自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:個樣幾可愛,有小巨肺之稱,點解好似好多人

原帖由 Snoopyboy 於 15-08-07 發表
個樣幾可愛,有小巨肺之稱,點解好似好多人不喜歡佢?
好嘈

男爵府

畀面勳章

回覆:GEM 其實唱得好聽嗎?

差不多聽親佢d歌都要大叫,覺得好吵耳

禁止訪問

引用:好唔好聽就見仁見智啦 我就覺得ok 值唔值比

男爵府

我覺OK喎,其實聽歌嘅野,各有喜好啫

大宅

引用:我覺OK喎,其實聽歌嘅野,各有喜好啫

原帖由 青豆 於 15-08-08 發表
我覺OK喎,其實聽歌嘅野,各有喜好啫
同意

複式洋房

回覆 MoCheung 的帖子

咁你都可以話唐氏综合症既人係用呢個病名去包裝到天生有缺陷。講野對人公平啲,針唔拮到肉唔知痛。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我唔覺佢唱歌唔好聽,只係唔啱一些人口味,睇佢演唱會,我覺幾好睇。

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

佢開始嗌歌後,個個都跟風,之後好多人覺得咁唱叫巨肺,咁先係識唱歌

男爵府

引用:Quote:原帖由 jasonleung226 於 15-08-07

原帖由 MoCheung 於 15-08-08 發表
呢個醫學名詞包裝得幾好丫 明明係痴利根 又包裝到天生有缺陷
事實上佢鄂骨真係有事,點叫包裝?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 MoCheung 於 15-08-08 發表呢

禁止訪問

引用:回覆 MoCheung 的帖子咁你都可以話唐氏综合

子爵府

超唔like佢,以為自己超班,其實唱歌唔好聽

男爵府

引用:Quote:原帖由 青豆 於 15-08-08 發表事實上

原帖由 MoCheung 於 15-08-08 發表
佢正宗W利架 fans
咁係兩回事,妳可以話覺佢痴利根,同鄂骨有事係兩回事,點叫包裝

伯爵府

回覆 Snoopyboy 的帖子

真心覺得佢唱歌好聽,唔理個人係點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

GEM 唱得但唔係我杯茶,我覺得衛蘭把聲甜d(可惜俾黎明拖累左呢幾年既事業)

大宅

同埋最多衣野衣野咁聲… 唔覺係音樂,似噪音多d

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-08-07 發表其實

原帖由 Snoopyboy 於 15-08-07 發表
佢最近話巳抄散d有問題的staff ,重新出發
Rediret 個焦點,始作甬者目空一切,嘴渺渺,態度囂張。再加上唱歌千篇一律,聽唔出感情。自己唔改善,賴晒落人哋度,想扮白兔,當人盲嘅。

伯爵府

引用:佢開始嗌歌後,個個都跟風,之後好多人覺得

原帖由 冬兒.. 於 15-08-08 發表
佢開始嗌歌後,個個都跟風,之後好多人覺得咁唱叫巨肺,咁先係識唱歌

伯爵府

BK Milk勳章

我覺得好聽

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

千其唔好唱beyond d 歌。

其他的不顧置評。

首頁

尾頁

跳至