選擇親子地方為主(legoland, thomas, hello kitty, zoo, waterpark) 係唔係全部都買左門票先?仲有無其他地方可推介?thanks

大宅

回覆:penmama 的帖子

V Hotel Lavender住過,呢個價錢算幾好,交通方便,當地有local 團去Legoland 係酒店樓下上車,我覺得好方便。我上次原本唔係住呢間,我係plan 咗去新山住,但因關口有龍捲風(第二日上網睇先知咩事有車,點解關口咁多人,咁多軍佬),我拖住個細嘅過唔到關,臨時臨急walk in 住呢間酒店,有房住唔使瞓大堂已經要還神啦!

侯爵府

CARLTON CITY

大宅

引用:Quote:原帖由 MissMaMa 於 15-03-08 發表30

原帖由 Lqueenie 於 15-03-08 發表
請問Grand park city的twin room, 每張床有多大?

伯爵府

想問吓我經expendia訂左Siloso Beach Resort Sentosa, 可free cancel until 27/7, 即係代表已扣左數先, 如果 27/7前cancel就退番錢比我, 還是27/7先從credit card扣數呢?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-03-08+發表Ye

原帖由 ILMAMA 於 15-03-09 發表
請問Grand park city的twin room, 每張床有多大?
我冇問

大宅

Mimmy 發表於 15-2-17 20:26
住返係orchard, somerset, city hall 附近會似樣少少
我前二年住過city hall站的swissotel,房超大,露台望出去見晒flyer,garden by the bay,大榴槤,金莎酒店等,連煙花都睇晒,我跟星航package,續住大概千六蚊—晚,2大2小,大仔11歲要加床。Cityhall站内有foodcourt,又有 free shuttle去聖陶沙,
超正!

伯爵府

引用:想問吓我經expendia訂左Siloso Beach Resor

原帖由 蘑菇 於 15-03-09 發表
想問吓我經expendia訂左Siloso Beach Resort Sentosa, 可free cancel until 27/7, 即係代表已扣左數先, 如 ...
即退

珍珠宮

蘑菇 發表於 15-3-9 16:54
想問吓我經expendia訂左Siloso Beach Resort Sentosa, 可free cancel until 27/7, 即係代表已扣左數先, 如 ...
我自己經驗, EXPEDIA 取消之後, 2-3日信用卡戶口會收到錢.

珍珠宮

ILMAMA 發表於 15-3-9 16:49
我睇資料, 唔太大, 大約1.1米.

首頁
45678...24

尾頁

跳至