親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆:想參加過馬來西亞的螢火蟲團

我都book咗Jason車 18/8去Angry bird park+食海鮮+營火蟲+食榴櫣,有冇人想join?

複式洋房

回覆:Smarties 的帖子

想問你會從那裏出發?

大宅

想問包車是幾$,幾點要開車走,因我地8月尾想去,又怕冇時間

大宅

31/7晚 我們一家4口book了jason車去睇螢火蟲

大宅

3大1小想16 Aug 食海鮮和看螢火蟲,可以share 車嗎?

大宅

引用:邊個8月12日晚在Legoland, 點去睇螢火蟲,

原帖由 bblove100 於 15-04-26 發表
邊個8月12日晚在Legoland, 點去睇螢火蟲,包車幾錢?車程幾耐?一起join?
我都想知,唔該

伯爵府

引用:可以問Jason+上年暑假我都有去+車程來回leg

原帖由 kabo626 於 15-05-06 發表
可以問Jason 上年暑假我都有去
車程來回legoland Hotel兩個鐘
七月一號去 好多蟲好靚
請問多蚊嗎?要穿長褲嗎?

男爵府

好媽媽勳章

回覆:leung_olivia 的帖子

我會在Legoland出發

大宅

回覆:kc1016 的帖子

唔覺 嗯嗯 可以的話長褲啦

大宅

有人8/23有興趣嗎?

伯爵府

引用:唔覺+嗯嗯+可以的話長褲啦 +

原帖由 kabo626 於 15-07-20 發表
唔覺 嗯嗯 可以的話長褲啦
thanks

別墅

引用:Quote:原帖由+catlover22+於+15-05-26+發表

原帖由 fionapp 於 15-05-26 發表
Jason suggested me to go Angrybird, then seafood, last watch firefly. But I prefer Aug 11.
請問推介新山那間seafood?

大宅

畀面勳章

回覆:connie1025 的帖子

15/7包車去完,車程約1小時。先食海鮮再去碼頭坐船出去睇瑩火蟲。回程可到街邊榴槤檔,即開即食貓山王、D24… 平香港好多。

果晚去都多瑩火蟲,成程船大約30-40分鐘。我地司機係預早幫我地訂左位的。當晚見都有幾多旅行團去,所以留定位好d。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:15/7包車去完,車程約1小時。先食海鮮再去

原帖由 janicebubbleb 於 15-07-22 發表
15/7包車去完,車程約1小時。先食海鮮再去碼頭坐船出去睇瑩火蟲。回程可到街邊榴槤檔,即開即食貓山王、D24 ...
請問你用邊間包車去?同埋食海鮮係邊間?你哋要求去果間定帶你哋去?

大宅

我8月中都去,應該8月13日晚會去睇螢火蟲Fire Valley Leisure Park, 我地會自己揸車去,我地有9個人,想早d book 定可以點做?

複式洋房

有冇人8月9日在Legoland,又想夾份去睇螢火蟲?

複式洋房

原帖由 janicebubbleb 於 15-07-22 發表
15/7包車去完,車程約1小時。先食海鮮再去碼頭坐船出去睇瑩火蟲。回程可到街邊榴槤檔,即開即食貓山王、D24 ...
想請問你是包車去嗎?去邊度食诲鮮的?

水晶宮

點訂定船位法?去邊個螢火蟲園?

伯爵府

我plan咗去angry bird - aeon,如去天來或新蔡記食飯再去睇螢火蟲車程唔順路,請問你哋有無其他飯店介紹?

別墅

一家四口8月12-14日想看螢火蟲,請問有沒有人可share車一同前往?

首頁

尾頁

跳至