自由講場

跳至

首頁
45678...19

尾頁

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-27 02:27 發表
Hello bobo721,

太古有WingOn呀.

Thanks,
CS of Mane'nTail
Hotline: 29977550

hi Manentail,

銅鑼灣CitySuper,有冇呀?
thanks

bobo721

複式洋房

Hi bobo721,

銅鑼灣CitySuper都有呀.

Thanks,

原文章由 bobo721 於 08-7-27 14:30 發表

銅鑼灣CitySuper,有冇呀?
thanks

bobo721

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-27 15:30 發表
Hi bobo721,

銅鑼灣CitySuper都有呀.

Thanks,

咁.....是否做promote位?
因為我想問下sales......

另外,cwb,有冇一set 旅行套裝買?
因為我fd想試下這個產品? (要細支d)

thanks

bobo721

複式洋房

現在無Promtor係CWB, 但你可致電我們Hotline查詢有關產品的問題。

Mane'nTail 暫時旅行裝並無獨立售賣, 只作贈品付送。

原文章由 bobo721 於 08-7-27 17:06 發表

咁.....是否做promote位?
因為我想問下sales......

另外,cwb,有冇一set 旅行套裝買?
因為我fd想試下這個產品? (要細支d)

thanks

bobo721

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-27 23:44 發表

現在無Promtor係CWB, 但你可致電我們Hotline查詢有關產品的問題。

Mane'nTail 暫時旅行裝並無獨立售賣, 只作贈品付送。

...

吓.....但你答我銅鑼灣citysuper有喎! (我想買)

旅行裝,冇得買?
咁.....是否一定要幫襯你才有送贈品?

另外,"修護霜"有什麼作用?
我估......係唔係洗完頭有少少微濕,才搽少少頭髮到,用手尖按摩頭髮呀? (是否幫助生長?)按幾耐?

我太多問題,唔好意思!
thanks

bobo721

[ 本文章最後由 bobo721 於 08-7-28 00:01 編輯 ]

複式洋房

Hello Bobo721,

1) 銅鑼灣citysuper有貨賣,不過無我們的推廣員在場,所以你有問題可聯絡我們。
2) 只有經BK訂才可有旅行裝送。優惠期今晚是最後,如果你有興趣,請馬上留PM。
3) 修護霜是免清洗的,主要提供養份給秀髮,令頭髮回復健康。是我們很受歡迎的產品。

Thanks,
CS of Mane'ntail

原文章由 bobo721 於 08-7-27 23:52 發表

吓.....但你答我銅鑼灣citysuper有喎! (我想買)

旅行裝,冇得買?
咁.....是否一定要幫襯你才有送贈品?

另外,"修護霜"有什麼作用?
我估......係唔係洗完頭有少少微濕,才搽 ...

複式洋房

各BK媽咪,

多謝各位BK媽咪對Mane'nTail的支持。今次贈送旅行裝優惠反應熱烈,短短十數天內,已收到超過300個預訂。更開心的是我們得知Mane'nTail實實在在解決不少BK媽咪的秀髮問題。

所有預訂Order均會於7月31日前送出。我們亦會致電確定送貨時間。如有問題,可致電我們熱線29977550查詢。

各位BK媽咪除可繼續以BK優惠價與我們購買外,亦可到全線CitySuper(IFC除外)、Logon及永安以正價選購。

如有問題,歡迎致電我們熱線29977550查詢.

Thanks,

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-28 10:41 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-28 00:14 發表
Hello Bobo721,

1) 銅鑼灣citysuper有貨賣,不過無我們的推廣員在場,所以你有問題可聯絡我們。
2) 只有經BK訂才可有旅行裝送。優惠期今晚是最後,如果你有興趣,請馬上留PM。
3) 修護霜是免清洗的,主要提供養份給秀髮,令頭髮 ...

