跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:回覆+Momosau+的帖子一線中學當然比二三線

別墅

畀面勳章

回覆:homecooking168 的帖子

http://www.bookofschool.com/school/controller/schoolSearch

別墅

畀面勳章

回覆:屯門區小學論成績排名 70 71 一起計

呢個網頁分全港幼稚園,小學中學排名,試試睇唔睇到?

別墅

畀面勳章

回覆:homecooking168 的帖子

http://www.bookofschool.com/school/controller/schoolSearch

大宅

啲所謂嘅小學中學排名,往往會因為好多唔同評分標準而影響,所以我從來不多理。
要睇,最好親身去小學望下啲學生,請教下讀緊的家,我覺得仲實際。

洋房

Book of school哩個網站,睇下算嗱,完全無參考價值架😅

大宅

引用:我最近check過,志豪小學係暫時全屯門最高

原帖由 Blui314 於 15-09-15 發表
我最近check過,志豪小學係暫時全屯門最高,亦係100名以內,相反何日東跌出100大

...
無可能

我返來啦

別墅

畀面勳章

回覆:Cherrylai1978 的帖子

係架?我上網check下咋,都唔知真唔真,haha

大宅

引用:Book of school哩個網站,睇下算嗱,完全無

原帖由 Cherrylai1978 於 15-09-16 發表
Book of school哩個網站,睇下算嗱,完全無參考價值架😅
同意

男爵府

引用:Quote:原帖由 Cherrylai1978 於 15-09-16

原帖由 homecooking168 於 15-09-16 發表
同意
以前我由官塘搬進屯門,雜誌話屯門名小學,拔臣,道教青松,蒙恩,記憶中冇何日東,胡小,梁周,等等,後來我個女考進青松下午校當插班生,最後更以優異成績考進梁銶琚中學,雜誌網站真係信不信由你,道教青松下午校的老師真係好好,但真正的名校是誰?讀得快樂咪名校囉

首頁

尾頁

跳至