跳至

首頁
45678...17

尾頁

男爵府

原文章由 big_eye 於 08-7-3 13:28 發表
Hi Ada, 剛剛見到你個名,好耐無見,你好嗎? 原來brian仔多左個twins,弟弟嗎? isaac雖然唔係讀激活,但都好快有個妹妹,9月頭左右出世,keep in touch啦!

...

Hi,

記唔記得我. 我係 qq mami. 這個 topic 見返到之前一起在會所玩過幾次的mami. isacc 讀成點? 好開心知道你第2個bb就快出生了. QQ 都8月就 K2 了.

男爵府

原文章由 banhung 於 08-7-3 13:37 發表
esther,
恭喜晒呀!
issac 讀邊間幼稚園?
brian 多左兩個細佬, 13個月大了!一日爭玩具爭到天黑! 超煩!
issac一定會好錫妹妹的!
brian weekend都會去一期會所玩, 睇下會唔會撞到!

...

唔知你對我有無印象,不過先前在某topic 見到你. 好似係你介紹私人音樂playgroup. 依家我女(qq) 就是跟了那位老師單對單學琴,學左4個月了. 睇到張大頭相, 真係有的驚喜, 竟然是多了一對 twin. 你家族有無生個 twin ? 3個仔仔, 家裡一定好熱鬧. 你加油la !!!

男爵府

原文章由 queenielok 於 08-7-3 16:46 發表

嘩!今年有5班呀,我囡囡讀2C班,請問果日新生會講咩呀? 有無人可以講比我聽!

可能出生率高返, 當年小女2yrs 只有4班. 今年 3yr total 得3班.

伯爵府

畀面勳章

hello!!!我的小女 0712 出世 報 playgroup/n1 要早多久報名呢 thx!!!

洋房

打去學校問最清楚 ,
playgroup 隨時可以報 , 只選擇返一日 , 兩日或以上 .
N1 (2歲班) 唔同月份開班 , 睇下重有冇位 .

男爵府

Ada我就記得. 原來tsw playgroup大團圓.

原文章由 banhung 於 08-7-3 13:07 發表
hello samuel,
仲記唔記得 brian 呢? 之前tsw playgp 在會所一齊玩過!
不過都好耐冇見!
brian 之前讀2a班, 不過成日病, 四月開始提早放暑假, 報左全日雙語班, 不過仲未有通知, 唔知讀邊班,
會唔會做同學仔呢! ...

複式洋房

原文章由 banhung 於 08-7-3 17:36 發表
用緊, but好貴, $19xxx 一set!
吸床玉會吸到好多灰色野出來!

我剛剛買佐,貨未到!唔知係咪佢所講咁好呢。你用成點呢?好唔好用呀?

男爵府

banhung,

brian仔多左個twins, 嘩! 辛苦晒.

原文章由 banhung 於 08-7-3 13:07 發表
hello samuel,
仲記唔記得 brian 呢? 之前tsw playgp 在會所一齊玩過!
不過都好耐冇見!
brian 之前讀2a班, 不過成日病, 四月開始提早放暑假, 報左全日雙語班, 不過仲未有通知, 唔知讀邊班,
會唔會做同學仔呢! ...

大宅

OK 嫁! 吸塵同吸床玉都好用, 空氣清新好少用, 個motor都幾嘈, 唔落果d消毒or香味劑, 會有d膠味!
不過唔鍾意個sales要屈比1x個朋友電話佢!

原文章由 queenielok 於 08-7-4 11:29 發表

我剛剛買佐,貨未到!唔知係咪佢所講咁好呢。你用成點呢?好唔好用呀?

大宅

moondream.
細佬未出世次前, brian好靜好悶, 出世之後又嘈又爭野玩, 不過brian 成日扮大佬, 學大人教細佬!

原文章由 moondream3003 於 08-7-4 11:35 發表
banhung,

brian仔多左個twins, 嘩! 辛苦晒.

大宅

舊生仲未收通告, 三歲班唔知幾時訂學服, 交書簿費?
唔知八月幾多號開學呢?

洋房

回覆 #3 banhung 的文章

我收過呢類推銷電話 , 佢話係我d friend 推薦介紹 , 重要上門示範 , 我聽到價錢覺得唔值 .
sales 話小朋友冇咁易病 , 用家們係未 .

複式洋房

原文章由 littleonon 於 08-7-4 13:04 發表
我收過呢類推銷電話 , 佢話係我d friend 推薦介紹 , 重要上門示範 , 我聽到價錢覺得唔值 .

我用另一隻牌子叫hyla, so far主要是工人負責清潔,唔敢話好用唔好用,不過好鬼嘈,至於成效,我只知道之前工人因為好多時間照顧bb,所以清潔比較少,有時我地瞓覺,覺得有塵在空氣度,仲會咳醒,用左之後so far 無再發生,不過真係好好好好貴!
:-) :-) :-) :-) :-)

複式洋房

原文章由 bebeyan 於 08-7-3 22:35 發表

Hi,

記唔記得我. 我係 qq mami. 這個 topic 見返到之前一起在會所玩過幾次的mami. isacc 讀成點? 好開心知道你第2個bb就快出生了. QQ 都8月就 K2 了.

qq mami, ada, moondream,
isaac讀天樂,so far okay, 當然無激活咁多英文國語,不過老師都好有耐性。激活二千幾蚊學費,都幾"甘"。
:-) :-) :-) :-) :-)

複式洋房

原文章由 banhung 於 08-7-4 12:37 發表
OK 嫁! 吸塵同吸床玉都好用, 空氣清新好少用, 個motor都幾嘈, 唔落果d消毒or香味劑, 會有d膠味!
不過唔鍾意個sales要屈比1x個朋友電話佢!

我到覺得係,要比1X個朋友電話,到唔知點朋友鍾唔鍾意,攪得我寫完之後仲要逐個打電話比D朋友講我比佐電話比SALES! 。我見佢試範0既時候個MOTOR係好嘈,所以我問過佢,佢教有另個制可以好靜果喎!下‧會有膠味架,

大宅

原文章由 littleonon 於 08-7-4 01:04 PM 發表

我之前都有收到呢d電話,好煩經常打o黎(由其新年前,話可以同你屋企做埋大掃除)!

男爵府

banhung,

我已經取了校服, 比左書簿費, 新生13/8 開始上課.

原文章由 banhung 於 08-7-4 12:50 發表
舊生仲未收通告, 三歲班唔知幾時訂學服, 交書簿費?
唔知八月幾多號開學呢?

男爵府

big_eye,

已經平過英藝好多好多啦.

原文章由 big_eye 於 08-7-4 13:26 發表

qq mami, ada, moondream,
isaac讀天樂,so far okay, 當然無激活咁多英文國語,不過老師都好有耐性。激活二千幾蚊學費,都幾"甘"。

男爵府

有無人報左暑期幼兒彩繪畫班呀? 我幫Samuel報左啦. 佢日日都話要返激活呀

男爵府

Hi billman,

原文章由 billman 於 08-7-4 15:54 發表

我之前都有收到呢d電話,好煩經常打o黎(由其新年前,話可以同你屋企做埋大掃除)!

首頁
45678...17

尾頁

跳至