吓....是否citysuper及wingon,都冇你們的推廣員在場呀?
咁.....是否長期放起商場售呀?
修護霜,是否我形容咁嘅用法? (好似髮尾油咁)
好奇一問,我唔見bk mami上留言版買這個產品?
(只得我一個問)
如果我訂貨,付款是否面見交收比$? (我想買,有旅行裝)
你的產品,是否同citysuper及wingon一樣呀? (我fd問)
另外,如果我想了解多d你地產品,是否一定打電話查詢?
thanks

bobo721

[ 本文章最後由 bobo721 於 08-7-28 01:11 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

你冇回答我,我好累好眼訓,886

bobo721

複式洋房

1) Mane'nTail經已於CitySuper, Logo及WingOn上架,大家可隨時選講.
2) 修護霜可用於微濕及乾髮,塗於髮中至髮尾,讓頭髮慢慢吸收。
3) 早前的預訂優惠是需要預繳的。
4) 如有查詢,電郵([email protected])及電話均可.

原文章由 bobo721 於 08-7-28 01:45 發表

你冇回答我,我好累好眼訓,886

bobo721

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear CS of Mane'nTail,

請問可否安排上午時段送貨?下午老細喺度唔係太方便...
原文章由 Manentail 於 08-7-28 00:46 發表

各BK媽咪,

多謝各位BK媽咪對Mane'nTail的支持。今次贈送旅行裝優惠反應熱烈,短短十數天內,已收到超過300個預訂。更開心的是我們得知Mane'nTail實實在在解決不少BK媽咪的秀髮問題。

所有預訂Order均會於7月31日前送出。我們亦會致電確定送貨時間。如有問題,可致電我們熱線29977550查詢。

各位BK媽咪除可繼續以BK優惠價與我們購買外,亦可到全線CitySuper(IFC除外)、Logon及永安以正價選購。

如有問題,歡迎致電我們訂講29977550查詢.

Thanks,

複式洋房

Hello 包包魔怪媽咪 ,

無問題,一切照辦。

再次多謝選購Mane'nTail!!

原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-7-28 10:30 發表
Dear CS of Mane'nTail,

請問可否安排上午時段送貨?下午老細喺度唔係太方便...

子爵府

畀面勳章

今日,我同fd去citysuper買左2set 啦!
pls check PM

bobo721

複式洋房

多謝。

如有使用上的問題或以BK優惠價再訂,歡迎致電我們的熱線29977550.

Thanks,
HotlineL 29977550

原文章由 bobo721 於 08-7-29 00:05 發表

今日,我同fd去citysuper買左2set 啦!
pls check PM

bobo721

複式洋房

Hi ,
請問 3 YRS OLD 的小朋友可以用這隻洗頭水嗎 ? THANKS

大宅

Manentail,

請問仲有冇以下的優惠呀?我剛剛先睇到呢個topic咋,
謝謝!

原文章由 Manentail 於 08-7-17 16:27 發表
BK媽咪 - 預訂專享優惠!!

由即日起至7月27日,凡BK媽咪預訂優惠套裝Set A / Set B,即獲贈Mane'nTail 旅行套裝,暑假旅行游水Fit晒!!

Mane'nTail 旅行套裝包括:
經典配方洗髮露(60ml) x 1
經典配方護髮露 (60ml) x 1 (照 ...

複式洋房

Hello sharpay,

可以。因Mane'nTail是不含藥性,很多客戶都是一家大細使用。當然,與一般洗髮露一樣,要小心不可接觸眼睛啊.

原文章由 sharpay 於 08-7-30 15:56 發表
Hi ,
請問 3 YRS OLD 的小朋友可以用這隻洗頭水嗎 ? THANKS

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-31 10:14 編輯 ]

複式洋房

Hello fatmamaria,

你可以繼續享有BK優惠價 HK$228講買SetA/B。

雖然早前預訂時贈送的60ml旅行裝經已全部送出,新訂戶亦可獲贈兩包10ml的試用裝。送完即止。

原文章由 fatmamaria 於 08-7-31 00:55 發表
Manentail,

請問仲有冇以下的優惠呀?我剛剛先睇到呢個topic咋,
謝謝!

大宅

今朝收到貨了, 唔該晒 !
等我試吓好唔好用先。

原文章由 Manentail 於 08-7-31 13:19 發表
Hello fatmamaria,

你可以繼續享有BK優惠價 HK$228講買SetA/B。

雖然早前預訂時贈送的60ml旅行裝經已全部送出,新訂戶亦可獲贈兩包10ml的試用裝。送完即止。

...

大宅

HI,MANENTAIL

我都想訂,要點樣做,我唔知係咪長期失眠,脫髮呀

首頁
45678...19

尾頁

跳至