夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 wewewetbb 於 15-04-29 發表

原帖由 MCEsc 於 15-05-04 發表
睇左舊帖...呢個男人無乜好,又裙腳身體又潺,難得主動嗌分手,唔好累人啦。

...
x2

珍珠宮

queensar 發表於 15-4-27 22:42
同ex分手兩星期
我承認,我仲好掛住佢
但佢話佢做不到 Muti task, 兼顧唔到愛情同要發展事業……所以要同我 ...

又問即係點?佢表達得好清楚喇噃...
佢要同你分開...不過比左錢去旅行又唔捨得唔要,所以咪照去囉.
記住佢唔捨得既唔係你..只係果幾千蚊...
緊係唔再book single room啦....咪又要比多幾千...
就咁去完咪算囉..就係唔想又比多幾千同你去旅行.
都話哂分手囉,....你仲翹佢手行....搏咩呢?以為仲有得好返呀???
佢拒絕你,其實都仲算係個男人....

即係呢個男人呢...你就唔駛再諗喇....
而且依家距離1月都仲有為大半年....
到時佢有新女友...你有新男友都唔定....
駛咩諗咁多先呢....

如果我係你...我就情願豪比佢...唔去個trip喇....
既然分左手...又做唔返好朋友...仲去咩o者???
想搏上床復合呀?

珍珠宮

queensar 發表於 15-4-27 23:07
我自己少朋友……無左佢生活好似少左一D野咁……一到周末好唔慣……
揾佢……更加令自己不捨得
唔揾……自 ...
搵d野學下啦...去做下義工啦...

民房

回覆 queensar 的帖子

唔好一箱情願自己稔啦....呢個moment...離場啦

男爵府

queensar 發表於 15-4-27 22:42
同ex分手兩星期
我承認,我仲好掛住佢
但佢話佢做不到 Muti task, 兼顧唔到愛情同要發展事業……所以要同我 ...
咩...即係點呀...佢都好明顯架喎, 而且喊呢招用多幾次就無用, 反而仲反感.

首頁

尾頁

跳至