夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算?

我情況同你一樣,尋日去簽左紙,攞返應有福利,我亦都唔俾佢揀享齊人,小三可能以為自己贏左,但係我覺得係我唔要送俾你,慢慢嘆呢件垃圾

大宅

係我既話我會離婚!亦唔會比佢見仔女

子爵府

引用:我情況同你一樣,尋日去簽左紙,攞返應有福

原帖由 victory_win 於 15-07-20 發表
我情況同你一樣,尋日去簽左紙,攞返應有福利,我亦都唔俾佢揀享齊人,小三可能以為自己贏左,但係我覺得係 ...

係!去到個d位根本唔係再俾佢揀既時候,係睇自己承受程度,因為有小孩,兩邊都一樣有重量,既然人地斷唔到,就自己斷,祝福你!

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

電視有既情節.....居然給你遇上......
你仲愛唔愛呢個男人...?呢個男人除左比父愛比對仔,仲有D咩野呢?

無論如何,請加油!

珍珠宮

你仔得一個月,但個野仔2歲,

............咁即至少扼你兩年..

今日同你上床,聽日同佢上床....

我覺得既然定局, 無可能有彎轉, 因為個野仔已存在,

只有你自己過唔過到自己個關...

如果係我, 我一定會離婚, 對仔女都唔會有呢個老豆,

我仲要話俾佢男家聽, 你個仔有幾咁PK...

你今日失去左我呢個新抱,都無埋對孫, 叫佢認出面個女人同個野仔, 一刀兩斷.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

接受唔到C6 出面同人搞完野返黎
好核突, 好污糟....

如果係我, 我會要佢繼續俾家用, 但唔洗指意返屋企, 佢鍾意搬去同個狐狸精&野仔度就搬飽佢

男爵府

超賤男呀

複式洋房

賤男。。。出面同人搞完野返黎。。。
冇得忍,比我會離婚。

好多人話 "為左小朋友所以要忍","唔想小朋友冇ba ba",事實係,頭家係個男人背叛你果刻已經比佢破壞左 (記住,係佢破壞,唔係因為你決定離婚就係你拆散頭家)
小朋友好叻架,daddy mammy 嘅婚姻係真恩愛定係勉強維持,你估佢地唔識分/睇唔出咩?自己都做過小朋友,5, 6 歲已經識野。
勉強維持住,你一定會有唔開心嘅時刻,D負能量小朋友會感受到架。 當然離婚後要小心佢地嘅情緒。可以搵專業人仕攞意見。同埋要佢地知道,daddy mammy 嘅分開唔係佢既錯,而你地係好錫佢地嘅。

子爵府

我會俾埋兩個細路佢...
自己出去重出江湖!
佢養住三件慢慢嘆

伯爵府

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算

我會選擇離婚 因為三人行的婚姻 唔見得對我仔女 有咩好處

伯爵府

你都可以睇下lala_ly jm 的分享, 佢父親有二奶有埋媽個仔,身為 仔女 心情。

禁止訪問

洋房

JM, 首先你要振作, 要子女幸福的先決條件下, 必須要自己幸福. 所以加油!!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+victory_win+於+15-07-20+發

原帖由 ms_ck 於 15-07-20 發表
係!去到個d位根本唔係再俾佢揀既時候,係睇自己承受程度,因為有小孩,兩邊都一樣有重 ...
但我覺得如果是愛我這邊的小朋友就不會與小三生小孩,所以我覺得無相同重量,慶幸他到現在還有給家用,仲口口聲聲話鍾意我小朋友多D,我答佢得喇唔想聽

大宅

回覆 babyABCD 的帖子

既然有經濟能力,你就要想清楚,現在係同人分緊老公,阿仔同人分緊老豆,你話我自私都係咁話,容物易最錫果個仔女係小三果個

子爵府

引用:Quote:原帖由 ms_ck 於 15-07-20 發表係!

原帖由 victory_win 於 15-07-21 發表
但我覺得如果是愛我這邊的小朋友就不會與小三生小孩,所以我覺得無相同重量,慶幸他到現在還有給家用,仲口 ...
我係話兩邊都會有一定重量,不是同等份量…
佢要分時,考慮既事亦會因有孩子而有所分別

大宅

引用:Quote:原帖由+victory_win+於+15-07-21+發

原帖由 ms_ck 於 15-07-21 發表
我係話兩邊都會有一定重量,不是同等份量…
佢要分時,考慮既事亦會因有孩子而有所分別
Oic

大宅

離婚,分佢一半身家,再比贍養費同小朋友零用錢…等佢無晒錢養出面果件

大宅

二奶有埋仔,真係一世

http://hk.myblog.yahoo.com/chrisze_sze

別墅

男人都係對住你一句,對住出面女人一句,佢又唔想做衰人,咪睇你邊個頂唔住離開先囉~~~
仔都2歲,你仲信佢?為自己搵多d保障,睇下點可以拎多d你老公嘅財產喺手,衰d嗰句,嗰個都係佢嘅仔,佢都有權爭~~~
嚟到呢d時候,為自己多d啦~~~

首頁

尾頁

跳至