夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

ms_ck 發表於 15-7-7 10:03
明白…
果時我由170磅跌到108磅…
返工時,眼淚係自己流落黎…
感覺上你老公都有承擔有膊頭
知錯能改俾個LIKE你地
好多男人錯左淨係識逃避
係個人係番左黎,番左黎就大曬
已經係最大犠牲乜都唔做
態度照舊機不離手
呢條路真係唔容易
我都同意男人做錯事受苦的都是女人
其實兩個人相處有問題
咪3口6面講清楚
你估每個人都識讀心架咩
搵個第二個就大條道理

未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Dragonboatday+於+15-07-07+

原帖由 ms_ck 於 15-07-07 發表
明白…
果時我由170磅跌到108磅…
返工時,眼淚係自己流落黎…
陀住bb瘦甘多😨

子爵府

引用:Quote:原帖由 ms_ck 於 15-07-07 發表明白

原帖由 Dragonboatday 於 15-07-07 發表
陀住bb瘦甘多😨
生完呀

子爵府

引用:Quote:ms_ck 發表於 15-7-7 10:03 明白…果

原帖由 eggpudding 於 15-07-07 發表
感覺上你老公都有承擔有膊頭
知錯能改俾個LIKE你地
好多男人錯左淨係識逃避
承擔同膊頭…
我唔評論,因為我覺得佢搞得第二個,呢兩樣都已經損耗左
佢同邊一邊一齊,對另一邊都無左承擔!我唔會同情小三,做人小三一定係抵死的,不論咩原因,但佢係件事既受害者亦係事實!

複式洋房

回覆:好賤既小三

其實我都無怪個小三,某程度上佢唔可以同個男既一齊就已經成為受害者。

重點都係個男人咩態度,但你越表現離唔開佢,佢越食住你。所以活自己吧!

複式洋房

唉我都好煩,個婚輔教我比返愛既感覺比佢,令佢感覺到自己既重要性同埋我地需要佢,冧下佢,但係我驚變得太痴纏而生厭,我唔知點做,真係變左另一個我!

複式洋房

其實諗諗下又好嬲,c6話小三唔貪錢食m記茶記都唔mind,思想好簡單,真心愛佢,大佬小三識佢時已經做緊高層又有車有樓,我識佢時佢只係一個小職員冇車冇樓住屋村出街迫巴士地鐵食快餐佢唔係唔記得麻!諗起又把鬼火

大宅

引用:唉我都好煩,個婚輔教我比返愛既感覺比佢,

原帖由 Dragonboatday 於 15-07-07 發表
唉我都好煩,個婚輔教我比返愛既感覺比佢,令佢感覺到自己既重要性同埋我地需要佢,冧下佢,但係我驚變得太 ...
做返自己!不要刻意討好C6,唔好C6講乜就做乜,生活上以前可以一腳踢自己攪掂,就留返比C6,等佢有個責任,自己也輕鬆D。揾機會二人世界一下,雖然你大住肚,食完飯落街散步,拍下拖

子爵府

引用:其實諗諗下又好嬲,c6話小三唔貪錢食m記茶

其實諗諗下又好嬲,c6話小三唔貪錢食m記茶記都唔mind,思想好簡單,真心愛佢,大佬小三識佢時已經做緊高層 ...
same here!
我真係同我老公講,有本事向天發誓講唔係為錢同佢一齊既,只得我,其他人唔該行開!
仲有,佢俾出去既錢,人地話唔要,但又事實係收左,成件事就由偉大純潔既真愛,變成不折不扣既交易!!

子爵府

ms_ck 發表於 15-7-7 15:01
same here!
我真係同我老公講,有本事向天發誓講唔係為錢同佢一齊既,只得我,其他人唔該行開!
仲有,佢 ...
有邊個男人會記得當初大家一齊捱
到今時今日事業有成當然大把女痴埋去啦
點會仲記得當初大家由零開始...
未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

有報應的

男爵府

回覆 Dragonboatday 的帖子

你老公真搞笑!你係佢老婆,同佢同甘共苦,為佢生bb,甘無夠愛佢啦!理得個小三真心定假意呀!就算係真心甘又點者,吾通想享齊人之福呀?你一定要企硬呀!

複式洋房

我好冇用,今晚又再睇返c6同小三 d message,好唔開心,其中有段對話係個小三專登同c6講佢拎部機去先達整,話去到人地都認得佢,因為冇錢買新機,根本係一個暗示,叫c6買野,呢個就係c6心中唔貪錢既小三,又話自睇中左個袋好耐,2500蚊,我都係決定要買.....又係一個暗示

複式洋房

當局者真係可甘迷?

大宅

引用:我好冇用,今晚又再睇返c6同小三 d message

原帖由 Dragonboatday 於 15-07-08 發表
我好冇用,今晚又再睇返c6同小三 d message,好唔開心,其中有段對話係個小三專登同c6講佢拎部機去先達整, ...
c6同小3仲有聯絡?你唔製止?

別墅

既然你c6話小三同佢一齊唔為$,去m記、茶記,咁你不如同你c6約定,每個月浄係留m記茶記$你c6,睇個小3仲會唔會同佢一齊。當然你自己都要有兩手準備,到左呢個地步,拎得幾多得幾多!即使你c6冇再同同個小3一齊,以佢咁性格,錢銀你揸手以防再次受騙。

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我好冇用,今晚又再睇返c6同小三 d message

原帖由 Dragonboatday 於 15-07-08 發表
我好冇用,今晚又再睇返c6同小三 d message,好唔開心,其中有段對話係個小三專登同c6講佢拎部機去先達整, ...
你諗吓,你同佢一齊時佢年輕力壯,而家係中坑。個賤三咁後生就要對住老鬼,你後生就對住靚仔,條氣會順啲。

大宅

引用:當局者真係可甘迷? +

當局者真係可甘迷?
呢個問題,問得好!大陸女人仲勁

男爵府

喺呀!所有錢歸妳,連食m記茶記都要個賤女人俾!睇下仲喺咁愛奶、你c6

子爵府

自己有獨立經濟能力和青春,又唔想委屈自己,就豪比佢啦,費事嘥時間,青春唔等人

首頁

尾頁

跳至